Ченчев: Готови сме да реализираме таван на цените

Обяви важни идеи
Обновена: 7 мар 2023 12:01 | 7 мар 2023 12:00, Росен Стойчев
67
Ченчев: Готови сме да реализираме таван на цените
Снимка: БГНЕС

„Новата Левица краде от програмата на БСП. На кабинета „Петков” – цялата им социална политика бе предложена от нашата партия”.

Още по темата
Това обяви в ефира на Нова Нюз кандидат-депутатът от БСП Иван Ченчев.

Бихме реализирали таван на цените и бихме внесли Закон за спекулата, каза кандидат-депутатът по повод високите цени в страната.

„Предложихме младите хора до 26-годишна възраст да се освободят от данък „Труд”. Всички приоритети - за безплатни учебници, данъчни облекчения за семействата, са демографските решения. Трябва да освободиш младия човек от данък, за да може да стартира в живота”, допълни Иван Ченчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Ченчев, вие у парламента ще влезнете ли изобщо? :))))))))))))))))))) Новата Левица май ще ви види сметката :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давайте смело, и малкото работещо ще си отиде.
15
3
 
3
 
! Отговори
И.з.Ро.диии преди 1 година
Трябва първо да вдигнете заплатите и тогава тавана. Иначе ще ни уморите и избиете. Защо изчакахте частните б.О.к.л.уци да вдигнат цените ? Сложите ли таван сега, слагате такъв и на заплатите. Първо вдигнете заплатите и тогава тавана *** такива популистки
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурин съм че ще го реализирате. Таван на кашкавала 33лв ,таван та сиренето 29.90 ......
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е ужасно глупава идея. По-зле ще стане.
12
5
 
4
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 1 година
Единственото решение е таван на цените ! Само така ще спрете частните престъпници да вдигат цените. Но мисля че позакъсняхте. Трябваше отдавна да го сторите, не само да приказвате. Цените вече са високи. Трябва да ги свалите за да сложите таван.
11
2
 
1
 
! Отговори
таван преди 1 година
налагането на таван на каквито и да било цени в пазарните икономики е сигурен знак за тоталната импотентност на държавната власт да прилага закона, а в случая и на липсата на такъв за борба с организираната престъпност, каквито са например картелите.
10
0
 
1
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Може и със заеми разбира се както и с пенсиите направиха :)
9
1
 
7
 
! Отговори
МРЪСНИЦИИИИИ преди 1 година
Каква полза като вие услужливо изчакахте цените да се вдигнат до небесата и тогава да сложите таван. Няма смисъл вече И.з.Ро.ди. Почти цяла Европа го направи но когато цените бяха по ниски още
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готови бяхте, а И ГО НАПРАВИХТЕ - гласувайте за хартиената бюлетина, за да може незнаещите грам български турции и неплащащите данъци ромии да гласуват и да върнат баце и шиши на власт. Сами се закопахтте - дано не минете 4%. Само гледайте на тия избори как Банго Василий и фамилия ще се върнат пред урните. Ей затова трябва да гласуваме - иначе СОКЕРЕС-ите ще определят сами вота.
7
1
 
3
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
След като цените на електроенергия и суровини се увеличават, съвсем закономерно се увеличават и цени на стоки, предизборна реклама некой на 18 години може да излъжат.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като обраха спестяванията на хората и изпразниха джобовете им до последната стотинка алчните търговци, сега вече сте готови да сложите таван на цените. А досега къде бяхте? В много държави въведоха таван още от по миналата година.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готови сте да направите нещо много глупаво, но все пак сте... БСП.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема не е в данъците, популисти такива а в ниското ниво на заплащане !!! Набийте си го в *** канчета! Данъци трябва да се плащат за да се пълни бюджета - махнете плоския данък и приемете законодателни мерки държавния сектор да се самоосигурява...не страдалците от частния да ги издържат а вие да вдигате заплатки там до небето !!!
3
1
 
3
 
! Отговори
Дядката преди 1 година
Те старите уж червени , сега като Левица ,са доста обиграни в краденето!Но бившия *** , дето разтриваше на тато ушите ги изпревари с много!Издигна се до крадец на съвременна България!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сегашното служебно правителство също може, но няма да има време. Давайте, разтягайте дъвките!
1
0
 
3
 
! Отговори
NoirFore преди 1 година
Ха глупости сложете таван на вносна цена руски газ.