"Левицата" била изкуствено създадена, за да тегли гласове от БСП

Нинова обаче е убедена, че резултатът на Столетницата ще е по-добър
86
"Левицата" била изкуствено създадена, за да тегли гласове от БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Левицата!” беше създадена изкуствено, за да тегли от БСП. Там няма желание за обща лява политика или за обединение. Копието винаги е по-слабо от оригинала. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред Нова телевизия по повод новосъздадената лява коалиция. Тя е категорична, че резултатът на БСП ще бъде по-висок от предходния.

Още по темата

„Решихме, че ще вземем окончателното си решение с кого и как да влизаме в коалиция, за да управляваме, след вътрешнопартийно допитване”, заяви лидерът на БСП като подчерта, че разлика между първия и втория в надпревара няма. „Те са едно и също”, смята Нинова.

Тя подчерта, че докато е била вицепремиер, България не е изнасяла боеприпаси за Украйна. По думите ѝ страната ни е изнасяла за над 60 страни, но в договорите пишело, че за тяхно ползване, а не реекспорт. „Ние бяхме коректив в правителството на Петков. Ако не беше нашата твърда позиция, тогава държавата щеше да вземе това решение, което сега взе Народното събрание – да се изнася оръжие”, посочи Нинова. Това, че ни го внушиха, това, че ни го лепнаха, беше организирана и последователна акция. Започна от президента Радев, мина през говорителите му. Това беше абсолютна манипулация”, твърди политикът.

Попитана дали руският президент Владимир Путин трябва да отговаря за военни престъпление, в каквито беше обвинен от Международния наказателен съд, Нинова отговори, че всичко, което не е доказано, е пропаганда. По думите ѝ войната трябва да спечелят „разумът и дипломацията”.

Корнелия Нинова коментира и мерките за борба с високите цени и инфлацията у нас. Тя подчерта, че същите търговски вериги, които работят и у нас, са постигнали споразумение с правителствата на много европейски държави за замразяване цените на основни хранителни продукти. „Какъв е изводът? Че българското служебно правителство не става и че не може да води такива разговори”, допълни лидерът на БСП. Тя смята, че допреди войната в Украйна и COVID пандемията пазарът е определял цените на стоките. Сега обаче, по думите ѝ, глобалната картина се е променила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: БСПНинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП няма да получи гласа ми и без друго. Приказките за "социална справедливост", според които трябва да се бръкне в джоба на работливите и успелите за да се даде на мързеливите неудачници ме отблъснаха.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А добър ден лелче-БСП,ДПС,ГЕРБ ...и различни патерици от кого и къде бе лелче са създадени ...и най-вече защо? Всичкото това е ДС милиционерско "полит инженерство"- я виж личния състав..ЕЛИТА..А лелчеСобствеността в ръцете на "нашите и правилните" хора(уж) и държавното богатство ,ресурси средства..А И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ..къде бе лелчеПрез обръчите от фирмии..а лелчеАйде че бързам
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП имаше години управление,с което показа,че не заслужава нов кредит доверие! Апропо,къде е Станишев? Б.Б цял 1 мандат в началото на управление се оправдаваше за всичко с бившото управление на БСП,а после и от "бавните" се разбра,че той е мафиотче,което управлява държавата като мафиотска структура. И дойдоха ПП ,които са УЖ противовес,а формулата се оказа невярна. Те са си прокарват либерални практики в синхрон с подивелия запад и САЩ. С две думи-повдига ни се от всички вас! БАСТА!
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнело, ти видя сметката на БСП, а сега се чудиш защо се е появила "Левицата". Бягат от теб и се опитват да направят нещо смислено.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо ново.Сещам се за едни Ханс Зайдел,които създадоха едно голямо зло у нас.
19
5
 
