Възраждане: Ще има референдум за еврото напук на душманите

До момента от партията са събрали 153 000 подписа
2 фев 2023 14:00, Йоана Цонева
205
Възраждане: Ще има референдум за еврото напук на душманите
Снимка: БГНЕС

От ПП "Възраждане" отново отчетоха резултатите от подписката си за референдум за запазване на еврото. На брифинг в Народното събрание Костадин Костадинов каза, че само през миналата седмица да събрани 51 000 подписа. До момента от старта на подписката преди три седмици събраните подписи са 153 000.

Темпът е стабилен, каза лидерът на партията. Това са подписите, събрани само и единствено от "Възраждане", каза още лидерът на партията. Иначе в страната подписи се събират в магазини, читалища и пенсионерски клубове. Още 1200 подписа са събрани в Лондон.

Още по темата
Костадинов благодари на хилядите доброволци, които са се включили в инициативата на "Възраждане".

Лидерът на партията благодари и на тези, които водят антипропаганда срещу референдума. Референдумът ще се случи, референдум ще има напук на душманите, убеден е Костадин Костадинов.

От новия служебния кабинет, чийто състав стана ясен минути преди това, Костадин Костадинов няма никакви очаквания. Но попита защо служебният кабинет се опитва да форсира членството ни в Еврозоната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
13
 
10
 
! Отговори
ВАТНИК НАГЪЛ преди 1 година
Копейкииии, нали знаете, че ако не сме в ЕС, няма как да закарате консервите с русенско варено на плаж в Гърция без виза..?
42
10
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 1 година
Ейй Костя, голям лъжец се оказа, ставаш за политик, браво.
41
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е пропуснал най-важният въпрос: Искате ли копейки? Искате ли да приемем копейките?
40
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бих предположил, ча както 80% бяхме против експерименталните, безполезни и вредни "ваксини" в края на 2021г - преди да ни ги направят принудително-насилени, така и срещу ненужното, вредно за държавата приемане на еврото ще сме 80% от хората. Тук няма толкова стадномозъчни, като на запад.
39
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 100% съм против еврото, не се чувствам част от какъвто и да било съюз. За мен България е абсолютно достатъчна, с нейният лев, с нейната история. Да бъдеш в приятелски и търговски взаимоотношения с други държави нямам н ищо против, но от някаква далечна комисия да ми казват какво мога и какво не мога по техен тертип, не ми е угодно и съм сигурен, че не съм единствен.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Явно пак има поръчка за манипулация и пропаганда!" -------- а не бе! Даже има и офицално обявен бюджет за целта!
37
7
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 1 година
До АнонименТо никой не ти забранява да си държиш парите и в рубли, м.а що не го правите...и вие като и лидера ви Рубльов!!!!
36
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето Българи ще гласуват ЗА приемане на еврото на един такъв референдум. Няма нищо страшно. Незнам защо е тази паника.
35
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради ерото ни чака страхотна инфлация! Само гражданската отговорност поради изискванията на еврозоната ще скочи 2 до 3 пъти!
34
1
 
6
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Всеки от Запад вижда разрухата в която е България . Затова не пристигат инвестиции. Никой не влага пари, когато цари хаос и корупция. Така стана две три години преди войната в Русия и Украйна. Така е сега и в Беларус.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До банкерКойто си прави сметка без кръчмаря си е за негова сметка. Банките хвърлят луди пари (сякаш са техни) за нещо което съвсем не е сигурно. Това се казва да харчиш на воля, пък после друг да връща.
32
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма нищо по-нормално от един референдум по отношение на такъв въпрос. В крайна сметка който иска еврото, да отиде и да го подкрепи на референдум, който иска да го отложи - обратното. И в крайна сметка референдума не е против еврото, а за това да се отложи когато доходите ни станат по-нормални. И всякакви спекулации, че той е "против", са чиста проба лъжа.
31
6
 
3
 
! Отговори
shame on you преди 1 година
Това е прекалено станишевистко да коментирате приемане или не на еврото на 2-ри февруари, аз мисля, че гейовете в някои страни на Европа са го приели, даже в употребата му, но тука се оправят с лева, така че няма да гласуваме, особено не на 2-ри
30
11
 
11
 
! Отговори
банкер преди 1 година
Късно е Костя, много е късно. Към еврото не се минава за ден. Всички банки отдавна се подготвят за това а към настоящия момент се хвърлят луди пари от тях за така да го кажа "готовност". Да не си мислите, че това е чувал с картофи да го преместите от зимника в килера. Има неща, поради които вече няма връщане назад, а с всеки изминал ден връзката с лева все повече се къса.
29
11
 
9
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
НЕ САМО ЗА ЕВРОТО,А И ЗА ЧЛЕНСТВОТО В НАТО И Е С. ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 32Г.ЩЕ ИМА НАРОДЕН СЪД ЗА ВАС .
28
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На предните избори вота от западна Европа и САЩ се печелеше от ПП, а втори бяха Възраждане. Дори в Англия и Австрия Възраждане бяха първи. Подкрепата за Възраждане от Българите живеещи в чужбина е много голяма. Повечето им привърженици живеят и работят извън България, на запад.
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политиците са сменили името и говорят за приемане на еврото което и сега е прието а става дума за ликвидация на лева и държавата.
26
10
 
6
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Едно е сигурно на този човек , че на 100% иска да привлече чеченската / на ужким е руска / на българска територия. Да стане нещо като Украйна.
25
6
 
13
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Референдум трябва да има и ще има! Преди обаче той да се проведе, трябва да се изложат всички аргументи, ползите и вредите от еврото! Трябва на всички да е ясно РЕАЛНО какво ще спечелим и какво ще загубим при евентуално приемане на валутата! И след като всеки е наясно какво ще се случи, сам да преценя как да гласува, ЗА или ПРОТИВ еврото!
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже ако се приеме трябва нов референдум после за да решат хората ако има инфлация и задлъжняване за излизане от еврото.Едва ли ще са съгласни ако заплати и пенсии спаднат а цените скочат само и само че имат евро хартия на латиница в портмонетата. Ще трябва да учат и латински за да не бъркат буквите. Отпада и българския език.