Нинова атакува Радев: Той е част от тези, които свалиха кабинета

Не приемаме критиката, че оставяме хаос в енергетиката, заяви тя
28 юли 2022 10:30, Александър Попов
246
Нинова атакува Радев: Той е част от тези, които свалиха кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корнелия Нинова атакува президента Румен Радев веднага, след като приключи срещата, на която бе върнат неуспешния трети мандат.

Президентът не е спрял да критикува това правителство от пърия му ден, още от началото заявиха, че дори няма 100 дни. Въпреки, че той създаде основната партия в коалицията. Смятаме, че той е част от групата, която свали действащото правителство, заяви Нинова пред сградата на президентството.

"Не приемаме критиката на президента към БСП, че оставяме хаос в енергетиката. Да я насочи към ИТН и Слави Трифонов, които излъчиха министъра на енергетиката. Няма да носим отговорност за това, ние многократно предупреждавамхме преди 3 месеца да не се спират преговорите с "Газпром", а сега - че трябва да се реши проблемът с КЕВР. Нашата социална политика беше стълбът на това правителство. Свършили сме това, което се изисква от нас", допълни тя.

Още по темата
Тя насочи отговорността вече към Румен Радев и го призова да не се оправдава с наследството.

Според Нинова няма как да се избере за два дни нов шеф на КЕВР, както поиска президентът.

Лидерът на БСП заяви, че не съжалява, че партията е издигнала Радев за президент и припомни, че кандидатурата му е била лично нейна.

"Първия си мандат дължи на БСП, за втория вече го подкрепиха и други партии", припомни Нинова.

Радев не е повдигал въпрос за министри от БСП в служебния кабинет, но Корнелия Нинова изрази съмнение, че ще привлече социалисти зад гърба на партията.

"Но ние не носим отговорност - да се знае, че БСП не участва в този кабинет", категорична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На калпавата *утка Космосът и пречи!
132
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че свалиха това правителство, най-гнусното до момента, предпочитам ДПС да ме оправляват от тая ненаситна лелка!
131
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От злоба и жлъч тази патологична властолюбка и лъжкиня се изтрепа да храчи тъ-po-y-мия!Абсолютно алогично е твърдението и,че Радев от първия ден бил срещу кабинета! А точно Радев е основния виновник,който курдиса Киро-Кокорите във властта! Ако не беше той лъжкинята щеше да види министерство на куково лято! Само за шест месеца антибългарската коалиция на българомразците Кокори потопи БЪЛГАРИЯ в чудовищна инфлация,глад,мизерия и неуправляем хаос! Вън от властта предателите на РОДИНАТА ни!
130
4
 
18
 
! Отговори
Мъдьо преди 1 година
Ми като сте некадърни и опасни за страната как нема да ве свали? Още от същото ли да искаме?
129
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, ти приватизира ТЕХНОИМПЕКС и го съсипа,от СДС ПРЕМИНА В БСП?ДАЖЕ ОГЛАВИ БСП И Я ДОКАРА ДО ФАЛИТ ФИНАНСОВ И ИДЕОЛОГИЧЕСКИ КАКТО И ДО ЗАВИДЕН РЕЗУЛТАТ ОТ ИЗБОРИТЕ! ТИ НИ НАТРЕСЕ РАДЕВ, ДАЖЕ ГО ОЖЕНИ ЗА ДА МУ ЛЪСНЕШ ИМИДЖА!ТОЙ НИ НАТРЕСЕ КИРЕТО И КОКОРЧО!ЗАЩО НЕ ПРЕДЛОЖИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ КОГАТО ИЗДИГНА ПП?ЗАЩО НЕ ОТПАВИ КРИТИКИ КЪМ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ? ЗАЩОТО ОЧАКВАШЕ ВЛАСТ?НАЙ-ВЕЧЕ КОМИСИОННАТА ОТ ИКОНОМИКАТА! РАДЕВ Е НЕКАДЪРНИК ТИ СЪЩО СИ НЕКАДЪРНИК И СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА!
128
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
г-жа лъжа е прихванала от Кирчу навика да лъже на поразия
127
3
 
