Каваржиклиев: Докладът на Велкова е в синхрон с Борисов

Следват се насоки
17 мар 2023 17:52, Росен Стойчев
19
Каваржиклиев: Докладът на Велкова е в синхрон с Борисов
Снимка: БГНЕС

Това, което прави МФ е крайно непрофесионално и некомпетентно. Човекът, който трябва да говори за финансите в България не може да си позволи да говори по този начин.

Още по темата
Велкова следва насоки от някого как да се държи и какво да изнесе пред медиите. За първи път изтича доклад на МФ в медиите, видимо писан в махленски стил и на коляно. Тези доклади не са класифицирана информация, но обикновено не изтичат и не са публични. Това каза Николай Каварджиклиев от БСП в студиото на Нова Нюз.

Интересно е защо излезе този доклад в пълен синхрон с това, което прави Бойко Борисов в страната в момента, а именно да плашат хората, допълни той.

БСП трябва да бъде стожера, който да заложи защитата на социалната част на бюджета, допълни Каварджиклиев.

С таван на надценката трудно може да се направи каквото и да е, каза той, и запита как се управлява таван на надценката. Регулирането става чрез съответните органи – КЗК и КЗП, допълни Каварджиклиев. Той не се опасява, че след падането на тавана на цените може да се стигне до драстичното им увеличаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България наистина е пред фалит. Причината е толкова проста. Ще трябва да се изплащат заемите на Борисов, а пък в държавата няма пари. Дори и в МФ и БНБ. Такова е положението. Че дори и в Левски няма. А пък, нека да си правят избори след избори, а и правителства да си избират. Няма нормални желаещи за министри.
10
0
 
2
 
! Отговори
Тази преди 1 година
за чистачка на тоалетната не става,а пилота я сложил главен ковчежник на Републиката, но щом Бай-*** казва...
9
1
 
0
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Ни Краварджиклиев , ни Кавалджиклиев , ама знае много !
8
0
 
1
 
! Отговори
от преди 1 година
къде намират такива пачи-да се смае гарван на круша
7
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
да сте съучастници в убийствата на жени и деца в Украйна,само защото сте зависими и ви плаща путин,да го налагаш на Народа ни без да си ни питал...няма начин България да я въвлечете в този позор!!!Българите не убиваме жени и деца...решетников и министрите от дпс-гроб му са руски агенти,позорящи Народа ни,войната ще свърши,позора ви ще е вечен...а и вашите деца ще са жертви мине ли гАспАдаря ви през Украйна...пари не ви правят...недосегаеми...***!!!
6
3
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Е, как да не е в синхрон? Нали това прасе беше назначено като зам-министър по времето на Банкянския господар? и неговото куче-касичка Влади Горанов....
5
5
 
7
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Каварджиклиее икономист от БСП току що ви каза Живеете добре, имате пари и сте материално задоволени. А ние от БСП ще ви докараме още много от същото. Другите ви говорят неистини всичко е цветя и рози.
4
9
 
9
 
! Отговори
Махора преди 1 година
Уважаеми Каваржиклиев нищо чудно няма в доклада , това е реалността която направихте благодарение на бездарното управление на безпринципната коалиция!Вие вдигнахте социалните плащания не пт руст на икономиката , а от заеми! Така не става!
3
9
 
16
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Престъпникът-тиква от Банкя не е ли в затвора, държавата ни и крачка напред няма да направи.
2
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велкова се оказа поредната Калинка на Борисов.
1
2
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
КЗП и КЗК работят според законите приети от парламента, а не според това, което ни се иска или си въобразяваме, че трябва да правят. Когато парламента приеме нещо смислено против спекулата, тогава искайте от отговорната според закона институция да приложи закона.