Джамбазки: Случващото се на границата е позор

Той не е решил дали ще ходи в Скопие
78
Джамбазки: Случващото се на границата е позор
Снимка: БГНЕС

Дали ще ходим днес в Скопие ще решим в зависимост от обстановката по границата, каза евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Той е в Благоевград, където участва в официалното честване на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев.

Джамбазки коментира, че "това, което се случва на граничните пунктове, е абсолютен позор", като уточни, че български граждани биват бавени на граничен пункт между България и Република Северна Македония (РСМ). Ако тези провокации продължават, бавят хората, е абсолютно обидно пред паметта на Гоце Делчев да се участва в такъв „цирк“ и да висиш по границата като част от антибългарска кампания, добави той.

"Те започнаха да си правят каквото си искат – и президент, и министър-председател, и стари комунистически номенклатури, и техните синове продължават да нагнетяват антибългарска омраза, което виждате как резонира – палене на български клуб, нападения с оръжие срещу друг клуб", каза още той.

Гоце Делчев може и трябва да бъде честван от всеки един българин, не само на 4 февруари, заяви евродепутатът.

Той коментира още, че посегателствата срещу български културни клубове в РСМ не са свързани с личностите, на които са наречени, а с това, че са български./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе вие имате ли акъл да направите военнаФатмашка диктатура и специална военна операция в Македония и то без армия? Държава без акъл, няма какво повече да се каже. Закривайте Чалгария и се пишете македонци всички.
19
3
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 1 година
Лице Което Заплашва Сигурността, Цялоста и Мира в Една Държава - Се Нарича Терорист - Ако Те Арестуват и Урсула не може да те спаси ......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
къде е бай миленко с варията
17
6
 
8
 
! Отговори
Макетонеццц преди 1 година
Ристо Иванов,Атаьо Атанасов,Рожко Плевнята,Мони Симита,Буци Мародера,КUPu Ниновата в Северна Македония ли са? Нали тези из..ро..ди пуснаха духа от бутилката! Трябва революция,трябва да ги изправим на съд!
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
резонира ти главата пияна
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоо е пиян гошо тарабата тука ше му гледаме азиатската мумия саложи му санкции бе
14
5
 
13
 
! Отговори
Митко Павлов преди 1 година
84 години след смъртта на Георги Димитров и труда на множество "комунисти" и деятели на Коминтерна ОЩЕ им берем плодовете от тяхната глупост, да продадат едни Българи и да ги нарекат Македонци!!! Винаги съм казвал редно е всички да почетем Вожда!
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големия лъжец и крадец се изказа, лошото е че и льотчика е вече с тях.Онзи ден правителство на Радев взе решение да налее 730 млн наши пари в пътностроителните фирми на ГЕРБ за времето от 2019 до 21 година когато всичко е незаконно и нали знаете че половината от тези пари отиват в касата на гербавите и в Банкя, а от там в Столипеново и Факултета за изборите, боже пази България.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шкембе войводата Райхсмаршал Гьоринг ще изпрати своята парашутна дивизия СС Обегащи на въздушен десант над Македония! Вземете всички *** на Шкембе войводата и скочете с тях зад македонската граница!
11
4
 
20
 
! Отговори
ЦСКА преди 1 година
Не харесвам Джамбазки, но тези от Скопие открито ни се подиграват. Тотално вето докато не станат хора!!!!
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бюрмаджиите е редно да бъдат поделени между България, Сърбия и Гърция. И без това за осемдесет години се видя,че нищо не става от тях , няма смисъл да се мъчат повече. Над половин милион са с български паспорти.
9
7
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Щом се държат така,то да направим и ние една специална военна опреация както Русия направи в Украйна ,така де,защо ние не можем и ние да влезем да се разберем с тези македонци,щом правят таквиз лоши неща както украинците спрямо руснаците?
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сложи му санкция на тоя бе
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
позор та наще са си свалили гащите на английски
6
5
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 1 година
Македонската Жандармерия ще ви пази ли ??? Фанатиците да не ви застрелват там??? Къде си тръгнал в чужда държава ??? Там Не е Брюксел и човешките права ...............ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
5
11
 
7
 
! Отговори
Джамбаз наци преди 1 година
И тоя цръвулан не знае какъв е за какво се бори. Обикновен геiмократ нацяга. Прилича ми на тия бaндити от полка Азов
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоо е пиян колко е часът бе как може да льокате от сутринта бе
3
3
 
12
 
! Отговори
Христо от Н. Загора преди 1 година
Значи фиРомите се гаврят на границата с граждани на държава (уж) от ЕС, а самите те идват тук свободно да се правят на тежкари по молове и ски курорти, както и да вземат бг паспорти, подавайки фалшиви декларации, а после ни псуват до девето коляно и ни се смеят на акъла. Докога???
2
2
 
11
 
! Отговори
А сега де... преди 1 година
Да си го честваме в България. Какво е това самоунижаване ,като отиваш в друга държава. Моцарт ,като е роден в Австрия в Германия си го честват. Големи глупости са това. Аз с и го нося в сърцето и никой не може да ми каже нищо.
1
3
 
12
 
! Отговори
8888 преди 1 година
ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО,МЕКОТЕЛИ СМЕ,ЗАЩО ПРИСЪСТВАЩИТЕ ТАМ НЕ ЗАПУШАТ ТЯХНАТА ЛЕНТА ЗА ВЛИЗАНЕ