Нинова от Бузлуджа: Хаос? Оставяме стабилна държава

Не е прав президентът Румен Радев като ни порица, заяви тя
30 юли 2022 13:13, Александър Попов
267
Нинова от Бузлуджа: Хаос? Оставяме стабилна държава
Снимка: БГНЕС, архив

Оставяме финансово стабилна, икономически развита и социално ангажирана държава. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Историческата поляна под връх Бузлуджа, където социалистите се събраха за традиционния събор на левицата. БСП отбелязва 131 години от началото на организираното социалистическо движение в България.

Не е прав президентът Румен Радев като ни порица, че оставяме държавата в хаос, каза вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията в оставка. По думите й друг предизвиква хаос - "онези скрити сили, които видяха заплаха, че ще има справедливост, които видяха заплаха за откраднатите милиони и които се полакомиха за още милиони". Тези сили се обединиха и свалиха правителството, посочи Нинова.

Още по темата
Тя се обърна към присъстващите с думите, че са тук заради солидарността и заради социалната справедливост за по-добър живот. "В името на тази социална справедливост управлявахме България. И днес ни атакуват. Това управление направи детските градини и ясли безплатни. Заради БСП в това управление хората плащат по-малко данъци. Ако БСП продължи напред, ще има безплатни лекарства за децата и безплатни учебници до 12-и клас", отбеляза лидерът на  БСП.

Тя посочи още, че пенсиите са увеличени с толкова, колкото не са били увеличавани през последните 10 години. Отбеляза и увеличението на подкрепата за енергийно слабите./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
24
 
! Отговори
Социаглиcт преди 1 година
Г-жа Лъжа ако не ги излъже, кой?
183
0
 
24
 
! Отговори
Шопендар преди 1 година
Наглост,безсрамие,няма по противен партиец
182
1
 
27
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Нинова заряза държавата в състояние като на Чинията ба Бузлуджа.Разрушена , неремонтирана
181
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стабилна с плаващи мнозинства в НС също като плаващи пясъци. Никаква стабилност няма. Хората от бизнеса не могат да калкулират цените. Не знаят утре с какви цени на газ и горива ще се събудят. Газ по писмо на Булгаргаз България има само до септември. След БСП, Демократична Бухалка, Киро и Асен -потоп.
180
1
 
20
 
! Отговори
Калина преди 1 година
Да г-н жо Лъжа,пенсиите са увеличени както никога до сега и инфлацията е увеличена както никога до сега .За 12 лв.копувахме близо 2 кг.сирене ,а сега 1 кило.Безсрамници
179
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доктор Хаус ли търси Корнелия?
178
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко в повечко и е валериана на Нинова. Гласът и е променен. Някак тембъра е различен от преди дни когато обясняваше, че са диалогични, конструктивни, сериозна партия, която предлага за премиер Асен Василев. Или е на райски газ или нещо има под езика. Сякаш не е Нинова.
177
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зад Нинова на трибуната има надпис: 131 години БСП. Това е чиста шизофрения. Нинова с микрофона казва: "БСП е партия на 131 години." Нали нямали нищо общо с БКП? БСП Е ОСНОВАНА НА 3 АПРИЛ 1990 година. КАК БСП Е НА 131 ГОДИНИ? ИЛИ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВАТ,ЧЕ СА БКП С ПОДМЕНЕНО ИМЕ?
176
1
 
12
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Стабилни са? 500 години Ибрици - но българските селяни останаха живи. След 1944г КомунСССРето присвои земята на Българите по селата, натика ги да работят в ТКЗСето, тия дет не си даваха земята ги нарекоха Кулаци и ги пратиха в Концлагерите, окрадоха Златните Пендари от гърдите на Съпругите - Банката на всеки Род, от Родове сме правили и Градове да има Божествен Български Народ и на Балканите България да тържествува. Сега основата на народа - селяните ги НЯМА, има Комунисти станали Капиталисти!
175
2
 
0
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
И той си има списък за такива евентуални заплахи за господарите,такива с минало срещу господарите.И преследва и тях и децата им и внуците им.Ето тоя дето няколко пъти ме нападаше успях да му скроя такъв капан,че каквото ми мисли да ми направи да го направи на себе си.Сакскобурга е обичал журналистки навремето.Намериха го с бутилка от ракия забита в анууса му с дебелия край навътре и ритан докато се не счупи в червата му.А сигурно е очистил стотина като мен, обаче като им отвърнат "тормозят ни"
174
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова вижда животът ни в розово. Така е когато си на държавната хранилка. Всъщност високите цени и липсата на някои стоки са факт. Нинова говори глупости. Да отива да се лекува.
173
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
131г. ! Знаи сте приемници на подстрекатиелите на сепртемврийският бунт , Св. Неделя ,деветосептемврийският преврат и изтбеването на цвета на нацията , на македонизирането на Пиринска Македония , на държането на народа като стадо с граници с ограда и да се пази да не бягат !!!!!!!!! На приватизацията и червените куфарчета !?
172
1
 
2
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
И го усещаш, че идва за тебе като черен облак над главата ти и се опитва да ти внуши колко нищо не струваш. Не го интересува кви постижения имаш, колко хора си те обичат, не го интересува колко уважаван човек си, колко си честен и почтен и не искаш на никой нищо лошо, просто искаш да си гледаш работата и да си вървиш по пътя. Обаче не - ти си поредното бугарче дето трябва да убие за да ги бъде тях не теб. Поредния роб дето е ядосал господар. И тогава разбираш , че тия големи мъже ги няма и че...
171
0
 
16
 
! Отговори
крушовски партизан преди 1 година
дали са се развявали знамена на една държава която ни обяви за неин враг ?
170
0
 
23
 
! Отговори
бялата риза преди 1 година
Нинова обеща 2018 година пред журналисти . че ще дарява по 600лв от всяка своя заплата за нуждаещи се. Да сте чули г-жа Лъжа да е помогнала на някой ..ха ха ха
169
1
 
19
 
! Отговори
от бузлуджа преди 1 година
другари и другарки , вярвате ли ми , щото вече аз самата не си вярвам .
168
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълна стабилност, няма що!
167
1
 
20
 
! Отговори
С тази преди 1 година
Бузлуджа ми звучи като Бузлъжа !
166
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е виновна Нинова! Виновни са ей тия зомбираните,с промитите мозъци ,които гласуват за нея и за антибългарската терористична партия БСП.Ей ги пак ,верни на партията дошли на Бузлуджа в най- големите горещини,повечето са над 80 годишни.
165
0
 
26
 
! Отговори
благоев преди 1 година
стига бе , корни дете в Америка издържа , да не мислите че е евтино .