Георги Ганев: Шансовете за съставяне на кабинет не са нулеви

Заседанието на ПГ на ДБ било нормална среща
25 юли 2022 09:16, Елка Василева
43
Георги Ганев: Шансовете за съставяне на кабинет не са нулеви
Кадър: Нова тв

Шансовете за съставяне на кабинет силно са намалели, но не и сведени до нула.Това смята депутатът от „Демократична България” Георги Ганев. Той коментира излъченото заседание на парламентарната група на ДБ, след което Слави Трифонов заяви, че изтегля депутатите на ИТН от преговорите за кабинет.

Още по темата
„Това беше нормална среща, на която ръководството на нашата група ни информира какво се случва последните часове и как то го интерпретира. Това е нормално, решенията се взимат в групата”, каза Ганев пред Нова тв.

„Аз не изпитвам никакво притеснение. Целият запис, не само части от него, е качен в сайта на „Демократична България”. Колегите от ГЕРБ бяха цензурирали част от записа”, каза Ганев.

Ако мандатът бъде върнат в кратки срокове, преди НС да избере председател на КЕВР, Ганев каза, че не знае какво може да последва. „Това вече е в областта на юристите, те могат да кажат”, допълни Ганев.

„Аз съм по-скоро привърженик на това, което каза г-н Сашо Дончев, че положението не е чак толкова лошо при липса на председател на КЕВР”, заяви Ганев.

Той коментира и инфлацията, която по думите му в момента е на най-високото си ниво от въвеждането на валутен борд. „Въпреки това при тези 16,86% инфлация тя продължава да е на доста по-ниско ниво от преди въвеждането на валутен борд. Разбира се това е много неприятно. Но се наблюдава и намаление на темпа й”, каза Ганев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
7 дневния срок за правителство на Нинова изтича днес в 17 часа,изпълнете конституцията за служебен кабинет,какви Изпълнителни Бюра и столове на БСП чакате?
9
1
 
15
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Кого заблуждава този с шансовете за кабинет? Да се изкъпе и избръсне. Все пак не е на вилата на село, а представлява някакви хора в парламента, медиите. Цитат: Въпреки това при тези 16,86% инфлация тя продължава да е на доста по-ниско ниво от преди въвеждането на валутен борд." Аха, за това ли да се радваме вече? Че може и да има 20% инфлация, но видите ли не е като при виденов? Да чакаме ли 3000 лв за долар, или да се радваме, ако не стигнете чак дотам??
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нулеви са и Нинова става смешна и жалка , да не говорим че и търпението на хората се изчерпва.
7
1
 
9
 
! Отговори
asd преди 1 година
Нулева толерантност към конституцията.
6
1
 
16
 
! Отговори
КИРЧО И КОКОРЧО... преди 1 година
Нашата КОРУПЦИЯ и мутри.....са по-добри от вашите А и Рашков е по-добър от ГЕШЕВ.. хахаха...
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не виждате ли че и да го сътворите то не е подкрепено от никого!Нямате доверието на хората,хората ги е гнус от мазните ви игри за кокала.Долно,лицемерно,подло.Гнусни службогонци!
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от вашите кабинети, ще има ли , няма ли. Светът ври от противоречия, климатът си отмъщава, ковидът пак се завръща като основно бойно оръдие на Власт-имащите по света. А вие сте седнали и се плюете ли плюете, безкрай. Народо-мра.зещи хуманоиди.
3
2
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
"Нормална" среща?!?! Ахахаха!!! Ако това което обсъждат ДБ беше казано то ББ, щеше да надигнат глас до Бога!!!! Ей затова никога няма да се оправим! Заради двойния стандард на избирателя! В случая на "умните и красивите"! Нашите може да вършат такива неща, ама другите не! Ако ги вършат нашите е професионализъм и нормалност, ако вършат другите е задкулисие! Във всеки аспект от живота сме така!Против сме корупцията,ама ако е за лична облага с радост бих дал или взел .. и т.н и т.н.
2
1
 
11
 
! Отговори
Изтече у канала и преди 1 година
..последната "тротоаро-чалгарска червена" РЕВОЛЮЦИЯ!
1
2
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
Умрели кон , рита ли, бе....ха ха...