Комитова: Няма коалиция между ВМРО и Български възход

Водени са определени разговори
Обновена: 23 фев 2023 11:40 | 23 фев 2023 11:40, Росен Стойчев
14
Комитова: Няма коалиция между ВМРО и Български възход
Снимка: БГНЕС

Няма коалиция "Български възход" - ВМРО. ВМРО я тиражираха в публичното пространство, но ние никога не сме казвали, че ще бъдем в коалиция с тях, заяви Виолета Комитова от "Български възход" за БНТ.

"Новината, че ще сме в коалиция с ВМРО, я произведоха самите ВМРО. Те са се регистрирали сами за изборите, БВ също са регистрирани самостоятелно за изборите, изведнъж някой произвежда една такава новина, която се мултиплицира, включително от социологически агенции".

Още по темата

Тя заяви, че партията ѝ е водила разговори с много хора от политически партии, професионални и правителствени организации, защото от БВ смятат, че диалогът трябва да бъде изнесен в обществото.

 "Проява на слабост е да крещиш и да обвиняваш без обвинения, да лепиш етикети. Българското общество ако иска да лансира партии, които всеки ден ще крещят, ще се обвиняват и няма да произвеждат нищо в полза на гражданите и бизнеса, изборите предстоят. Ако искат обаче да се борим за успокояване на топката в нашето общество, за повече сигурност, защото нашето общество страда от несигурност във всеки аспект, това минава само през редовно правителство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: обяснениедиалогвот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комитова да беше построила 1 км път. Много и се иска да съди, но я видяхме, че нищо не може да сътвори. Заради нея спряха пътните строежи.
5
1
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Дъртата Комита да вземе да се омита,да не се прави на Цола Драгойчева.
4
3
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Тази дето спря Хемус и инфраструктурата на цялата ни държава а оставените пари за Хемус заминаха незнайно къде Безнаказано едни се разхождат че и в парламента си се настаняват Това ли ви е промяната блато потъване рушение
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички патерици на Тиквата - под чертата!
2
5
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
НЯКОЙ ШАРИ МНОГО ПАРИ ЗА ДА УНИЩОЖАВА ВСИЧКИ СЪС ШАНС ЗА ПАРЛАМЕНТА КАТО ИТН И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД!
1
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
защо изобщо седнахте на масата не разбрахте ли че с тях ортаклък не ставатръгваите сами и си огледаите хората кои за какво се бори