Ще е тревожно, ако днес не бъде избран председател на НС

Коментар на Екатерина Михайлова и Георги Пирински
Обновена: 19 окт 2022 10:59 | 19 окт 2022 10:56, Росен Стойчев
12
Ще е тревожно, ако днес не бъде избран председател на НС
Снимка: БГНЕС

"Сградата на Народното събрание е символ на нашата държава". Това заяви Георги Пирински, бивш председател на парламента.

Проблемът с избора на председател на НС проф. д-р Екатерина Михайлова обясни пред БНТ с фрагментирания вот и много лошите отношения между политическите групи.

Още по темата


"Не само е странно, тревожно, а направо е проблемно конституционно, ако днес не се случи избор на председател, защото Конституцията, а не правилникът, е казала, че в първото заседание трябва да се избере председател, а най-възрастният депутат само открива, той не председателства", отбеляза проф. Михайлова.

"Положението тази сутрин е резултат на това, което не е станало последните 10 дни - необходимите, задължителните консултации, които да позволят днес спокойно да се отиде към избор", каза още Георги Пирински.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички изтъкваха, че народа им е работодател, а народа показа че харесва Никола Минчев, но те ни набутват Росен Желязков, който не е долюбван от хората. Лъжат и пак лъжат
7
1
 
1
 
! Отговори
Кой ма:лоумници преди 1 година
отричат престъпниците Алгафари ?
6
2
 
1
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Обърках тези сирийци, Николай е депутатът от фамилия Нидал алгафари, но все тая мафиоти в НС, с трайни доказани факти ! Цялата фамилия сирийска Нидал Алгафари са трафиканти на дрога и мигранти, че вече дори замесени и в опит за убийство на българче !
5
3
 
3
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
И какво му е тревожното ? По-тревожно е, че влезе в парламента още един представител на престъпният свят ръководител на мафията в трафик на емигранти - Нидал Алгафари ! Вместо да влезе в затвора този сирийски престъпник влезе в НС за имунитет ! Това е НС за обединение на престъпници ли е, или за представители на народа от които се очаква да работят за негово добро ?
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей тоя Пирински остаря в тоя парламент бе и нищо, едно голямо нищо.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде се крие страхливецът , Сикаджийската Мутра , ПРО СТАКЪТ бойко борисов !........... Къде е Мутрата ..... всички официални лица са в Парламента ....... къде е страхливата Мутра ...... той над институциите ли е ?....... ОТНОВО ЛИ НЯКОЙ ВЕЛИК ВОЖД ЩЕ УПРАВЛЯВА СКРИТ В ТЪМНОТО !..........ДОКОГА ........ ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА !.........ДОКОГА ЩЕ БЪДЕМ ЗАЛОЖНИЦИ , ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ......Мафията ....... ДОКОГА
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак гледаме цирка на герби дпс. Тъжна жалка картина. Никой не оценява качествата на човека, а се гледа партията от която е. Как да им вярваш на това което говорят.
1
0
 
6
 
! Отговори
КОНТРОЛА преди 1 година
Народа да се тревожи. Те си ги избраха и си ги подредиха така.