Герджиков: Партиите гледат към местния вот

Скоро цяла България ще ги намрази, смята той
17

Разколебан съм, че ще има редовно правителство. Не може тези хора да не съзнават, че не може да се мисли единствено партийно и егоистично, че в крайна сметка - цяла България гледа тях и ще ги намрази. Местните избори наистина са много важни. Който владее София, на практика владее и страната. Основните политически играчи са се вторачили в местните избори и затова се стремят да си постелят добре за вот. Това заяви бившият председател на Народното събрание проф. Огнян Герджиков пред Bulgaria ON AIR.

По думите му преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се въртят в омагьосан кръг.

"Първата политическа сила е ГЕРБ, следователно втората е тази, която е призвана да направи компромис", подчерта той, като допълни, че е несериозно депутатите да не могат да изберат председатели на постоянните парламентарни комисии. Герджиков определи действията им като "аматьорщина" и "самодейност".

Гостът изтъкна, че най-опитният в политическите игри е Бойко Борисов.

"Той едва ли иска да ходим на избори. На никого не му се ходи на такива. Не можем да си играем на политика. Нека не бъдем аматьори и най-накрая да направят нещо хубаво за България - да седнат като мъже и да си стиснат ръцете, след което да направят кабинет", смята бившият председател на НС.

Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Огнян Герджиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
ВИНОВНИ СА ХОРАТА... преди 11 месеца
ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА И ВЪЗРАЖДАНЕ..... ОТКАК ИЗКЪРТИХА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, НИЩО В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ....
9
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
ами как няма да ги намрази като смешният ви цар съди българия за милиони че музабраняват да сече гората какво е посадил тои че да сече да съди италия и австриякакво се е заврял в бъ;лгария и не мърда от тук
8
0
 
5
 
! Отговори
Гхйййй преди 11 месеца
България е пред фалит заради партиите
7
0
 
0
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ! преди 11 месеца
С КАКВИ ПАРИ ЩЕ ПРОВЕДАТ ТОЯ МЕСТЕН ВОТ...И КАКВИ СРЕДСТВА ЩЕ ДАДАТ НА КМЕТОВЕТЕ...?!АЙДЕ СТИГА ФАНТАЗИИ И МЕРАЦИ!!!!!!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ккакво гледат към местния вот бе ***? Местният вот е чак на есен. В момента трябва да се създаде правителство!! Какъв местен вот?
5
3
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Пълна глу.пост е, че който владее София владеел страната. А и защо някои си мислят, че променливите като вземат София, Пловдив и още някой град ще направят нещо по-добро в тези градове. Нищо такова няма да се случи, даже може да е по-зле. Както се случи и в държавата, въпреки техните заклинания и очакванията на хората.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аууи щооо гумичка "г у" е синзориана? Нали като негу
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И ся ко ши *** прайм тос вод?
2
1
 
3
 
! Отговори
обективен преди 11 месеца
Партиите -ОПГ , гледат местният вот ,защото там се дават милиардите , а общините са препълнени с нищо правещи само за да получават заплата ,а това е електорат !
1
7
 
3
 
! Отговори
Урсула преди 11 месеца
Гержиков от гарга ли идва фамилията :)))