ПП не се страхували от трудни битки, чакат подкрепа от ГЕРБ за кабинет

Лорер: Такова правителство може да падне лесно, но разбираме отговорността
191
ПП не се страхували от трудни битки, чакат подкрепа от ГЕРБ за кабинет
Снимка: БГНЕС

Ние доказахме, че не ни е страх да влизаме в трудни битки, заяви Даниел Лорер от ПП-ДБ, след като обвини общините Пловдив и Варна в скрита приватизация и в ущърб на гражданите относно Пловдивски панаир.

„Местната власт на ГЕРБ-СДС в тези две общини е скрита приватизация и в ущърб на гражданите”, отсече той.

Лорер отсече, че по време на няколко предизборни кампании от ПП са обяснявали случилото се в страната по време на управлението на ГЕРБ и добави, че няма да спрат да го правят.

В същото време обаче разбирали отговорността си за бъдещето на страната.

"Разбираме нашата отговорност, задачите, които ни постави обществото и разбираме и политическата ситуация, в която избирателите са ни изпратили тук и заради това имаме законодателна програма с ГЕРБ, по която имаме разбирателство, предстои да имаме и програма на правителство и тогава се надяваме, че съставът на кабинет излъчен от ПП-ДБ ще получи подкрепа от ГЕРБ, а може би и от други политически сили“, коментира Лорер.

„Кабинет на ПП с подкрепата на ГЕРБ може да падне лесно, но заради това е важно публично да се случат нещата, свързани с управленската програма и когато някой реши да събори правителството, защото сме станали неудобни, нека да отговори на избирателите защо го прави“, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: лорерПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Няма да чакат дълго. Мандата отива при ДПС.
147
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ще подпише своята присъда, ако подкрепи шарлатаните от ПП. По-добре нови избори, отколкото шарлатани и некадърници, алчни за много пари и кариери, каквито са ПП. Всички хора в България, които искат да спасят държавата си, от злото ПП, да излязат на избори и да изхвърлят ПП от политиката. Кок може, да се прости на човек нарушил конституцията?!
146
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шуробаджонащина, корупция, некомпетентност, продажност, това е ПП, хора, които многократно нарушиха конституцията. Електоратът на ПП се състои от деца на комунисти, с дипломи, които се виждат на апетитни позиции в държавата, без да полагат труд, без умения, роднини и чуждопоклонници. Горко на България с такива "млади"!
145
8
 
1
 
! Отговори
Пенсионерът Чекмеджи преди 1 година
Шкафчев ако ви свали ще е като предния път - без аргументи, но внимавайте да не досшускате същите грешки. Никаква подкрепа за гроб!!! Гроб само на 2 метра под земята#
144
6
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
А и няма от какво да се страхуват. Да се страхуват тези от бившите депутати, които гласуваха облигационния заем на третото му правителство за 16 милиарда евра. Те ще си ги изплащат. Ще им помагат тези от БНБ и МФ. Нали гпретендират, че ги разбират нещата с инфлацията и инвестирането. Че дори и се мислят за финансисти. Честита 2023 г.
143
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов със своята" ГЕРБ" Няма шанс,да продължи в политиката в България! И аз лично мисля,че той го е разбрал вече!!!-:)))
142
7
 
6
 
! Отговори
Сега преди 1 година
Като гледам писачите какви ги ръсят що не посъветват вашият Вожд да състави правителство без ПП ДБ .Ще се наведете на рускоезичните па те знаят какво да правят
141
5
 
12
 
! Отговори
Малко нагло.. преди 1 година
Пляк Пляк и Де е Бе..."Чакали подкрепа от ГЕРБ" за техния кабинет ?!? Въпреки че те (ППДБЛГБТ) в "Никакъв случай" нямало да подкрепят кабинет на ГЕРБ ?!?! Разбираш ли значи ? Хем грозни, Хем нахални ! А нещо друго не искат ли ?
140
6
 
4
 
! Отговори
Гълаба преди 1 година
Пореден номер на не РАБОТЕЩИТЕ вече отдавна пенсионери и поредица от събития и лъжи за тяхното увеличение...! СТОП стига вече на такива служебни правителства , а в същото време добре дошло за новоназначените пак наши и ваши и пак пенсионери и пак на държавна ясла еееее стига!
139
10
 
5
 
! Отговори
Икономист преди 1 година
За кой Борисов става въпрос ? Че то, борисови и борисовци в България има много. За този ли, на когото му викат мутрата от Банкя ли става въпрос ? Може и да е фактор, но аз не съм пожарникар като него.
138
7
 
13
 
! Отговори
Стеф преди 1 година
До икономиста Борисов е фактор в българската политика това е факт дали това ти отърва или не си е твой проблем а за незаконните арести всички които се бият в гърдите че са го направили ще си го получат точно тогава когато въобще не го очакват това е сигурно
137
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези " пиари" на Борисов и цирковете които правеше от " жипката" Тойота,нямат шанс да се случат Пак!-:) На др Борисов вече Му е нужен " имунитет" който,ама По никакъв начин,няма да му бъде поискан от Гешев! Борисов като Бивш Мин председател,изобщо Не е бил Проверяван до сега! Защо?????
136
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
баце....баце колко баце-та искате?!?! Вие сте като малки момченца-инфантили които искат "строг господдар" да им удря камшик и да им казва как да живеят.. Не съм предполагал че народът ще падне толкова ниско някога! Имате кауна Крадев, а искате и още един диктатор отгоре.. Пълен СРАМ!
135
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Той и приятелят му на Борисов управляваше над 30 г., а след това го съдиха, че дори и умря. Живял съм през времената на зрелия му СОЦИАЛИЗЪМА му, та ги разбирам нещата с политиката. А и с парите. Въпреки, че не получавам нито заплати, нито пенсии. Управлявам си фирмите, които нямат нищо общо нито с мутрите, нито с политиците, нито пък с журналистките от Днес.
134
3
 
11
 
! Отговори
Милко преди 1 година
Не е вярно Борисов не е *** човек и политик и не е забравил за ареста и никога няма да забрави бъдете сигурни че всички ще си го получи рано или късно защото това беше една постановка театрална нарочно направена да покаже силата на власта но изпълнението беше много просто направено от много прости хора назначени точно за това да се помислят за велики господа
133
4
 
16
 
! Отговори
Боко преди 1 година
До 138. Само дето "мутро комуниста" три пъти е бил премиер и е управлявал 10 години. А променливите олигоффрени само един път за смешните седем месеца. И това ще им е. А ти явно ще си умреш със злобата към ГЕРБ, а тях пак ще ги има. Та, така.
132
4
 
5
 
! Отговори
Икономист преди 1 година
Моите уважения към мнението на един от коментиращите, но Бокото му е едни обикновен депутат. Не зависят от него назначенията и уволненията на работещите в държавните администрации. Че дори и от колегата му пенсионер генерал зеления чорап не зависят.
131
6
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Депутатите от ПП-ДБ ще се радват на Десиславата Атанасова, а тези от ДПС на Дилян Добрев. Богаташка е герберката, има много имоти. Другият пък е по-богат дори и от пеевския им.
130
7
 
11
 
! Отговори
Роко преди 1 година
Дано Борисов най после застане като голям държавник какъвто се е доказвал многократно и изрита всички изпълнителни директори на агенциите и пенсионерите назначени от тях...!
129
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големият мъж като гувно в дъжд Борисов получи полагане по врата от говеждото посолство и напълни шортите.Забрави и за арести,и за закани,и за обещания и подложи гъзеца.Голям мъж е наистина Баце.Мъж за три жени.Двете да го държат,а третата да му сИре в устата.