БСП за бой се стяга, стартира предизборната си кампания на Бузлуджа

Нинова: През последните седмици работата в НС беше невъзможна
117
БСП за бой се стяга, стартира предизборната си кампания на Бузлуджа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На Бузлуджа БСП ще даде начало на предизборната си кампания. Това каза пред журналисти в Стара Загора вицепремиерът в оставка и лидер на БСП Корнелия Нинова. С конференция на тема „Политика на кръстопът: България, Европа и светът“ започват честванията на 131-годишнина от началото на организираното социалистическо движение в България. Кулминацията на тържествата ще е в събота на връх Бузлуджа, предаде БТА.

Още по темата

Корнелия Нинова коментира, че през последните седмици работата в това Народно събрание е била невъзможна. Сложен парламент, труден, в последните седмици невъзможен за работа. "Освен междупартийните особици, свършиха се и добри неща. Радвам се най-вече на актуализацията на бюджета, която се прие, защото тя гарантира, че каквото и да стане оттук нататък, има средства за компенсации на бизнеса, за преизчисления на пенсиите от 1 октомври, за безплатни лекарства и за безплатни учебници за деца. Това беше добро решение на Народното събрание и на правителството", коментира лидерът на БСП.

Нинова поздрави депутатите за приемането на промените в Закона за здравето, с които се забранява продажбата на диазотен оксид (райски газ) на непълнолетни и употребата му в закрити обществени места. Измененията в закона, внесени от депутати от ГЕРБ-СДС, бяха приети единодушно на първо и второ четене в едно пленарно заседание днес. Депутатите помогнаха на много деца, коментира Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
13
 
8
 
! Отговори
Константин преди 1 година
Дa мразиш БСП и да припознаеш Възраждане е висша форма на шизофрения. С просто око се вижда популизма на Възраждане. Новата Атака. Копейкин ще си играе спектакъла докато и него като Волния Уили го пратят с куфарче от нашите пари на екскурзия в Париж. И пак прецакан ще е народа. А той народа уж е мъдър и отдавна имапоговорки по този повод
64
0
 
14
 
! Отговори
Н2О преди 1 година
Провалихте се за пореден път, бе, Троцкисти! И "Летящата чиния" няма да ви помогне, иДолопоклоници! Вие ПрОдадохте и ПрЕдадохте всичко и всички, дори симпатизантите ви (бях един от тях до 2000 година) се отвратиха от вас, ако не бяха машинациите ви на последните избори, едва ли щяхте да прескочите 5-6%.
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За няколко месеца се видя , че е без значение дали ще гласуваш за БКП, ДБ или ПП
62
1
 
3
 
! Отговори
Сега трябват НОВИ преди 1 година
Нова партия против социализма, против пилеенето на пари и фондове. Също така центристи да държат България в централно надупено положение и строго да гледат само интересите на държавата без значение как ще завъртат позицията на дупето на държавата.
61
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПроСоТо, Копейкин ще е новата патерица на ГЕРБ и ДПС, няма какво да се чудиш толкова... Реално Възраждане е проект на ГЕРБ, като бяха създадени да обират протестния вот, както преди бяха Угоените патриоти, Атака, Марешки и пр.! Най-вероятно ще подкрепят без да участват в правителството, даже по някои теми ще се правят на опозиция, но далаверата ще си върви
60
0
 
10
 
! Отговори
Анти-Социалист преди 1 година
НЕ искам да се плащат никакви помощи на изпаднали цветнокожи ромеи и други хора от моите пари отишли в данъци на държавата. ПРОТИВ съм да ми удържат социални осигуровки при положение че отиват в общата държавна дупка и от там се раздават на калпак ей така преразпределят на чужди хора, които ме ощетяват.
59
3
 
8
 
! Отговори
Защо съм против Соца преди 1 година
Всеки нормален и разумен човек НЕ би приел Социализъм и Комунизъм под НИКАКЪВ вид и форма на подобие. Дори в момента в България се ПИЛЕЯТ ПАРИ за социални помощи на бизнеси и хора, които реално нямат нужда и само вредят на държавата и икономиката. НЕ съм съгласен с моите данъци да се плащат пари помощи на хотелиери взели бежанци в лускозни хотели. НЕ съм съгласен парите ми да отиват за чужди деца и жени и хора по почивки сега. ПРОТИВ СЪМ СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА която ощетява способните работещи хора
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се стяга БСП, че на тези избори много як бой ще ядът. С право се стягат за бой.
57
3
 
4
 
! Отговори
аьааь преди 1 година
БСП са dead, няма да влезнат вече. Време е на Позитано да направим Мол
56
1
 
10
 
! Отговори
33 преди 1 година
За ревяшите за БСП, само един въпрос: колко пъти тази партия е управлявала България и колко пъти държавата е фалирала?
55
2
 
4
 
! Отговори
Трябва нова партия преди 1 година
Тези БСП вече са умрели няма какво повече да ги коментираме. Сега във времената на криза трябват драконови мерки и жестоко стягане, за да оцелеем Никакви пари раздаване на калпак ей така за социални помощи. Българите сега по морета и почивки после ще ги подкупват с пари и социални помощи ЛУДОСТ и АБСУРД както и ПОМОЩИ за БИЗНЕСа и хотелиерите взели без никой да ги кара бежанци в лукс и спа хотели реват за ПАРИ сега. Рекет срам и позор. Трябва ИСТИНСКА УЛТРА ДЯСНА ЛИБЕРТАРИАНСКА ПАРТИЯ да бъде.
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Замириса на кебапчета...
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане погребва БСП, почивайте в ада предатели
52
0
 
11
 
! Отговори
Който иска БСП преди 1 година
Да си спомни Жан Виденовата зима. Сега в тези кризи БСП само злини може да причини. Винаги може и още по зле от Хиперинфлация, енергийна криза. БСП е умряла партия няма живот вече там са стари зомбите ходещи живи трупове. Малко остава 1-2 до 3 максимум избора и партията е АУТ отпада завинаги.
51
2
 
11
 
! Отговори
Кака преди 1 година
Гласувайте за нас и ви обещаваме нови кризи и катастрофи!
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрафонова и Нинова са един тертип противниии лелки ,еднакво лицемерни и нагли !!!
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле защо ще отлитат, тъкмо си мислехч, че никога няма да се отървем от тях. Той Кирил Добрев като се е завърнал ще подкара чинията.
48
6
 
12
 
! Отговори
Officium Triste преди 1 година
Никога през живота си не съм гласувал за БСП, а иначе съм социалист. Сега пък хептем няма да гласувам за тия ***, начело с импексова. Дано не влезнат в другия парламент. И понеже съм честен, ще ви кажа, моя глас, както и на цялата ми рода (аз ще им кажа за кого да гласуват, и те ще го направят), Възраждане ще е. Лека вечер
47
0
 
7
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Да бия път до Бузлуджа за 2 миризливи кебапчета и топла бира ? :)))
46
0
 
12
 
! Отговори
Яхууу Ихааа БСП преди 1 година
Имат ШАНС ДОРИ да ИЗПАДНАТ от Парламента. Ще съберат остатъка си от стари, болни и сакати пенсионери с деменция и други болести. Малко от тях ще доживеят да гласуват. Старческата партия остава без гласове и ще си заминат. Унуците са по чужбина с изнесените куфарчета с пари на дядо си и баба си.