Слави Трифонов към Бойко Рашков: Признавам, мафиот съм, елате да ме арестувате

Сериозен съм като некролог, написа лидерът на ИТН
25 юли 2022 17:00, Нели Христова
467
Слави Трифонов към Бойко Рашков: Признавам, мафиот съм, елате да ме арестувате
Снимка: БГНЕС

Саркастичен отговор на обвиненията от страна на премиера в оставка Кирил Петков, че защитава мафията, публикува лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

За последно той бе обвинен от Петков, че е развалил преговорите за правителство с мандата на БСП, след като кабинетът е отказал да отпусне пари за пътната отсечка Русе-Велико Търново, към която интерес имало от ИТН.

"Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия", започва отговорът от страна на Слави Трифонов, който шоуменът-политик публикува в социалната мрежа фейсбук.

"Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.

Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа", пише още Трифонов.

Едно от обвиненията от страна на Кирил Петков бе, че Трифонов е отказал да подкрепи правителство заради номинацията на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, която планират "Продължаваме промяната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


467
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
3
 
3
 
! Отговори
БСТВ...ТВ НА БСП преди 1 година
Слави, има много да учим от теб, как са прави телевизия....и Рашков няма да ни попречи
294
1
 
10
 
! Отговори
БСТВ...ТВ НА БСП преди 1 година
Ние кво да покажем......Слави направо ни разби....
293
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП другарите са в тих ужас...Слави направо са подигра с тях
292
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти си лош човек. Друго няма.
291
7
 
3
 
! Отговори
7,8 И ШЕ СИ ПАДНАЛА. преди 1 година
И скоро може да не се вдигна...
290
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави им скри топката на тези аматьори, хаха.
289
3
 
8
 
! Отговори
БСП МИЛИАРДЕРИТЕ преди 1 година
Слави , покрай теб да не подхванат и нас....
288
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пратете му данъчна и финансова ревизия в телевизията и фирмите му. Щом иска. Нека бъде волята му. Публикувайте всичките му банкови сметки и финансови отчети. Той крие парите си, не подава декларации по закона за партиите.
287
5
 
5
 
! Отговори
ДАМАДЖАН преди 1 година
Аз и на Бойко са канех, ама нещо *** шляпнаха през пръстите
286
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много сте млади и не сте гледали Слави и Август в скеч от парламента. Двамата са облечени като дами в червено, с чорапогащници. Общо взето в скеча Слави казва, няма вече анотия, аматьорки, крайно време е да има 2 професионалистки като нас в българския парламент.Август П.казва, че ще чакат депутатите от двете големи парламентарни групи сутрин с цветя на стълбите.Беше вероятно преди повече от 28г.Това е сякаш пророчески скеч. Спомням си смътно другите фрази.Излъчиха го в Куку по БНТ навремето.
285
7
 
4
 
! Отговори
БСП ДЕБИЛИ преди 1 година
Славчо, ако та арестуват Ко ША прайм без теб.....
284
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз мафиот не бил чувал за Капъкуле и за Арлин Антонов и всички мафиоти приятели. приятелите са най-важни. Пере пари с телевизийката си. да му се направи финансова ревизия на телевизията и всички бизнеси. Няма нужда да го арестуват. Като Ал капоне да го осъдят за данъчни измами и пране на пари. Ревизия - кой му дава пари. Сашо Овергаза ли? Лукойл ли? Ердоган ли?
283
10
 
3
 
! Отговори
БСП КОМУНДЕ преди 1 година
Слави, добре че си ти, та да ни отрезвяваш....
282
3
 
6
 
! Отговори
СЛАВЧО БУТНА преди 1 година
Другарите пак......явно са му абонати
281
5
 
11
 
! Отговори
КИРО - МЕНТЕТО : преди 1 година
" В КАНАДА НЕ УСПЯХ, НО ТУК МНОГО ШАРАНИ МИ НАЛАПАХА ВЪДИЦАТА.....БЕЗМИСЛЕНО Е ДА МИСЛИТЕ - ГЛЕДАЙТЕ МЕНЕ-КОЛКОТО СЪМ ПО ***-ТОЛКОВА СЕ КАЧВАМ НА ВИСОК ПОСТ.."......БЮЛЕТИНА N : OO...... ЗА ПП
280
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много евтин пиар, Слави.....все пак, добре е, че сам си признаваш, защото това съвсем не звучи като сарказъм.
279
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Сериозен съм като некролог '' .............................. Сериозен едва ли ... по-скоро кисел, неудовлетворен от живота си ... възрастен човек.
278
5
 
5
 
! Отговори
Анти преди 1 година
Комуниста си остава рашист...макар и чалгар
277
5
 
4
 
! Отговори
БСП КОМУНДЕ преди 1 година
Слави, тежало та арестуват, нас требва всички да ни окошари.....
276
3
 
8
 
! Отговори
Пфуууу преди 1 година
Комуниста си остава комунист...макар и чалгар