ПП за кабинета на ГЕРБ: Договорени скрити коалиции

Експертността била само смокинов лист
48
ПП за кабинета на ГЕРБ: Договорени скрити коалиции
Снимка: БГНЕС

Обявеният кабинет на Николай Габровски, който видяхме сега, само доказва, че това предложение за експертност в правителството е само един смокинов лист на вече договорени скрити коалиции. Както се вижда от голяма част от имената на експертите, те не са независими, а са от банките за кадри на Тройната коалиция, на ГЕРБ, на ДПС и на президента Радев. Вече много ясно виждаме, че има един много ясен, построен мост, между Банкя и президентството.
И той вече не е само построен, а и добре скрепен", каза пред БНР председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров и потвърди позицията на ПП да не подкрепи кабинет, създаден с мандата на ГЕРБ-СДС.

Още по темата

"Имената в кабинета "Габровски" са от банките на модела, който ние като партия дойдохме да разградим. И не защото имаме против самите партии ГЕРБ и ДПС, а защото искаме българите да вярват, че за България име едно по-добро бъдеще и за да можем да го постигнем, трябва да променим този модел", коментира още Гюров.

Той припомни, че в миналото такива експертни кабинети са се проваляли точно по линия на независимостта им.

"Моделът, по който е съставено това правителство, и хората, които са в него, не предвещават успешен мандат. Ние ще бъдем единни в гласа против тази конструкция на кабинета "Габровски", каза той.

Според председателя на ПГ на ПП т.нар. игра с кворума не е работещ вариант за излъчване на правителство.

"Ако този кабинет е толкова експертен и независим, за да може да събере подкрепа, не виждам причина това да става през процедурни хватки", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ГЕРБправителствопп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предложени са истински експерти. Прекрасно! Много по-добре от Киро, Кокорчо, Спецов, Радостин Василев, Рашков и пр.
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен до 37 преди 1 година
Инфантилецо малък- пий си хапчетата!!!!!!!!!
36
0
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
*** сте вие *** шарлатани смахнати, махайте се от където пръкнахте оставете ни са дишаме спокойно ***!
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Неслучаен - Гласувайте, то не останахте много! Усетиха се хората!
34
6
 
3
 
! Отговори
Неслучаен преди 1 година
Яяяяя, как се активирали тук всички КОМЕНТИРАЩИ - прошляци - гроб.......джии. Не става! Ще гласуваме против вас до дупка. Крад....ци про.....сти. Мислите, че забравихме чекмеджетата, пачките , кюлчетата и пищова. Я БАСТАААААА!
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюров- *** на спа мой човек. Освен за теляк, за друго неставаш!!!!!!!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрън, дрън - кречетало е тоя. Никаква мисъл. То в ПП и ДБ са все такива!!!!!
31
3
 
11
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Поне има кабинет от кадри, а не като вашият (бовшият), от безмозачни кукли, които бяха поставени там за да може Киро, Асенчо, Лорелчо и Лена газохранилището да крадат от парите ни
30
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според състава на предложените за министри има куп Калинки на ГЕРБ, трима от НДСВ и един неясно какъв за министър на отбраната
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уф, то и "умнотиите", дето ги дръстите пред медиите са смокинов лист на глупостта и некадърщината ви, ама такъв един изтънял и изсъхнал, че всичко прозира през него. Гюрооо, за нищо не ставате, значи вие нищо общо нямате с Радев, ама на Габровски кабинетът е на Радев. Дали се чувате какви ги редите и мислите ли изобщо?
28
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюров, вземи си кумците и се омитайте че трябва много да почиттим след вас. ПП безидейна партия-***, съставена от роднини, приятели, любовници и шарлатани.
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде омитайте се. И без друго, депутатският ви имунитет няма да ви опази от отговорност пред закона.
26
2
 
4
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Благодаря на Dnes.bg. За опазване чистотата на ефира.
25
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюров за си гледа спа центъра и преподавателската дейност, за политик не става. Както и аварите, и роднините му от ПП.
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, договарят се и се обединяват всички, за които държавата е пред личния интерес, да се обединят и спасят отечеството си. Което ПП и компания, съсипаха. В последния момент, каквото още може за се спаси. Фъфлещите, ааа-кащите, говорещите с фалцет и мутиращите, от ПП, вън, от политиката. ПП бе една фатална за България грешка. Никой българин не клевети в Брюксел държавата си, освен Киро просто, Асен крадеца, руските слуги и предателите, да не ги изброявам тук.
23
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Експертността била само смокинов лист. Гледайки б-а р-дака които оставят експертите от ПП, сигурно листо им било от джанка.
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така, като фъфлещият Гюров и ПП, могат да злобеят само случайници в политиката, хора с недовършени биографии, некадърни да управляват, които съсипаха държавата. Заради тях, трябваше да се сформира кризисен щаб за национална сигурност и спасяване на държавата. Поне дамълчете достойно, ако имате достойнство
21
2
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 1 година
Пиши и си драскай простотитиите, НО НЕ ПОСЯГАЙ НА ЧУЖДИ ПОЗИЦИИ. Другото означава, че си по *** и от най-простите. Разумните българи разбират почерка и словореда.
20
6
 
24
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Провалилите се с гръм и трясък и умиращите от злоба и интриги, изританите от СУВЕРЕНА, се мъчат да заглушат направеното за НОВ УПРАВЛЕНСКИ КАБИНЕТ НА БЪЛГАРИЯ. Дали ще продължат да сънуват и бленуват за власт? Зависи от РЕШЕНИЯТА И ОТ ОБЕДИНЕНИТЕ УСИЛИЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ И РАБОТЯТ УПОРИТО ЗА НОВО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
19
3
 
14
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До смешкооо - от Банката-кадри на Прокопиеф!