Михалев: Спечелим ли вота, ще има правителство

Очаква вота в София
25 фев 2023 21:05, Росен Стойчев
106
Михалев: Спечелим ли вота, ще има правителство
Снимка: БГНЕС

Ако коалицията ПП-ДБ стане първа политическа сила и има мнозинство - ще състави правителство. Това заяви Стоян Михалев от “Демократична България” в ефира на Нова Нюз.

Според него на местните избори ПП и ДБ ще имат шанс да “деинсталират властта на ГЕРБ”, ако вземат кметските позиции в големите градове.

Още по темата


За Явор Божанков и Лена Бориславова като водачи на листи на предсрочните парламентарни избори, Михалев даде положителна оценка. “Всеки , който е част от това обединение трябва да се стреми да разширява неговото влияние. Лена Бориславова има чудесни възможности да го прави”, смята той. “Явор Божанков направи урок по политическа култура. Независимо към кой политически проект принадлежиш, когато стоиш зад принципи, стоиш наистина зад тях”, допълни кандидат за народен представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
27
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Иска ти се,нагляр такъв.Незнам как има пак толкова заблудени хора,да гласуват за вас
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми не е много умен този.
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баси наглеца, тия да не са единствени на света че си присвояват възможността само те да направят правителство.
63
0
 
15
 
! Отговори
69 преди 1 година
Еййййй новобранец, не разбра ли че в политиката две + две не е четери
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мошенници и крадци,никакви вотове.
61
3
 
31
 
! Отговори
Българин преди 1 година
ПП и ДБ са партии вредни за родината ни. Там не членуват истински Българи, а хора, които съжаляват, че са се родили в България, а не някъде на запад.
60
0
 
17
 
! Отговори
И без кабинет може преди 1 година
И да не бъде съставен кабинет след поредните ялови избори все едно, защото истинският кабинет ще бъде съставен след края на войната в Украйна, когато някои фалшиви партии ще бъдат поставени извън закона...
59
3
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Хубаво е да се мечтае,но с мярка.ПП+ДБ=121 депутата-а дано,ама надали
58
7
 
4
 
! Отговори
Няма да гласувам! преди 1 година
Ние вече сме 61% и ще ставаме все повече! НИЕ СМЕ СИЛНАТА И НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ!
57
3
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Политическата криза си продължава. Най-разумно би било служебното правителство да направи проектобюджет и да го внесе в новото НС. Редовно правителство няма да има скоро.
56
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
62 България е в НАТО и няма да изпраща войници в Украйна. Опасността идва от другаде, тя е тук в България, в лицето на безредиците с грандове от ПП,ДБ. Които за пари служат на чужди интереси, съсипва държавата и продават националния интерес. Които работят в интерес на Газпром. ГЕРБ и коалиция е единственият ни шанс, да съхрани държавата и да я върнем на евроатлантическия път.
55
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
62 Ако гласувате за Възраждане синовете ви ще бъдат изпратени на фронта, за да се бият срещу украинци на украинска земя, под знамето на "Вагнер". Сърбия пропищя, че хора на Вагнер вербуват за фронта сръбски националисти и ги пращат да се бият срещу Украйна. Дори Вучич се възмути от този факт.
54
1
 
14
 
! Отговори
ха преди 1 година
абе михалев , а знаеш ли това ако колко е голямо ?
53
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тия избори ще са едни милиони на вятъра. Никакъв по-различен резултат няма да произведат. А тоя Михалев е поредната повярвала си гнус.
52
0
 
7
 
! Отговори
Ами освен да се преди 1 година
пеним откъде може и от къде не което нищо няма да промени след един месец ще са изборите...и ще видим
51
7
 
6
 
! Отговори
noirfire преди 1 година
Абсолютно няма откъде Герб да вземе нови гласове спрямо предните си избори, хората недоволни от Киро няма да гласуват за тях.
50
5
 
12
 
! Отговори
До Noirfire преди 1 година
Въобще не знам кое е това дето ти е толкова логично. Нищо по различно няма от предните избори . Дори е много по вероятно герб да увеличат електората си отколкото да го намалят. След предните избори ДБ и ПП водиха само негативна кампания . Нищо не направиха само плюха а това никога не е водило до положителен резултат .
49
14
 
1
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
ПП печели тези избори пред ГЕРБ е и това е напълно логично, изправя се държавна администрация на ГЕРБ срещу мнозинство хора искащи промяна и гласоподаватели с демократични десни възгледи и само защото К Петков е слаб лидер ГЕРБ няма да загуби двойно.
48
2
 
21
 
! Отговори
Един въпрос преди 1 година
Отде ще дойде туй мнозинство за ПП дБ ? Имахме избори преди няколко месеца видяхме резултата. Да кажем че сега успеят да изпреварят герб и станат първи . Да кажем че е възможно ! Но откъде си мислят че чак мнозинство ще имат . Какво се случи от предните избори до сега което да им вдигне електората? ... освен че саботираха всеки опит за правителство в което дори можеха да са участници . Вярно ли някой вярва че една партия може да събере мнозинство в България както навремето Костов, царя и герб
47
1
 
23
 
! Отговори
Стоен наЛенаСиДумаше преди 1 година
Уморена кака Лена във фалкона натъкмена,към Солун бързо литва тя,ще вечеря с бизнесмена Киро Шоумена,че и самолета ще му вдига тя...нощи омайни,купони безкрайни и мандръсане в чужбина...Уморена кака Лена с амбиции заредена като хищна хиена устремена,говорител натъкмена с валута въоръжена,че ВОДАЧ НА ЛИСТА стана тя.