Бивш зам.-министър от ПП: ГЕРБ и ДБ преговарят за правителство

Иван Христанов го съобщи пред БНР
Обновена: 4 апр 2023 10:28 | 4 апр 2023 10:28, Стела Стоянова
175
Бивш зам.-министър от ПП: ГЕРБ и ДБ преговарят за правителство
Снимка БГНЕС

Бившият зам.-министър на ПП Иван Христанов каза за БНР, че действащ министър от служебното правителство е подал информация в щаба на изграждания от него нов политически проект, че се водят преговори между ГЕРБ и ДБ за съставяне на правителство.

„Не преговаря коалицията, а едната от партиите. Не поддържам връзка с ръководството на ПП. Но това сигурно е достигнало до тях през социалните медии“, каза Христанов. „По време на предизборната кампания бяха постлани пътеки за съставяне на правителство“, посочва още той.

Правителство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би внесло още по-голямо объркване в избирателите на реформаторското политическо пространство, смята Христанов. „Но може би такъв политически ход би бил мъдър. България е в политическа криза“.

„Процесите, на които станах свидетел преди 5 месеца, са ескалирали. Виждам лагер в ПП. Моят призив е думите на Николай Събев да бъдат взети сериозно, но не, за да има оставки“. Това заяви още бившият депутат от ПП.

„Ако са почтени, Асен Василев , Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП“, написа във Фейсбук Николай Събев, бивш министър на транспорта в правителството на Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
0
 
! Отговори
Асен преди 1 година
Демек ДБ се продават за власт
150
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този лятото избутваше автомобили от пътя. После като го показаха по телевизията прехвърли отговорността върху шофьора си. Такъв му е морала на кадъра от Джет Кредит.
149
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами това е много добра новина.
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съставянето на правителство на ГЕРБ-СДС-ДСБ ще бъде много позитивно нещо за РБ! Вижда се, че тази възможност е предизвикала вече мозъчни визпаления у някои индивиди бълнуващи безумни вопли и клетви!
147
4
 
3
 
! Отговори
Незабавно преди 1 година
Всички,които гласуваха за вашингтонските васали,да не умуват много,ами да си стягат парцалките за укрия!Там ги очакват с огромно нетърпение за пушечно месо!
146
2
 
1
 
! Отговори
todor преди 1 година
Тоя е бита крта,тръгнал да се пъчи и мъчи да каже нещо,Но,не е познал ,щото С ГЕРБ няма преговори ,докато са празни затвори !!!
145
4
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Ще преговарят ГЕРБ и ДБ, къде ще ходят. Не им завиждам на еквилибристиките, които се налага да правят. От посолството на САЩ вече губят търпение. Трябва да се праща оръжие за Украйна, а и военни (я доброволци, я наемници) също.
144
1
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
До Бил: Много отдалеч си вадиш заключенията. Защо не се пробваш и с времето на "О бозе почившият цар Борис Трети". Сега сме 2023г. драги. Повече от 30 години минаха от времето на Тодор Живков. И да са останали някои, са в пенсионерските клубове, не в политиката.
143
7
 
2
 
! Отговори
Бил преди 1 година
Всеки народ има това което заслужава особено когато след 45 години управление на хитреца от Правец ни докара да се мразим един друг злоба,завис,лъжа.измама и потъпкване на всичко човешко затова преди доста години избрах свободно да живея и да мисля.God bless USA.
142
6
 
1
 
! Отговори
до 138 преди 1 година
Аз не виждам как Великобритания е затворила заводи и й се е сринала икономиката след напускане на ЕС! Нито пък тази на Казахстан след като не е в ЕСн за Китай дс не говорим, след като не е подчинена на САЩ вече! Имс алтернативи, но те не са в двете ти леви ръце или 4 крака, нито в лесните пари!
141
2
 
0
 
! Отговори
СС батка преди 1 година
До SSА ,виж ти нали уж укранците били ес- ес овци ,а то СС фашизма бил на агресора...
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Кирчо, Кокорчо и Сие напуснат ПуПу, тази формация няма да има повод за съществуването си, да не забравяме, че беше нарочно сформирана с цел и изпълнители, нарушили на Конституцията и разбили икономиката! Ско не сте го забелязали или сте КуКу или сте от Тях! Даже БСП го забелЕзаха! Не изоставайте!
139
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувалите за *** основно рАботят гастарбайтери в Западна Европа. Ако бг излезе от ЕС ще ми ядете оная работа тъпуннгерии!!
138
3
 
1
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
До 139 Ами ти нали не гласува та директно гласът ти да отиде за герб с хартиената бюлетина? От позицията на силата се преговаря по-лесно отколкото с 20 депутата.
137
0
 
6
 
! Отговори
Строител преди 1 година
Ако бспто и корни са под 4 процентовата бариера, аз съм с две ръце да има нови избори. Вън червените сатрапи от парламента. Нинова и останалите пияници да си намерят нормална работа, а не да се занимават с кражби и мързел. Хахахаха
136
4
 
16
 
! Отговори
въпрос преди 1 година
Кожпейкин пледира да напуснем ЕС. Мечтата на путин да сбъдне. Но...сериозно ли има дори и един човек, който иска това? Това означава: 1. Свършват лесните пари от ЕС.2. Свършват ,колкото и малко да са досега, чуждите инвестиции. 3. Затварят се всички предприятия, които разчитат на извос с ЕС. 4. Токът се увеличава в пъти; мобилните услуги също; няма пари за пътища, социални проекти, здавеопазване, култура...А,бе вие от ***.... нормални ли сте?
135
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
80 процента от българския народ каза не на руския фашизъм!БКП и Възраждане сега могат смело да се отправят към благоденстващите блата на Москва!
134
11
 
13
 
! Отговори
5 преди 1 година
Не правителство , а за предателство преговарят !Затова мълчат!Ще ни въвлекат във войната тези пУлитици!
133
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подписват си присъдата. Кой ще им вярва после, те и родата им вече ги мразят. Единият арестува другия, сега са първи дружки заради министерски постове.
132
9
 
8
 
! Отговори
К.КОСТАДИНОВ преди 1 година
Чувствам се поласкан че върли опоненти си подават ръка пред погледа на чичо Сам за да прекъснат растежа на Възраждане. Но не са познали. Тази коалиция е най-доброто което може да се случи за Възраждане но в същото време най-лошото за държавата . И тук аз съм озадъчен. Дали да стискам палци да се коалират или да избера България. Отговора е лесен. Избирам България пред опцията за бърз растеж на Възраждане !Хубавите неща стават бавно!!