Петков: Готвим правителство с втория мандат без участие на ГЕРБ

Отворен е за разговори
23 апр 2023 20:25, Росен Стойчев
533
Петков: Готвим правителство с втория мандат без участие на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ искат да сформират правителство на малцинството с втория мандат, но без министри на ГЕРБ в него. Това заяви в ефира на НОВА Нюз съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

Още по темата


По думите му вариантите пред първата по големите политическа формация са няколко. В първия партията на Бойко Борисов трябва да се коалира с ДПС, БСП и ИТН. Вторият вариант бил разговори с ПП-ДБ. Те обаче също идвали с условности. „Ние казваме: Не можем да подкрепим с първия мандат и не искаме участие на ГЕРБ министри в нашето правителство, но искаме правителство”, посочи бившият министър-председател.

Той допълни, че ако бъдат поканени на разговори от ГЕРБ, ще отидат, за да говорят за политиките, по които биха работили с втория мандат. „Аз не бих дал празен чек на никого”, подчерта Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


533
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце , най-големият ВЪТРЕШЕН враг в герб !
363
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ми да!Ами нека и други да залебат , защо само от герб и шайката на дпс ?
362
1
 
1
 
! Отговори
a преди 1 година
Пич, сто пъти ти казах да смениш дилъра. Мозъкът ти се е изпържил тотално. Искал това искал онова, абе кой си ти аджеба?!?!?
361
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирател : Никакъв герб , доказаха се колко НЕ ги бива :България най-бедна и най-корумпирана държава , за 13г. ---38 милиарда дълг ... , отделно откраднатите евро-пари !!!
360
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз няма ли да си ходи?
359
2
 
8
 
! Отговори
Смях! преди 1 година
Абе на какви нарко....и е тоя човек ! ха-ха ! Герб и ПП не трябва въобще да са в политиката. Няма по крадливо племе от тяхното !
358
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президента да си прибира отрочетата и да ги праща в Канада че фалираха държавата
357
2
 
12
 
! Отговори
Ми да! преди 1 година
Петков: Готвим правителство с втория мандат без участие на ГЕРБ !! За да гепим само Ние ,Аз и Ася.
356
3
 
16
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Докога "лидерите" на пп-дб ще се правят на първокласници? И кои ще са тези наивници от ГЕРБ,които ще подкрепят правителство на тяхната коалиция,докарала България до просешка тояга?Никога повече петков и василев!Те са доказали се некадърници.
355
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не е нормално да подпишеш "план за възстановяване" в който затриваш половината тецове които от своя страна дават половината ток на страната и никой да не ти търси сметка ,никой журналист да не им задава въпроси "ама вие гледате ли какво подписвате" само за това трябва строга каторга а на всичко отгоре се явява отново на избори и иск да управлява,верно нема такава държава
354
9
 
20
 
! Отговори
Раковски преди 1 година
Разликата в ПП и Възраждане е само в кораба майка, иначе двете са еднакво вредни за държавата...
353
1
 
17
 
! Отговори
Ехооо, Кирчооо преди 1 година
Още ли в огледалото се виждаш в двоен образ?Абе изтрезней най-после
352
7
 
19
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
Готвят без главния готвач Борисов , и манджата не струва.
351
2
 
16
 
! Отговори
Цв преди 1 година
Готвите онези си работи! Кухи ***!
350
3
 
0
 
! Отговори
? преди 1 година
Тези които смятат, че "германска коматозо" е обидно, но Шумахер не го чува, все още смятат, че той се лекува, но искам да направя тази разлика в медицината, тези които мислят, че той по някакъв начин го чува, вече му зложелават много повече според мен
349
4
 
1
 
! Отговори
? преди 1 година
Може да е по-добре от Герб, които нокаутират враговете си, обаче в същото време тези се опитват да държат Шумахер в близост до онези, които вероятно му вредят или зложелавати изразът "германска коматозо" от къде дойде и защо Кеймбридж го намират за толкова смешен? Било ?състрадателно да се нарича Шумахер "германска коматозо", все едно вече бил "изписан" но от другия изход, понеже аз така го разбирам, не може на кома да се казва коматозо, и в какъв смисъл пациентът не го чува или е съгласен?
348
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имитация на дейност ще е . Безсмислено действие по смисъла на нормалната парламентарна практика. ако имаха 110 депутат някоя малка пария би ги подкрепила за да си виси в парламента ама така ...
347
1
 
47
 
! Отговори
Loyko преди 1 година
Това момче не е добре. Защо избирате образовани лъжци и будали и ги изпращате в Парламента? Резултата е ясен предварително...
346
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво правителство ще формира това селяндурче ? -- като премиер подписа договор с ес (без да го прочете или по-точно нарочно), който съсипва българската икономика. Пионка на чужди интереси начело на българско правителство -- докога ?
345
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цензурираха ми коментар -- акциите на ИнвесторБГ падат на борсата.