Нешков за РСМ: Срещу нас има геостратегически проект на ЕС

Според журналистът бездействието на България също основен е проблем
6 апр 2023 22:15, Йоана Цонева
23
Нешков за РСМ: Срещу нас има геостратегически проект на ЕС
Снимка: БГНЕС

"Срещу нас има един геостратегически проект, който иска да се промъкне в ЕС за сметка на чужди интереси. Става въпрос за руско-сръбски проект и той продължава да се изпълнява". Това каза в предаването"Тази сутрин" на bTV, журналистът Любчо Нешков.

Още по темата
"Те правят всичко възможно взаимоотношенията между България и Северна Македония да се движат по вертикалния начин. Диктаторът, който слугува на определени интереси, да определя отношенията", допълни Нешков.

Според журналистът Северна Македония ще бъде една от причините у нас да се състави правителство. Бездействието и мълчанието на България също основен е проблем.

"Едно редовно правителство ще продължи там, откъдето според Румен Радев е "празен чек" - френското предложение. Да се изпълняват европейските изисквания за започването на преговори. Това, което трябва да направи България пред ЕС, е много ясно - да посочи причините на тази самоблокада от страна на властите в Скопие", коментира Любчо Нешков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комплексите на ЕС са огромни.Например Китаеца отива на крака при Путин и Макрон с онова *** отива в Пекин.***.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Празни приказки, Любчо.Точно ЕС иска РСМ в съюза.Ккава Русия, каква Сърбия.Комплексите им след напускането на Англия са огромни и се чудят с кой да запълнят дупката.
14
1
 
2
 
! Отговори
На Радев Му дреме преди 1 година
Колкото по близо до Цивилизацията толкова по близо до Русия пише някой и е прав, но колкото по близо до запада то толкова по близо до джендъризацията. Да това на някои безспорно му харесва, дори без лубрикант-и. Българинът е нормален Хомосапиенс с хетеро код, ако не ви харесва вече визи не ни трябват за ШАЩ, ПОДПИС ЗА АГЕНТ И ГОТОВО. Спрете си Телевизорите за месец да изтрезнеете бе ора. Отворете прозореца и врата си, излезте, разходете се, проветрете си главите!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не разбрах.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Става въпрос за руско-сръбски проект '' .................................. може и да става въпрос за руско-сръбски проект, но той не иска да се промъква в ЕС, а иска да ОТМЪКНЕ балканите от ЕС. Всяка активност на България в случая е контрапродуктивна. Пълно игнориране и забравяне за територията македония, да се оправят, ние имаме достатъчно проблеми.
11
1
 
6
 
! Отговори
Вучич е пътник преди 1 година
Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...
10
2
 
4
 
! Отговори
Да втасват преди 1 година
В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.
9
3
 
4
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 1 година
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сега толкова години имаше редовни правителства, та сега го изкарват че не можело служебно да има. Важно е да има Народно събрание то решава. Служебно или редовно правителство е все тая.
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Да се изпълняват европейските изисквания за започването на преговори." - Аре не, става ли? ЕС може и да не изкара следващите 5 години.
6
11
 
6
 
! Отговори
за пореден път преди 1 година
България ще спаси Европа от русофилските подривни дейности както преди е спасявала от мюсиюлманските набези, да паднале жертва винаги но този път НАТО ще и помогне да не падне жертва на русофилиститията
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тва ме кефи президент празен чек
4
1
 
0
 
! Отговори
Точно преди 1 година
Срещу вас
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вето за РСМ, докато не включат българите в конституцията и не престанат с ангибългарската истерия, диктувана от Москва и Белград. Поне да знаем, защо ни отрязаха за Шенген. Никакви общи проекти и помощ за РСМ.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив натиска за компромиси от наша страна идваше от сащ добре че беше Радев . Тези настроения не са от вчера в македония европредседателството на българия с инициятивата западни балкани е провал на провалите
1
1
 
2
 
! Отговори
В. преди 1 година
Да, Земното притегляне.