Слави отговори на Лена: Влизам в офиса, а до мен само бъдещи пандизчии

Пих по едно кафе с колегите и им казах: „Дайте да се разходим в парка“
28 фев 2023 16:15, Александър Попов
259
Слави отговори на Лена: Влизам в офиса, а до мен само бъдещи пандизчии
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов иронизира днешната закана на Лена Бориславова, която заяви, че е завела дело срещу сценаристите му.

"Влизам днес в офиса, сядам и гледам до мен само подсъдими и бъдещи пандизчии.

Сценаристите ги съди Лена Бориславова заради песничката за „Кака Лена“.

Тошко Йорданов го съди Асен Василев заради откраднатия софтуер.

Още по темата
А мен ме съди Настимир Ананиев, но не знам точно за какво.

Погледнах в очите другите подсъдими, видях тяхната болка, и често казано дори на мен ми стана малко мъчно.

Казах си: „Гледай, какво нещо е – логиката подсказва, че чувствителни трябва да сме ние, все пак ние идваме от творчеството и изкуството, а рожбите на икономическите университети трябва да са корави и финансови акули, а то обратното…“

Пих по едно кафе с колегите и им казах: „Дайте да се разходим в парка“. Те казаха: „Защо, Слави”, а аз: „Защото може да ни е за последно!“

И сега ще цитирам текста на единия от подсъдимите, песента, в която се пее: „Ние сме лошите в страшния филм.“

А в припева думите са, като че ли, точно за нежните и чувствителни души от "Продължаваме Промяната". В припева се пее: „Изпратете ни без плач момичета, забравете даже наш'те имена. Копелета гадни бяхме всичките, ала така ни обичахте!“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави, Слави, защо шефа ти Доган те тъй бързо изостави?
109
9
 
5
 
! Отговори
Тошко преди 1 година
като рече Джипко Бибитков се радвахте сега като каза Лена - хищна хиена риветИ. Що риветИ бре!!! Като оня дето завел една Лена на бар - фъстъчки, уиски о после я опънал на парапета, а оная се разциврила - Зер, не съм такваз. А той и рекъл - Га цъка фъстъчките не рИва сега рИвеш. Що рИвеш?!!!
108
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави киселяка, дете на лъжата, дайте му една вечер на северозапада на тоя.
107
7
 
7
 
! Отговори
Мустакатата преди 1 година
хиена има ли спечелено дело или тепърва ще се учи.
106
6
 
5
 
! Отговори
Слви става за дпутат преди 1 година
Слави става за депутат - хората го плюят, той си мисли че дъжд вали и си пърпори напред, като стар трактор - каквото му сипеш все си пърпори, както казваше небезизвестният Лойко Толупа.
105
5
 
0
 
! Отговори
Nnnn преди 1 година
България не трябваше да влиза в ЕС. Сега няма работна ръка,няма кадри,няма доктори.
104
3
 
6
 
! Отговори
Слави е много кух преди 1 година
Народа му даде пълна власт, той не я взе и предпочете да е трета-четвърта сила и да контролира нещата от ниско. Чакай бе оли, ти се изкара новия Ротшилд. Много богато въображение имаш, ама хората са казали - на високо акъл не вирее. И ти го доказваш.
103
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави е проект на Доган, но Доган го изостави, щото Славуца киселата се оказа много вдлъбнат.
102
6
 
9
 
! Отговори
Любима песен на Слви преди 1 година
Аз съм Слави хубавеца, вечният ерген. На балкански полуостров няма друг кат мен. Влюбени са в мене ... влю.. влюбени са в мене всички.... влю... абе... кой е влюбен в мене изобщо? А да, сетих се. Влюбени са в мене мама и кака, иху туп-туп цака-цака
101
0
 
7
 
! Отговори
До ПроСоТо преди 1 година
Че те сега нали генералите са на власт!? Каквито са ни генералите, такива са ни и политиците и и полицаите. Всичките са едни и същи. Половината от умните хора емигрираха в чужбина. Другата половина които са в България си гледат бизнеса и семействата и гледат да стоят по радара да не привличат вниманието на мафията. Няма как нормален мислещ човек да влезе в политиката. Там такива не се допускат! Имло е опити през години и винаги неуспешни. Мафията веднага се организира да ги откаже и изгони
100
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма по-лъжливо мeкеpe от Славуца киселата.
99
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена ще спечели делото 100%, истината е на нейна страна. Ясно е, че това е поредното ПОРЪЧКОВО компрометиране на един човек, който е неудобен на Трифонов и Борисов. (2 патерици в парламента). Лена с точните си изказвания настъпи интересите на много партии и наруши комфорта им непоправимо! Слави и сценаристите му само с това се занимават, откакто го има "шоуто "му - да окарикатуряват неудобните на деня. А всъщност НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАРИКАТУРИ са те самите и предизвикват само отвращение!!
98
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хич не е лош и *** Слави, нито екипа му. Като политици не са много ок, но в тяхната си област са точно на мястото си. Като гледам кироасенчовци какви са политици, от Слави и ИТН няма как да очаквам повече, освен, че по-малко лъжат от ПП-то и по-малко бели направиха.
97
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
знаете ли,сега ще напиша една "ЕРЕС" :...-Кашата в ПОЛИТКЕНЕФА на България стана нетърпима!...Време е за нещо,което се смята за "чудовищно престъпление" :-ТВЪРДА НАМЕСА НА ГЕНЕРАЛИТЕ !..Има такива практики по света..
96
3
 
5
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Няма как да се разходиш в парка, мейт, с тая количка трябва да те бутат сценаристите! Злобата и алчността те съсипаха.. Само лекарствата още те държат, но докога не е ясно...Иначе на снимката -ехидно смеещ се мутраген на нормалните хора с чиста съвест :)
95
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчето е ясна. Ама и Славчо е много просссс. И неговите човечета и те. Все едни плямпала, едни сценаристи...голяма компания са "мозъци" от всякъде. Всичките дрънкат на кухо.
94
2
 
1
 
! Отговори
Do 101 Гошо преди 1 година
Гошо, поздравявам те, че сам си си написал какъв си
93
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След Киро и Лена вече абсолютно никой не желае до остане тук, 10 пъти по-ниски заплати но цените двойни и тройни, 30 пъти по-мизерен живот благодарим на Кирчо и Кокорчо както и на техните наложници Лена и Спецофф.
92
5
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Трифонов си прави...самореклама на гърба на Лена,за да не го...забравят всички. Чух че се...писал в списъците за депутати,явно му е...омръзнало да е на...борсата в Бояна.
91
11
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Слави, както винаги не му пука за властимащите!