7
 
! Отговори
Давай по-практично! преди 1 година
Лельо, бегай у Крушовица, разсад трябва да се прави, после да се сади зеленчукова градина. След Гергьовден пък почва едно копане, мани, мани, не е за разправяне. Но ти тези неща ги знаеш. Не се мотай тук, нищо свястно не направи, ами *** там, където ще си полезна. Поне зеленчук без пестициди да осигуриш на семейството си, да има и за после, да направиш и туршии за зимата. Може и няколко козички и биволици да завъдиш, също и кокошчици, гъски там край Дунава ги има много. Така ще си полезна.
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права е! Водач на листата на левицата в Кюстендил, беше председател на общинският съвет от ГЕРБ и адвокат на Киро Добрев! Това е сбирщина за консумация на властта и забогатяване! Манолова- галева-ковачка- Борисова, Дончева, Добрев, Румен Петков, Паскалев веца , гергов . Да бяха се кръстили олигархицата
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
.....Натресе ни Радев и излъгаха милиони, че тоя човек е полезен за държавата..... Радев ни го натресе Баце, изкарвайки срещу него неизбираем кандидат; може да се каже и антикандидат.
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова 5 години атакуваше Бойко за глупости и срина цялата страна.Натресе ни Радев и излъгаха милиони, че тоя човек е полезен за държавата.Сега искала мир.А кой водеше война срещу всичко?
15
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
нинова и бсп не са леви а десни затова непрекъснато пиша капиталистите да напуснатпартиите си защото отблъскват хората не може 30 години да се търкаляш в нсзатова няма да гласувам избори до дупка докато ги изчистим те нямат срам самида напуснат
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни, колкото и да лъжеш за оръжието, всички знаем и няма да простим! ЧАО
13
0
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
До Моля Ви === А аз много ви моля ако имате платени здравни осигуровки ида отидете на преглед при психиатър и да ви изпише нещо по-така...силничко :))) От 2 години я пишеш тази малоумщина и мисля, че е добре да отидеш лично при Гешев и да му я кажеш, че направо с охрана да те въдворят в Карлуково :)))
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП тегли гласове от БСП , ако някой мисли че БСП могат да изкара управник по -добър от Жан В. да отиде да се прегледа. Къде заради ЕГН-то , къде хората си научиха урока , подкрепата за БСП изчезва , надявам се скоро да са извън парламента - с комунисти в управлението нищо добро няма да видим
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зер БСП още има гласове?
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Левицата беше единствения начин тази гладна за власт лелка да се разкара!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано левицата да има 3.8% и така хем ще е дръпнала гласове хем няма да влезне. Ще стане супер.
8
1
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Първо, лельо Кyрнелkе, "Левицата" я създаде ти, като изгони цялата вътрешна опозиция в БСП, които смятаха, че не може да управляваш като Путягатa с десетилетия и е време да си ходиш, още повече че резултатите ви все повече и повече се сриваха при избори. И второ, не се кахъри, защото тези няма да вземат кой знае колко процента, а вие сте на командно дишане в БСП и щете, не щете пак ще се коалирате. Само че сега и отцепниците ще вземат парче от баницата. Трябва да им даде, няма как :)))
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами , присъединете се и вие към тях ,Како , и ще сте в играта ! Мощна , здрава левица , каквато от години мечтаете ! Друг е въпроса ,дали ще ви искат ?!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лельо Корнелийо, прочети статията "7 причини някои мъже да предпочитат по-възрастни жени". Беше качена снощи в този сайт. Запознай се и с коментарите към нея, после спокойно обмисли въпроса. Хвани си някое младо 25-годишно лъвче да успокоиш страстите и да не се мотаеш по политическата сцена. Няма какво да правиш там. Така хем и ти ще си щастлива, хем няма да досаждаш на избиратели и читатели и да ги дразниш.
5
3
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Главният прокурор Гешев били обяснил защо крие Престъпника Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило с над 20 убийства зад гърба си!Юлиян Георгиев- Чикатило се опитва да ме убие чрез бандата си!? Мирослав Германов