Слави за Кирил и Асен: Гледат в очите и лъжат

Не трябва да имат никакъв досег до власт и политика
Обновена: 7 сеп 2022 08:59 | 6 сеп 2022 21:45, Александър Попов
391
Слави за Кирил и Асен: Гледат в очите и лъжат
Снимка: БГНЕС

„Има такъв народ“ има основната мисия да направи всичко възможно, за да се реализира предложеният референдум. Това заяви по време на интервю в ефира на 7/8 TV лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, който коментира идеята на партията да предложи на национален референдум хората да изразят мнение дали България да стане президентска република.

„Говорим за референдум за това дали България да премине към друг начин на управление. Въпросът няма да бъде зададен така, защото аз следя това, което се казва в интернет. Въпросът ще бъде зададен дали трябва да се събере Велико Народно събрание, което да приеме промяна в управлението на държавата“, каза Трифонов.

Той отново потвърди, че му е извършена проверка заради неподадената от него имуществена декларация в качеството  на лидер на партия.

Трифонов коментира още, че „Има такъв народ“ няма да прави коалиция с ГЕРБ след изборите, както и самият той няма да се кандидатира за президент.

Лидерът на ИТН отговори на много въпроси, зададени онлайн, някои се включиха и в ефир. Не бе подминато и здравето му, като го попитаха дали е добре.

"Да, слуховете за смъртта ми са силно преувеличени!", заяви той.

За Асен Василев и Кирил Петков

Асен Василев и Кирил Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика. Тези двамата гледат в очите и лъжат. Казвам го от личен опит. Трябва да си много нагъл, за да го правиш. Тия са си такива. Аз ще ги осъдя и сцепя за тия лъжи на Капитан Андреево. Тия хора не трябва да нямат никакъв досег до власт и политика. Времето ще разкрие истината за това, което се случи.

Те като служебни министри дойдоха при нас и искаха да участват в управлението - малко като платения секс ми е това. Те дойдоха и се предложиха - Петков, Василев и Денков, като Петков говореше и поставяха ултиматуми.

Кой повече харесва ПП или ГЕРБ?

Не става въпрос за емоции, не е важно да се харесваме, а да свършим работа. Аз тези не ги харесвам по различни причини - ГЕРБ от по-отдавна, другите от скоро, но пък тях грам, грам не ги харесвам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
0
 
4
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Абе не знам какъв слави какво е лошо ви е направил ама вие искате да гласувате за човек който ви гледаше в очите и ви излъга че не е канадски граждани а другият е доказан крадецИ продължавате да вярвате на крадеца и на лъжеца той не че на киро баща му не е крадец как може да поддържате хора които са предали българския език и българската история за няколко милиона за собствени облаги
244
1
 
3
 
! Отговори
Пена преди 1 година
"Промяната" засега какво са променили? да не се окаже поредния кьорфишек? реално Пеевски управлява страната с мръсни руски пари. сега тези мръсни пари почват да свършват така че ще гледаме кърваво свинско шоу и гърмене на бушони. Най-голям кеф ще е да гръмне целия трафопост на ДПС и Държавна сигурност.
243
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
макетата останаха без космонавт
242
2
 
2
 
! Отговори
Янко преди 1 година
И кой ще бъде президент начело на България? Тошко африкански? Или Румен Радев с вдигнат юмрук? Айде нема нужда!!!
241
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Здравей Слави плешив гнус. Не ти решаваш, дали някой ще прави коалиция с твоята оглозгана некадърна партия. То никой не иска да е с теб. Жалък си. И защо да е президентска република, защото вече никой не гласува за теб? Няма нужда от диктатор България. Стига с тъпите ти референдуми, чиито резултати те интересуват ако на теб ти отърва.
240
5
 
6
 
! Отговори
Marin Ivanov преди 1 година
Славчо големия лъжец си ти мислиш че българите са маймуни и *** които лесно можеш да манипулираш, жестоко си се объркал скоро ще го разбереш, в тоалетната чиния се намираш и този същия български народ ще ти пусне водата и ще те прати там откъдето нема връщане баце
239
3
 
