Нинова: Служебното правителство е антисоциално

Коментира спирането на отстъпката от 25 ст. за гориво
36
Нинова: Служебното правителство е антисоциално
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира спирането на отстъпката за гориво от началото на следващата година.

"Днес министърът на икономиката и индустрията Стоянов обяви, че служебното правителство на президента Радев спира отстъпката от 25 ст. на литър гориво. Преди месец те излъгаха, че всички мерки за подкрепа на хората ще бъдат продължени. Обявяват намерения, че някой ден, не се знае кога, ще помогнат с изграждане на нови ВЕИ-та, които ще поевтинят енергията. Това е цинизъм. Отнемат малката социална подкрепа, която осигурихме заради скъпото гориво и я заменят с обещания за след 5-10 г.

Още по темата
Замразяват доходите на работещи бедни и млади семейства, замразяват социалните плащания, за да платят за самолети, които ще дойдат след 5-10 г. Толкова антисоциално правителство не сме имали отдавна. Сега разбрахте ли защо не внесоха бюджет за 2023 г.? Защото щяхме да спрем тези решения. Но още не е късно. Призовавам другите парламентарни партии за разум и социална чувствителност. Да се обединим и да дадем отпор, да приемем решения за подкрепа на хората през зимата. Има възможност за такива без да изправяме държавата пред финансови рискове", написа тя в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Коледа подарете на другарката нова лопата. Още малко трябва, за да се скрият под земятя (прага за влизане в НС).
23
0
 
0
 
! Отговори
европейски популис преди 1 година
мъчим се с ефтини трикове с помощи да оцелеем но не с е казва откъде ще дойдат приходите като 1700000 х.работещи издържат 4,5 милиона индианци
22
0
 
0
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Вижте кво ще правите с бюлетините щот ще се въртиш около парламента.
21
0
 
0
 
! Отговори
Да се чудиш преди 1 година
Тва куманистите не се ли наплюскаха за толкова години,че и за пенсии реват?
20
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Социална политика се прави в богатите държави. Ние сме обратното на богати.
19
0
 
0
 
! Отговори
Тва ясно преди 1 година
Ама Путин нямало да минава Дунава щот бил фашис!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък вие в БеКаПето сте антихора. Съсипвахте България 45 години и продължавате да давате акъл и да ни тормозите.
17
0
 
0
 
! Отговори
икономист преди 1 година
До 23 Напротив, и това е социална политика, когато става въпрос за такива ниски доходи като българските.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой няма да ни пусне с Радев-Гешев-Борисов-ГЕРБ-ДПС-БСП-Доган и Възраждане в Шенген и ЕЗ. Много скоро ще ни изритат даже, защото комунистите тук още си живуркат и грабят !
15
0
 
0
 
! Отговори
До питащият 17 преди 1 година
Абе вие всичко ли го свързвате с Герб бе мушмороци недорасли!?Какво общо има БСП с ГЕРБ,съвсем изтрещяхте вие от и Възраждане !Нали сега сте заедно в коалиция-ДБ,ПП,БСП и сега и Възраждане,!Тарикати!
14
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
,,,Верваме ти".......Иска да се хареса на електората и пак извади старите приказки за социалната политика !Но гледайки милионерите и децата от нейната партия и синчето и в САЩ!? Колко е прав Чърчил :,,Никога не трябва да съдите какво мисли чоеек,по това което казва"!
13
0
 
0
 
! Отговори
Румяна Димитрова преди 1 година
Мога ли да попитам?Тази Корнелия Нинова,от кога е започнала да разбира и от социална политика?!
12
0
 
0
 
! Отговори
grab преди 1 година
Тая като развалена плоча повтаря едни и същи изтъркани опорни.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората искат работеща икономика, работа, доходи от работа!, не подаяния!, социално е когато за всички се намалят цените, защо избирателно помощи!, правителството е на всички!, хората да стигнат до просешка тояга ли, за да им се подхвърли подаяние!
10
0
 
0
 
! Отговори
питащ преди 1 година
Скрий се бе герберска под...лого!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти провали партията БСП и за това много хора не гласуват за тази партия. Но самочувствието ти е велико и с постъпките си щедоунищожиш тази партия което е останало от нея.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце да не е обещал Премиерски пост , на Ниновица ?Тая Бате , е егати фурнаджийската лУпатЪ !
8
0
 
0
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Герб също се опитваха да балансират между интересите на левите и десните хора, но се провалиха, защото бюджетите, които приемаха бяха по-скоро десни. Левите хора видяха това и снеха доверието си от тях. Затова сега не могат да управляват, без участие в сложни коалиции.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партията на милионерите която се пребори милионерите да плащат само 10 % данък върху милиони говори за социална солидарност . Според БСП то това е когато народа плаща тока на бизнеса .
6
0
 
0
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Това обаче са противоречащи си идеологии, и се чудя на какво се надява Радев? Ако се опитва да прави центристки политическим проект, според мен е тръгнал по грешен път, защото няма много такива в парламента, а и това е много ювелирна работа, да постигнеш съвършен баланс между лявото и дясното, особено при българските условия. Ама той май иска нешо друго, да очерни "ПП", които изведнъж му станаха неудобни.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие сте измамници и психопати, които по 18 часа на ден мислите как да манипулирате и фалшифицирате изборите и премахнахте машинния вот и машинния протокол, на който вярват хората. Искате да откраднете не само хартиения вот, но и машинния вот.