Атанасов: На Борисов няма да му се отвори парашута

Очаква той да подкрепи втория мандат
5 ное 2022 10:15, Росен Стойчев
149
Атанасов: На Борисов няма да му се отвори парашута
Снимка: БГНЕС

"Много е важно какво ще се случи с първия мандат.

Още по темата
Борисов е в несгодна ситуация, той много иска да се направи мнозинство и правителство с "Продължаваме Промяната" и "Демократична България", но няма да му се отвори парашутът. Решението е Борисов да върне първия мандат и да заяви готовност да подкрепи правителство с втория мандат на реформаторските сили", заяви пред БНТ Атанас Атанасов от "Демократична България", заместник-председател на Народното събрание.

По думите му, ако президентът Румен Радев спазва традицията, трябва да даде третия мандат на третата политическа сила - ДПС. Българите очакват да се формира правителство, но това не означава правителство на всяка цена, добави Атанас Атанасов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Депутати, мандати, куче влачи рейс . . . Сбирщина. За с.македония и оръжията за украйна мигновено се сдушихте, ама там далаверата е друга. Не можете да си поделите баницата наречена България и това кой да реже и раздава парчетата от нея.
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Купувачите на евтини държавни апартаменти от БОДК са нагли.
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво толкова написах, че триете? Ето това беше: Ту наляво, ту надясно, право във ла. i .ното прясно! Това успя да направиш ти, пишман генералче!
60
0
 
16
 
! Отговори
АТАНАСОВ, ЗАСРАМИ СЕ преди 1 година
Бойко та спука от бой....колегиално поне си трай....най малко
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този пък анонимник като е без парашут само завижда гнусен шут.
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах го по тв и очаквах всеки момент да почне да се тръшка и да тропа от безсилие с късите си краченца! Жалък и злобен комплексар!
57
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Борисов за парашута не се знае, може и да се отвори, може и не. Ама твоят парашут отдавна е затворен и внимавай, падането със затворен парашут много боли, ако се разминеш само с болката. Ей, това същество от злоба не е пораснало. Дребно и много вредно.
56
4
 
19
 
! Отговори
.... преди 1 година
До до Реалист! Борисов е първи , даже и с Мадурките на Радев! Ако дойдат нови избори, погромът ще е пълен! Сега само гледай ПП-тата как ще омекнат, за да не ги подгонят за престъпленията, за които тепърва ще плащаме! Няма го Рашков -Дамаджаната, да се разпорежда и да заплашва !
55
3
 
16
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Ей такива като теб им трябва разтрел.
54
9
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
които праща оръжие на украина няма да види власт повече отиваме на избори2023 г при тази изб активност ще връщат хартиените бюлетини и ще пращатостаналото годно оръжие позор
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ти да не си по добре същия *** като всички останали политици
52
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не си спомням този юрист заради какво стана генерал, но е факт, че ДБ под ръкодството на Ристо Бойкикев и Атанасов стана най-бруталната, действаща с интриги и реално направляваща посоката на действие, обединяваща всички десни партии малобройна коалиция. Тя никога няма да си увеличи електората, защото е интриганстваща и инициатор на мероприятия, противоречащи на интересите на хората и държавата.
51
3
 
30
 
! Отговори
Любомир преди 1 година
Прекалена фиксация в Борисов, отчетливо се различава комплекс! Атанасов със сигурност не е лицето, което би било приемливо за прокарването на каквито и да е полезни политики за хората! Богат пенсионер, който все още мечтае за власт и позиции, обстоятелства отново доказващи комплекси!
50
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво като наричаха пенсионерите Лош човешки материал това им се полага
49
6
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Само на мен ли ми прави впечатление, че превратаджията Радев напоследък съвсем се издуха? Пропаднаха му двата фаворита на Мадурките...ИТН и ПП-тата, а Янев е ялов , и само гледа да се втърка че да се задържи! Сецнаха парите на Черепа, и отново се превърна в обикновен...Фигурант! На Запад го отсвириха, на Изток обос'рались, а и цяла Европа разбраха за двуличието му!
48
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали? Правителство на ГЕРБ,ама друг път!-:)))
47
3
 
27
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Имало ли е случай, малкото Гном да не ни направи анализ, какво мислил Борисов, какво смята да прави, за какво си мечтаел и дали щяло да му се отвори парашута...? Жалко Жуже, което се напъва да бъде забелязано, с името на Борисов! Жалка работа! Явно е обсебен от него! Психичните проблеми са трайни!
46
1
 
20
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Като видя по медиите през 2022 година някоя дърта митра от ДС да дава наклон на българската политика, зная, че скоро няма да се случи нещо хубаво в българската политика.
45
15
 
4
 
! Отговори
Жабата преди 1 година
герберски бо клу.циии..
44
2
 
23
 
! Отговори
1313 преди 1 година
Господин Гном огромно желание имаш да управляваш без да имаш подкрепа. Ти казваш кое е редно и кое не. Господин Гном ти демократ ли си? Аз ще ти кажа. Ти господин Гном си болшевик. Отявлен комунист. Крайно гнусно поведение имаш. За ценности морал стоицизъм дори и не си мисля да говоря.