1/3 от избирателите не вярват, че ще има редовен кабинет

33% са на обратното мнение, а 30 на сто не могат да преценят
Обновена: 2 апр 2023 22:43 | 2 апр 2023 22:25, Камелия Цветанова
4
1/3 от избирателите не вярват, че ще има редовен кабинет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Около една трета от хората смятат, че и този път редовно правителство няма да бъде съставено. 37% от тях не са оптимисти по тази тема. 33% са на обратното мнение и вярват, че кабинет ще има. 30% не могат да преценят. Данните са на социологическа агенция „Тренд”.  

Изследването е направено по поръчка на Нова телевизия. Реализирано в периода между 22 и 29 март 2023 година чрез пряко интервю "Лице в лице" сред 1004 души.

Още по темата
61% смятат, че трябва да бъдат направени компромиси, за да се състави редовно правителство. А 24% считат, че ако компромисите са твърде големи, е по-добре да се отиде на нови избори. 15 на сто не могат да преценят.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Инстинкта за самосъхранение, колкото и да е парадоксално, кара политиците да не правят никакъв кабинет. Защото следват геополитически промени и най-вече, тенденцията за разпад на ЕС и САТАНАто е необратима, кии5то ще се наложи преорентиране на възгледите. Ако сега следваме неотклонно евро-атлантизма, след няколко годзини тези ще бъдат контингент на Белене и Народният съд ! Правителство няма да има !
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са в изолация, никой ги не бръсне за нищо ако ни сте забелязали цирка продължава.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ам, че те 1/3 са гласувалите...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президентът се справя чудесно, за ужас на евроатлантиците, които имат над 60% на изборите :) На другите избори пак пускайте за Пепе +доносническа България, гроба и дъпъсъ, та да може Радев да управлява още дълго време