Слави Трифонов: На заден план остана, че ние свалихме Бойко Борисов

Той обяви, че по време на ареста на Борисов, е получил СМС от Петков
11 окт 2022 10:48, Нели Христова
361
Слави Трифонов: На заден план остана, че ние свалихме Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Това, което забелязвам в политиката е, че фактите и истината в тази конкретна работа нямат конкретно значение. Това заяви Слави Трифонов в предаването "Нещо лично" по собстветната си телевизия. Там той отговаря на въпросите на Тошко Йорданов.

"Аз съм директен, прям и брутално откровен почти винаги. Като казвам почти винаги, имам предвид, че понякога трябва да има дипломация, колкото и да не съм дипломатичен типаж. Това е миловидният начин да кажеш, че не съобщаваш точно истината. Но така са и държавите, иначе нямаше да има дипломатически отношения и всички щяхме да се избием. Така че дипломацията е необходима в умерени рамки при мен", заяви Трифонов преди да отговори на въпроса от какво е останал доволен тази година. Той подкани водещия да отговори първи.

Тошко Йорданов заяви, че е удолетворен, че Бойко Борисов не е на власт и не е премиер. "Толкова години сме се занимавали с този човек в негативен план", допълни той.

"Само че той малко заглъхна покрай появата на един куп други политически играчи и отиде на заден план, че всъщност ние свалихме Бойко Бойрисов и това е факт", заяви на свой ред Слави Трифонов, но добави, че работата с политиката е странна, тъй като Борисов все пак отново спечели изборите преди дни.

Йорданов обаче го обори, че този път лидерът на ГЕРБ няма тази власт, която някога е имал.

"Това е вярно", заяви лидерът на ИТН. "Вчера като го гледах как се държи Котарака Леополд: "Приятели, дайте да живеем заедно". Бойко Борисов ми прилича на Джим Кери от "Всемогъщия Брус", така е щастлив, че отново е Бог и може да се обяснява на всички. Виж колко мил стана. Какво значение има, че са го арестували тия двамата?"

"По това време аз бях на ресторант, в който ходя да вечерям, тъй като ми е самотно да си готвя вкъщи сам. Дразни ме да мия чиниите", разказва Слави с усмивка. "Бях в този ресторант, в който обикновено вечерям. Сам, тъй като там е скатано, за мен удобно, няма много хора. В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция, което много ме изненада. Моите сътрудници, с които общувам и вечерям ги попитах за какво прави тук тази полиция. Оказа се, че там, където вечерям, живее бившият министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си."

"Когато вечерям, телефона не е с мен, защото бих искал да вечерям и да си общувам с хората, а не да ми звънят постоянно. Тогава видях, че съм получил съобщение от Кирил Петков. Сега, не мога да го цитирам точно, но беше от първо лице: "Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова". Това беше, в кратко съобщение. Това беше, нищо повече. И аз като един нормален зрител гледах всичко като хората по телевизията", допълни водещият. Той сподели, че се е обадил на Йорданов, който също се информирал от телевизията.

По думите му, той не се е намеслав в ареста на Бойко Борисов, всичко следял по телевизията. "Единственото, което касаеше толкова важен казус, който може да се отрази на всички коалиционни партньори, като ареста на Бойко Борисов, аз разбрах като СМС, получен от Кирил Петков. Мисля, че същото е валидно за останалите коалиционни партньори", заяви той.

Трифонов обясни, че единственият път, в който е повдигнал този въпрос, е последния път, в който е говорил с Кирил Петков, по време на избора на БНБ. Тогава Петков го включил на високоговорител. "Те бяха си организирали среща, на мен ми се обади и докато му кажа, че не искам да говоря така, по високоговорител, той вече ме пусна."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
2
 
2
 
! Отговори
Бай Кольо преди 1 година
Понеже свалихте Бойко Борисов,наодът пък свали вас.
268
1
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Скрийте го вече Буратино,че носът му ще излезе през екрана.
267
2
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Прекрасен е българският език! Писателят ще пише, Ученикът ще препише, Началникът ще подпише, Мързеливият ще попише, Старателният ще допише, Докторът ще предпише, Оптимистът ще припише, Отчаялият се ще отпише, Диспечерът ще разпише, Катаджията ще напише, Начинаещият ще пропише, Служителят ще впише, Следователят ще запише, Чиновникът ще надпише, Съд, изпълнител ще опише, А такъв като Мен ЩЕ ИЗПОНАПИШЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ НЕЩА ПОНЕЖЕ СЪМ ТАРИКАТ ВСЕЛЕНСКИ МЪДРЕЦ!
266
0
 
8
 
! Отговори
Лукчо преди 1 година
Не ставаш славчо. Окака се влажно и мокро пред цяла България. Хората помнят.
265
0
 
8
 
! Отговори
дядо Стефчо преди 1 година
мани бегай чалгар ли си чергар ли си...
264
3
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
"ДЪЛГАТА ПАТЕРИЦА" НА ГЕРБ -ВИКА ЧЕ НЕ БИЛ ПАТЕРИЦА ???
263
1
 
16
 
! Отговори
1280 преди 1 година
Не е страшно, че чалгаджията си вярва, страшно е, че в един момент му повярваха около 600 хиляди души. Тези хора не са били изпаднали във временна невменяемост тогава, не, те сега гласуват за ПП, ДБ и Възраждане.Боже, не пази България, а пази България от тези българи!
262
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как сте го свалили, като той пак е тука, бре?
261
2
 
11
 
! Отговори
Handel преди 1 година
Да но на преден план излезе, че го свали от власт защотоп искаше ти да крадеш вместо него.
260
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При положение, че го върна на власт, какво точно си свалил, плевенски ц.ървул.
259
2
 
28
 
! Отговори
g преди 1 година
Учиндолският про.так се взема много на сериозно. Не е той, който сваля ГЕРБ , а народа.На последните избори народа си каза думата.
258
9
 
21
 
! Отговори
смешник преди 1 година
Какво си свалил бе *** Първа политическа сила са Народа избра Бойко който спечели изборите
257
3
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
"Оооо, фривилна грухталност... твоите миктокрации за мен са като плърдлени геблеточици по лъргердна пчела. Моля те, о група - о, мое фунтиуще търлингдроме. И хупшожно ме подрангли с къдравите си биндълуърдли, че инак ти разбирам гоберизрацтъците със собствените си блърдлекрунчеони, шъ видиш ти!"
256
0
 
6
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
"Църквата е затворена структора, която спекулира с ГЛУПОСТТА на хората"
255
1
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Знаеш ли каква е разликата между Християнските "духовници" и Юдо-мюзюлманските "духовници"? Че при вторите и третите пeндoфилиятa е позволена.
254
1
 
8
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Има три безкрайни неща на този свят... Вселената, Числата и ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ!
253
2
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ние - Българите сме по-стари от библията, по-мъдри от корана, и помним времето когато динозаврите пълзяха по плаца и викаха уволнение.
252
1
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук. кара останалата част от вселената да настръхва.
251
2
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Изглежда земния разум е рака в природата - алчен до безмислие, той изтощава организма на планетата и я води към кибел.
250
2
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Умът е най-ниският връх, на който може да се качи човек в развитието си. Най високият се казва РАЗУМ. Разумният човек освен низшият Ум, има и Светлина - Ра, и самоосъзнаване - Аз, а Умът му стои на последно място, подчинен на тези две визши същини.