ГЕРБ към управляващите: Омразата, а не опозицията ви довърши

Как ви разяде отвътре прекрасната коалиция на промяната?
Обновена: 29 юли 2022 17:11 | 29 юли 2022 14:39, Камелия Цветанова
156
ГЕРБ към управляващите: Омразата, а не опозицията ви довърши
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четиридесет и седмото Народно събрание (НС) приключва своята работа, правителството на четворната коалиция издържа шест месеца, преди да настъпи неизбежният й разпад. Това заяви в декларация от името на ПГ на ГЕРБ-СДС председателят на парламентарната група Десислава Атанасова във връзка с приключването на работата на 47-ото Народно събрание.

Преживяхме всичко достойно - арестите, обидите, изчегъртването, посочи Атанасова. Кой с какви думи ви убеди, натисна, кой ви каза, че трябва да се изправите срещу 650 000 българи и да ги намразите, попита управляващите тя, цитирана от БТА.

"Ще се опитате ли да си припомните кои са тези имена, лица, прякори, които ви нашепваха как трябва да мразите ГЕРБ, нейните членове, кой ви е внушавал думите, с които да ни обиждате от тази трибуна. Дали ще разберете, че омразата към нас прерасна в омраза към самите вас, в омраза помежду ви, на всеки срещу всеки", подчерта тя.

"Разбрахте ли как ви разяде отвътре прекрасната коалиция на промяната. Омразата, а не опозицията ви довърши", заяви Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: ГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Точно Атанасова да говори за омраза е мека казано лицемерно !В момента всички представители от ГЕРБ в НС са напълно безскрупулни и арогантни лица ,които са в пълна истерия и точно те ,които владеят всички форми на агресивно насилие и действащи ,като ОПГ да се правят на моралисти е пълен цинизъм!
122
1
 
3
 
! Отговори
Абсолютно преди 1 година
Точно !
121
2
 
1
 
! Отговори
До мак преди 1 година
Как да говори правилно български,ми тя езика и вече се върти на 360 ,за това не говори правилно български език.и нищо не и се разбира.до октомври вече няма да го владее.
120
0
 
2
 
! Отговори
Деска преди 1 година
Октомври ,ще берат мамулите царевица,че те чакаме за помощ.ти знаеш как се берат мамулите.
119
1
 
4
 
! Отговори
мак преди 1 година
Тая да си припомни цветист език и обиди изричани от банкянското туловище. Не бяха по-деликатни от тези употребявани в това нс. Сега се прави на обидена.
118
1
 
1
 
! Отговори
БОЙКО преди 1 година
Тия едвам седем месеца управляваха....
117
0
 
2
 
! Отговори
хахаха хааа преди 1 година
мразя ви от дъното на душата си и това ще ви довърши.
116
2
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ТАКА Е АЙДЕ
115
3
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
А СЕГА НАКЪДЕ ОТ СТАБИЛНА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ СМЕ С НЕВИЖДАНА ИНФЛАЦИЯ ЕДНОЛИЧНО СПИРАНЕ НА ГАЗ ЦЕЛИ ОТРАСЛИ ПОД ВЪПРОС НИКАКВО СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА ИНФРАСТРУКТУРА ПРОЕКТИ НИЩО НИЩО НИЩО ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМИ БЪЛГАРИЯ Е В ПРОПАСТТА ТАКА ЧЕ С ОМРАЗА С РАЗДЕЛЕНИЕ С БИТКИ СТАНИ ДА СЕДНА И КОЙ ПОВЕЧЕ ДА ПЕЧЕЛИ ЕТО ТИ РЕЗУЛТАТЪТ
114
1
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Имаше едни парламенти с цел не за развитието на България А за унищожаването на ГЕРБ машините една нощ на разпети петък Радев ги обнародва в държавен вестник и после дойдоха чалгарите гласоподаватели непостоянни пълен крах Киро и Асен бяха лансирани от Радев Рашков репресираше гласоподаватели по села и паланки с баретите в мирно време и с помощта на машините ниската избирателна активност се появиха пъпъ кога са работели тези хора и какво за България
113
1
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Две години управлява промяната Какво добро стана за България Европа не само че не дава пари но и тези които ще трябва да вземем ги реже защо ли ОМРАЗА ОМРАЗА ОМРАЗА ЗАЩО ЕДНИ ЩЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЖИВОТЪТ БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА ОТ ТЯХ ПЪПЪ СЕ САМОНАЗНАЧИ ДАЖЕ НЕ Е ПАРТИЯ БОЖКОВИСТИ ПЛАТЕНИ ЗАМЕРЯХА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ МАЯ И МАЙКИТЕ СЕ ТЪРКАЛЯХА ЧЕ СИСТЕМАТА ГИ УБИВАЛА Е СЕГА ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРКАЛЯТ НАЛИ СИСТЕМАТА Е СЪЩАТА ЗАПОЧНА СЕ ЕДНА НАСТЪПАТЕЛНА БИТКА СРЕЩУ ГЕРБ С МНОГОТО ПАРИ НА ОЛИГАРСИТЕ
112
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Няма ли някай да предлжи за определен мандат на депутати. Ьма те ще се пенсионират там. несменяеми са и явно "безценни" кадри. А пък ако премахнат партиите ще бъде върха на сладоледа.
111
3
 
6
 
! Отговори
БСП В ШОК преди 1 година
БАЦО пак ша ни опраска...закон ли път....
110
2
 
1
 
! Отговори
БОЙКО преди 1 година
Управлявайте само седем месеца. И това ви е много....
109
3
 
3
 
! Отговори
бойкоумре преди 1 година
Умреее......
108
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб заслужават да ги мразят , те бяха крадливи управляващи и нагли опозиция.
107
3
 
9
 
! Отговори
ГОРД ГЕРБ преди 1 година
ДНЕС ЗАПОЧНА ПАК ДА ДЖАВКА НАШТА СТАРА КУКУМЯВКА!!!
106
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешни гербери.Всички помним каква омраза имаше в разговорите на Тиквун. Какво се набивало на прости хора, как наричаше Караянчева...
105
1
 
2
 
! Отговори
Антонимен преди 1 година
Много е *** ,но важното е че я има .Макар ,че в по -еволюирали държави жени, които инициират отвръщение със турско излъчване не са мнозина.
104
2
 
2
 
! Отговори
МЕЧТАТА НА ТЕНИЯТА преди 1 година
АКО ДО ВСЯКО ЕДНО Л+А-Й=Н_О, ЗАСТАНЕ ПО ОЩЕ ЕДНО, ТОГАВА ПРЕДВИЖДАМ ТАКЪВ ЖИВОТ,ЧЕ САМО СИ ВИКАМ ДАНО,ДАНО-О-О !!!