Демерджиев с отговор за дискотеката в Пловдив

Започва проучване
8 май 2023 22:35, Росен Стойчев
114
Демерджиев с отговор за дискотеката в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Първи коментар на министъра на вътрешните работи след скандала с обиските в пловдивска дискотека.

Още по темата
Иван Демерджиев отговори и на призивите за оставка на директора на полицията в Пловдив, след като от Българската асоциация на заведенията заплашиха с протести, ако няма наказани по случая с проверката за наркотици в клуба, съобщи Нова.

Вътрешният министър Иван Демерджиев обясни, че първо ще провери проведената акция на пловдивската полиция и след това ще коментира. Запитан дали ще иска оставки на полицаи, той отговори: „Преди да приключи проверката нищо няма да искам, така че изчакайте да приключи”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уау,импотентна атака срещу г-н Министъра е,полицията в случая е спазила Закона,всеки може *** бъде претърсван,манипулацията бой с пръчки го практикува руската пропаганда на ***-гроб-дпс!работят за насаждане недомерие в ЕСза беззаконие,за да могат московските слуги да убиват децата ви по пешаходни пътеки,да ви грабят,да ви манипулират с тв-тата и сайтовете си...забравили Народа ни,САЩ и Свободният Свят...Бог!Спраоведлив ...или САЩ доведете Апокалипсиса!!!
92
1
 
2
 
! Отговори
оставкИ!!!! преди 1 година
Няма място за милиционери в Европа! ОСТАВКА за всички участници в гаврата, за организаторите затвор. Този цирл ще струва на държавата години съдебни дела и вероятно милиони крайна щета! Утре могат ли да претарашат цял град примерно. Може този път да намерят 2 цигари!
91
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно е с наркоманизирани шофьори по улиците, но протестъра Демерджиев отчита дейност в някаква дупка наречена дискотека и от злоба и безсилие съблича децата и ги бие с палки! Оставка,
90
3
 
1
 
! Отговори
той преди 1 година
Браво Дерменджиев ,разпаряй ги всички !Наркотиците трябва да се изтребят!
89
2
 
7
 
! Отговори
Пунктуалист преди 1 година
Абе, заведение, в което се слуша мазна чалга не го наричайте дискотека. Дискотека е за пред мама и тати, да си си мислят, че е някакво хубаво място, като едно време -без простотии и наркотици.
88
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е недопустимо полицейско насилие в правова държава. Къде в ЕС правят такива акции?! По света полицията търси разпространители, вносители, картели на вещества, които тук не мога да напиша, щото думата ще бъде заменена с звездички. И спец. частите атакуват едрите риби. А в Бг затварят за часове клиенти на дискотека. За 1 грам нещо си, ти да видиш! Наказани полицаи няма да има, както никого не казаха за побоя зад колоните. Министърът трябва да подаде оставка.
87
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демерджиев е известен с фразата - Аз бях точен с парите, докато взима подкуп!
86
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За двама хулигана пред президенството миналата година ореваха остатъка такива като Демерджиев, който е виден протестър, а сега същият съблече и наби с пръчки 400 души и никаква реакция от медии, будни граждани на каишката на Сорос и т.н.!
85
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно е с наркотици по дискотеките. Трябва да се правят постоянни акции по всички дискотеки.
84
1
 
11
 
! Отговори
Тревка преди 1 година
Много клакаш г-н Министър, много... Внимавай с навежданията, да не изгориш...
83
0
 
20
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Необходимо е да се правят претърсвания на подозрителни заведения,но този път полицейските служители са прекалили.Събличането по тоалетните е репресивна мярка.Надявам се да има реално наказани и случая да не се повтаря!
82
1
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
Сега да се претърсват и абитуриентските балове. Да видят каква модата тази година на гащичките.
81
10
 
3
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
При Бойко Рашков беше по добре.
80
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунизмът се завърна, спете спокойно деца ......
79
2
 
23
 
! Отговори
Стария Джо преди 1 година
Мвр Пловдив да отговори кога проведоха същата акция в ромската махала в Пловдив?
78
2
 
12
 
! Отговори
Милиционерска преди 1 година
Работа
77
2
 
18
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Дерменджиев дето жена му изхарчила 22 хил лв държавни пари за представителни разходи по приеми като е до него. Има купено сако на Шанел за 5 хил лв
76
2
 
24
 
! Отговори
Вечерна проверка преди 1 година
Да им направи една проверка за наркотици в Пловдив, както с полевите тестове за наркотици на полицаите в Бургас, да видят хубаво ли е.
75
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията трябва първо да си свърши работата и да проучи кой е нарушителя и чак след като има основание въз основа на доказателство да се прави претърсване. Когато се претърсват всички това говори че някой е некомпетентен и не може да си върши както трябва работата. Все едно някой да си слага чистите дрехи заедно с мръсните и да си ги пере в пералнята. Не се прави така.
74
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази акция са я направили за сплашване. Това са методите на Демерджиев. Първо бяха масови проверки по пътищата, после беше струпването на много полицаи при откриването на клуб Никола Вапцаров в Благоевград. И този след това отиде в Северна Македония и им каза какво да правят и те повториха същата организация за едно честване. Министъра на МВР трябва да е някой интелигентен човек а не бабаит. Този ако продължава така ще ни изтрепе само по подозрение. Резултати не се постигат така. Оставка.