ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Коментар на Андрей Цеков
7 дек 2022 22:55, Росен Стойчев
185
ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Заявихме нееднократно, че няма да подкрепим мандат на ГЕРБ или правителство, в което участва ГЕРБ. Няма да отидем и на преговорите. Целта на разговорите през тази седмица е да се формира мнозинство, което да подкрепи мандата на ГЕРБ. В такива разговори няма да участваме.
Още по темата
Готови сме да разговаряме по всички теми с проф. Габровски в момента, в който той бъде избран за премиер.

Това заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Продължаваме промяната" Андрей Цеков. По думите му лечението на политическата ни система минава през работещо правосъдие.

"Когато дойде нашият ред, ще постъпим както е правилно. Най-вероятно ще предложим кабинет на малцинството. С ясното съзнание, че са много малки шансовете да бъде подкрепено, а предизвикателствата са огромни. Сигурно е, че ще обсъдим с "Демократична България" възможностите за предлагане на кабинет на малцинството. Няма да разговаряме с "хартиената коалиция" - ГЕРБ, ДПС и БСП", съобщи Цеков пред Bulgaria ON AIR.

Икономическата комисия прие законопроект за държавен надзор на "Лукойл Нефтохим". По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини "Продължаваме промяната" и заяви: Видяхме нова коалиция "Лукойл". На нас ни лепнаха етикет само за едно гласуване с БСП и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
3
 
! Отговори
До 106 преди 1 година
Вярвай им , наивнико . Дойдоха с измами и лъжи и ще бъдат изритани от властта .
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро ти одавна си за Карлуково! Жалкото е че на много българи очите им са затворени или не виждат по далеч от носа си! Дано сега се творят и прогледнат след като и баща ви прогледна и ви нанарече "ШАРЛАТАНИ"!
91
2
 
4
 
! Отговори
Аман от тези преди 1 година
Отбор мошенници са ПП , начело с Остап Бендер / Киро/ и онзи ококорения, който върти очи като гла*мав . И двамата са известни мошенници и крадци на софтуер. Хората ги изритаха от властта , но на тях им се услади да крадат от държавата и не пускат кокъла . Искат пак да крадат.
90
4
 
1
 
! Отговори
ГЛЕДАТЕ ЛИ БНТ2? преди 1 година
Когато Кокорчо излезе на трибуната, другарите от ГЕРБ, ДПС и БСП наострят уши и започват да си прехвърлят листята, за да си подготвят опорките.
89
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактите говорят, ПП е новата сила, ПП са хората които мислят за всеки един от нас.
88
4
 
2
 
! Отговори
КОКОРЧО fanbase преди 1 година
Не съм виждал политик, като Кокорчо. Изключителен е. Собственоръчно разсипва ГЕРБ-аджийските опорки на пух и прах.
87
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро за 6 месеца направи неща които ГЕРБ за 10 години не успя, Киро, ако стъпи във вл;аст за нула време ще надмине всичко което досега се е кълнено, че работи за народа, а всъщност работеха срещу народа, предвид клетвата дори не са ги съдили, нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС никой не е осъден, заклеват се, а работят в ощърб на народа, само ПП и техния лидер Киро успяха.
86
4
 
2
 
! Отговори
Ай чао преди 1 година
СЕКТАТА ГЕРБ СЕ СГРОМОЛЯСВА... НА ПРОЛЕТ.
85
3
 
1
 
! Отговори
Хора Моля ви! преди 1 година
12 години при Бойко, нямаше никаква корупция и контрабанда. Пиле не можеше да прехвръкни през оградата.
84
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро няма да има Герб тази секта ще се разпадне вожда страда от раздвоение на личноста ще пътува в Барселона нали е новия Меси ще си прави мачлета той вече е велик и футболист а Стойчков може да му завиди
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ние изгубихме 2 години и спестяванията си с тези шарлатани простото Кирчо и Кокорчо. Дори бащицата Радев който довлече тези прошляци се отказа от тях.
82
3
 
4
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 година
ДОЛУ ГЕРБАВАТА НАРКОМАФИЯ!
81
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро направи като Живков, за нула време неща които ГЕРБ с векове няма да успеят, доказан факт е!!! Борисов си е лежанка на затвяорите и там трябва да кисне.
80
3
 
3
 
! Отговори
ИСТИНА преди 1 година
ВСЕКИ, който пази Борисов от разследване за шкафчето е потенциален престъпник и трябва да се разследва като обвързан, защото не иска да се разследват съмнения за корупция по високите етажи на властта..
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро ментата прави пари и ПиАр от всичко, до което се добере. Открадна Бацилис Булгарикус и кокичето с което се прави българско лекарство-все български патенти, за да си размеси фейк пробиотека. "-Аз съм учил/курс/ в Харвард, елате да ви кажа как става това". Балъци му се вързаха и посетиха безсмислени му курсове, като с това само му помогнаха на личния ПиАр. След това излъга Радев, българите и наруши конституцията, само за да се добере до властта. Сега продължава за лъже и командва всички. Смях
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е в безизходица. Импотентната му партия ще състави кабинет.. точно никога..
77
4
 
2
 
! Отговори
Видими Резултати ПП преди 1 година
САМО КИРО УСПЯ ДА ВКАРА БОКО В ЗАТВОР (ОТНОВО). Било то и за 24 часа... Това е достатъчно, за да гласувам пак за него.
76
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ме радват, имат си принципи, казаха, че ГЕРБ са престъпна организация, арестуваха ги и не отстъпват на принципите си, е това се казва партия на хора които държат на казаната дума. ПП има моя глас и на роднините ми. ГЕРБ вече са минало като БСП, ДПС и онзи болен Волен.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатани ВЪН!
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не хирург му трябва на Борисов а психиатър и на 4 километър да управлява с кликата си и без това всичките са изтерясали от злоба няма кинти за лапане на диета са и забравиха да си пият хапчетата :)