24
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Така, както я подкара Нинова, ако не на тия, но на някои от следващите избори, БСП няма да мине 4%.
126
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова , а вие одобрявате ли да взимаме скъп газ от САЩ , А НЕ ЕВТИН ОТ РУСИЯ . ЗАЩО , ЗАЩОТО ПЕТКОВ Е ИЗПРЕТЕН С КАУЗА ДА СКЪСА ВСИЧКИ ВРЪЗКИ НА БЪЛГАРИЯ С НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ.СОЦИАЛИСТИТЕ ИМАМЕ ПАМЕТ , ПП Е ВРАГ НА НАРОДА НИ- ДОЛУ КИРО И СИЕ. ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ!
125
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разсипа партията.Гледа само своя личен интерес. Лошото е, че няма за кого да се гласува - нито ГЕРБ, нито ПП,ДБ БСП ,ИТН и т.н. не стават.
124
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото в политиката, в управлението на Държава има строго правило: НЕКАДЪРНИК ЛИ СИ, ЛЪЖЕЦ ЛИ СИ, ИЗМАМНИК ЛИ СИ, НЕ МИЛЕЕШ ЛИ ЗА НАРОДА - САМ СИ СИ ВИНОВЕН И ДИРЕКТНО ОТИВАШ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. --- Де да беше така ... 32 години все си ходят ама положението не се оправя. Правилото което следват политиците е едно - вземи властта на всека цена, пълни гуша докато си на власт а след това да го д.. у.. х... а.. т бедните
123
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Довижданееее, Корнелке....чаооооо Корни гърл.....бай-баааййй ....и малкото останали старчоци и пламенни русофилчета видяха откъде изгрява слънцето. И кой ги лъжеше всеки божи ден. Затова, Мая Манолова те чака...иска да си спомните за добрите стари времена. Ако се коалирате двете, можете и да я докарате до 4%. Успех!!!
122
2
 
19
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тази пем-бяна креа-тура побесня, като я свалиха от крад-ненето. Кипи от зло-ба, от за-вист, от про-клетия. Не Радев, нито друг е виновен за предопреления ви крах. Виновни са си кокор-чо и лъжа-та и тя самата. Защото в политиката, в управлението на Държава има строго правило: НЕКАДЪРНИК ЛИ СИ, ЛЪЖЕЦ ЛИ СИ, ИЗМАМНИК ЛИ СИ, НЕ МИЛЕЕШ ЛИ ЗА НАРОДА - САМ СИ СИ ВИНОВЕН И ДИРЕКТНО ОТИВАШ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. И, СУВЕРЕНА НИКОГА НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ВЪРНЕШ ОБРАТНО. ТОЛКОЗ!
121
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП авансово си купиха гласовете на младите семейства с това връщане на данъците за брой деца. Средно по 1000 кинта на семейство. демек 500 на човек с глас. Е такова купуване евала му кажи..... да не забравим и детскуте градини без пари които няма как да избутат годината с общинските бюджети.
120
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе къв Радев бе, тез утреппки се не траеха вече с лъжите си и с нескописаното си управление, добре че Дългун ги усети и разтури седянката овреме.
119
2
 
2
 
! Отговори
до Teнгри кан преди 1 година
я си оправи мислите че си се оплел яко
118
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всички е ясно ,че Радев манипулира изборите с венецуелските машини,но защо не се оплакваше г-жа Лъжа ,когато влезе в парламента благодарение на Радев?
117
1
 
9
 
! Отговори
Teнгри кан преди 1 година
Нинова е амбициозен политик, но слаб военен стратег! Мундю бе нужен, само за да бутнем Бох Барбарох за втори път, не може да се разчита на него за повече от пешка на шахматната дъска, защото военните са зависими хора! Това се видя още изначало, как Мундю вместо да тласне ГЕРБ в Бездната го върна чрез Герджиков за "Борисов 3". И като говоря за зависим човек, не говоря за него само като за генерал, а и като масон;))) Нинова позволи на Мунь да го играе "цар" вместо да бъде само пешка!;)))
116
16
 
7
 
! Отговори
ДО АЗ СЪМ ЗА РЕФЕРЕН преди 1 година
САМО ПП ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДЛАГА РЕФЕРЕНДУМИ ПО ВСИЧКИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ. МИСЛЕТЕ МАЛКО!!!
115
11
 
9
 
! Отговори
Баджо преди 1 година
Няма ненаказано добро.Вие го издигнахте за президент,но не знаехте,че е толкова извратлив и подкупен.Сега е първа дружка с Гешев,който нахлу в президентството по препоръка на Буцев.
114
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
чао како *** ида не се видим повече