ДБ: Нужно е не каквото и да е правителство, а с ясна програма

В света започвала икономическа и технологична трансформация
43
ДБ: Нужно е не каквото и да е правителство, а с ясна програма
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според лидера на ДБ Христо Иванов отвъд всички кризи, които се случват, в света започва икономическа и технологична трансформация и заради това ни е нужно правителство, което да е адекватно на ситуацията.

"Ако България не вземе това, което на нея й трябва сега, ще трябва отново да догонва", предупреди той.

"Този парламент трябва да излъчи правителство, но не просто каквото и да е, а да е способно да води страната в тази трансформация, да прави реформи и не да почива само на това, че сме стигнали до третия мандат и трябва да сглобим нещо, а то трябва да стъпва на ясна програма", каза Иванов.

Още по темата
Той призова депутатите да обмислят внимателно декларацията на ПП.

"Нека да се отнесем по-сериозно към декларацията на ПП, да се постараем да изработим един документ, който да ни позволи да видим пътя напред, да спрем възможността от тази трибуна да се леят черни сценарий, внушения и проклятия, защото преди всичко ние дължим на тази страна посока на надеждата, а не на отчаянието и на страха", посочи лидерът на ДБ.

"Няма да има решение на нито една криза, без да дадем надежда, време за надежда", каза той.

Иванов предупреди, че Източна Европа е в голяма опасност в контекста на руската агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 1 година
Е определено вие нямате място в такова
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясна програма: вземане на пари от САЩ и предаване на българските интереси. В процеса на това, надебеляване с още 30 кила.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нужно е да има праг и вие с 6те си процента да сте вън от политиката, и в 7/8.
24
0
 
2
 
! Отговори
Слугата преди 1 година
си е слуга, без значение кой му е господаря..Генетична обусловеност..Дали можеш да дефинираш в какво се състои разликата между това да слугуваш на руския или на американския интерес...
23
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
до "анонимен" :..-Изключително тъпата ви мантра "бункерското джудже" дори не заслужава внимание!..Тук става въпрос за НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО управление на държавата,НЕ за "проатлантическо","проевропейско",или "пропутинско" !!!!!...Но в малоумието си вие бълнувате само едно:..-"бункерското джудже"...Явно като малки са ви плашили С НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА "баба Яга" ..
22
0
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Ичо бе мама изкъпи се ,обръсни се приличаш на вид от Африканската фауна, сиво-черно с червен зад ..ник видя се че водолаз от тебе няма да стане зарежи тази политика и се ела на село да копаш картофите.
21
4
 
1
 
! Отговори
Изправи се.МУТРИ ВЪН преди 1 година
До Абе Ицко Каква "ясна програма" са предложили от ГЕРБ? Ти бъзикаш ли се? Предложиха едно умряло професорче което предната вечер беше преспало с Борисов... И добре, че не мина тогава.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нужно ни е просто правителство... Гласувайте го! Това вече премина в някаква истерия..
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другоо си е да си слуга на бункерното джудже нари Просо? Ама НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИИ. Това си го запиши на една бележка и после я глътни. А колкото до бесилките викам да избесим поне половината комунисти пак ще е малко в сравнение с избесените от тях. Много газ се събира по рублажийските тоалетни напоследък да не вземе някой да хвърли запалена клечка?
18
4
 
1
 
! Отговори
започва преди 1 година
трансформация, вярно е..Обачето е първо идеологическа и чак след туй икономическа и технологична..Вече никой не обича Реймънд, разбирай САЩ..Западът епоел по нанадолнището към бунището на историята
17
4
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
да,нужно ни е не каквото и да е правителство,а такова,което е ЗАГРИЖЕНО ЗА България,за българските граждани!!!..СЛУГИ на задокеански и европейски господари НЕ са ни нужни !...За съжаление тоя НЕ е от първата категория ..
16
1
 
4
 
! Отговори
Mu преди 1 година
Червеният мравояд е простия толуп в България...Тоя трябва да бъде е**н публично и изпратен на фронтовата линия в Украйна...Този е по голяма *** от Меси, Но щом и Меси го изгони, представяйте си що за мамут е..
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен 001 преди 1 година
С този търбух все едно е изял бабата,червената шапчица.....и даже ловеца.
14
1
 
8
 
! Отговори
Абе Ицко преди 1 година
Когато Герб предложиха съвсем ясна програма, ти тогава какво прави ?
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПроДАй България доста напират. Сега не влязат ли в правителство, няма да стане никога вече. Всяко отваряне на устата на Христо Иванов му струва няколкостотин гласа на следващите избори - все хора, които гледат как се прави каквото е казал и какви последствия има направеното върху самите тях.
12
0
 
13
 
! Отговори
Весел преди 1 година
Пак ще го кажа...имаш още пясък между бузите от сядането ти на плажа Росенец.
11
1
 
11
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Каква промяна бе Пинокио , та с тази декларация шарлатаните се пбявяват срещу това , което направиха заради некадърното си управление! Може ли да се вярва на такива хора , за които важи и сръбската поговорка " И тако и овако"!Така че недей да говориш за декларацията!
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
докъде стигнахме, хора без опит, без да е постигнал нещо, само на хранилките да определя дневния ред. Оставка, Бойкикев!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 Неможе да бъде съден някой, срещу когото няма доказателства за вина. Колкото и да искат да угодят на руския слуга Атанас Чобанов и сганта около него, не става. Иначе, щяхме да се върнем окончателно в комунизма, да затваряне без съд и присъда, или да "съдим" със скалъпени лъжливи изрезки от вестници, като при измисления Народен съд 1945.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8 По-скоро едър мравояд, Пинокио е малко, слабичко, симпатично момченце.