13
 
! Отговори
nqkoi преди 1 година
Кирил и Асен просто затриха и малкото, което имаше. Създадоха огромно неравенство между хората, за изключително кратко време обслужиха собствените си интереси. Майстори! Смазаха тотално пощите с "кибер атака"! Кои фирми спечелиха?
238
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че се появи на хоризонта партията ПП с Кирил и Асен, иначе този вампир на снимката още щеше да се изживява като център на слънчевата система - някой, който народът припознава като носител на промяната. К. Петков го направи господин Никой и Слави показа истинската си същност на лъжец и манипулатор. Той и Копейкин работят за интересите на Русия! 100%!
237
5
 
11
 
! Отговори
константин кириленко преди 1 година
първо отиди на психиатър,след това говори...омръзна ни от шизофреници да ни дават ''акъл''
236
7
 
2
 
! Отговори
само питам преди 1 година
До дедо Горио, Само не разбрах КАК герп е вкарал слави? И откога пак боко е управлявал с дпс? Все някакви приказки-фантасмагории, няма нито едно доказателство и за второто само лъжите на г-жа лъжа сме чували инякакъв модел. Не вярвам , лъжете да обърквате хората. Глдам в моя град какво е построено и направено за децата и за хората, другото е ала-бала.
235
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Станиславчо, нещо много се пули в последно време. Да не са му казали неговите че така изглежда по-убедителен. А пък и не мога да разбера какво казва и защо го казва. Може да не съм чак толкова интелигентен колкото него, но все пак като говориш нещо и си мислиш че е важно, би било добре повече хора да те разберат.
234
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно отново ще избираме по-малкото зло. Кой да ти предположи, че тези ще излязат такива *** и пожарникарят ще ни изглежда цвете в сравнение с тях. Няма да имат повече от десетина процента със сигурност
233
9
 
18
 
! Отговори
анономен преди 1 година
Най-накрая някой да каже истината!!!! Тука само троляка на простичките пише
232
8
 
17
 
! Отговори
Бабо Вуне, преди 1 година
къде забрави Тошко макака, ами оня който не уважи институцията НС и влезе със съдрани дънки, ами оная дето беше и председател на НС, но със съпруг виден член на ГЕРБ и много близък с Тиквуний ??? И този из'ме'кяр Чалгаря ще убеждава, че няма нищо общо ИТН с ГЕРБ и ДПС, а са се хванали на общо бизнес "хоро" трите чрез частните си фирми ! А кой е най-близък и днес с босовете на ВИС и СИК ? Фактите не лъжат, но Чалгаря не им обръща внимание от самовлюбеност !
231
12
 
18
 
! Отговори
цц преди 1 година
Чалгар, мразещ България.
230
11
 
21
 
! Отговори
Баба Вуна преди 1 година
С този просташки език на говорене,може и ще гледаш НС от домашния телевизор.Не се ли усещаш,колко ниско падаш с махленското,кръчмарско говорене. Каримански,Балабан,това се индивидите от които започна движението на итн по пързалката надолу към стария бунар.
229
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уж много умните и образованите на всяка крачка показват невежество и арогантност. За тях българският народ е НИЩО. Те са дошли от друга галактика и знаят две-три думи на английски, затова сганта е длъжна да ги слуша и възхвалява. Пази боже от тези аматьори и дано след тези избори никога вече да не стъпват в България.
228
8
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Разбирам защо тук се влиза директно и никой не иска данни за регистрация в сайта, ами тук е сборище на простолюдието което се "блъска" от партия в партия и трябва да зависи от някого за да реши за кого да гласува, тук са тези които най-харесват да маскарят, такива като този за когото е статията и които винаги са "прави" и най-много знаят и могат, тук са тези които поддават на манипулация и сайтът им решава какво да пишат, ако не ги хареса веднага ги изтрива....свобода на изказа нулева тук !
227
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави + Бойко + Доган = Пълна Победа!!!
226
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко убива(образно казано) Слави. Те са на два различни бряга, макар, че Слави в момента е почти в центъра разположен и леко към ГЕРБ,БСП, но са на различни брегове.