Два дни за желаещите да гласуват зад граница

Трябва да подадат заявления
6 мар 2023 13:43, Росен Стойчев
11
Два дни за желаещите да гласуват зад граница
Снимка: БГНЕС

По-малко от 48 часа имат желаещите да гласуват зад граница, за да подадат заявленията си до Централната избирателна комисия. За изборите на 2 април подадените през електронната система на сайта на Комисията заявления са близо 33 000.

Още по темата


До 7 март българските общности зад граница могат да правят предложения до ръководителите на дипломатическите и консулските ни служби за местоположение на секции. На 11 март ЦИК трябва да определи местата в държавите, в които ще се образуват секции, както и броят им във всяко населено място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро тук няма да остане нито един нормален, при двойно по-ниски цени и 5 пъти по-високи заплати на запад перспективата пред България е тотален разпад и това беше постигнато за по-малко от 2 години лично от Радев и неговите шарлатани.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пребиваващи зад граница над 6 месеца не трябва да имат право да гласуват.
7
1
 
2
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Изобщо да не гласуват тези от една наша съседка. И без това твърдят, че не са българи, друга им била родината, друг им майчиния език и пр. Да си гласуван там за "ЕРДОТО".
6
1
 
2
 
! Отговори
ВЪПРОСЧЕ? преди 1 година
Кога ще се забрани на тези отстъпници да гласуват?????????
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
държава на гласуващите. за ко гласуват и те не знаят
4
0
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Кога ще спре това гласуване в чужбина? Управлението на Държавата трябва да се определя от хора,които са избрали да живеят в нея.Не са платили една стотинка данъци,но се правят разходи за откриване на секции и комадироване на служители.
3
0
 
8
 
! Отговори
Май - май... преди 1 година
Като искат да гласуват да се прибират. То освен всичко друго - милиони и за секции в чужбина се наливат от нашия джоб. Не че нещо, ама щом могат за празниците, за моренце и за зъболекар да се прибират, значи могат и за изборите да се върнат.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 - мани, мани... Оня ден във тубата четох под някви видеа в един новинарски канал как некви живеещи в чужбина патриотично обясняваха, че щели да гласуват за Възраждане щото щели да ни изкарат от НАТО. Хахаха. Та си викам: "тия в чужбина с чужда пита на чужд гръб помен ще правят."
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъчат се да резнат феновете на Дългия.