Основната критика към Габриел е, че идва отвън

"Не знаем този човек за какво да го мразим"
Обновена: 12 май 2023 16:35 | 12 май 2023 09:38, Росен Стойчев
0
Основната критика към Габриел е, че идва отвън

"Основната критика към Габриел е, че идва отвън и не познава вътрешнополитическите процеси - това напомня на едно връщане от Мадрид преди много години. Не знаем този човек за какво да го мразим и не му знаем тайните. ГЕРБ са си направили сметката, че ще бъде позитивен ход".

Още по темата
Това коментира PR експертът Пепи Димитрова в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тя направи асоциация и с появата на Кирил Петков на политическата сцена, който също беше усмихнат, позитивен, амбициозен.

"Основното ѝ послание - оставката на Гешев - това е като "падам от Космоса", все едно не съм чул, че това е реплика на други хора. Но понеже е къса обществената памет, тези реплики са в нейна полза", убедена е Димитрова.

По думите ѝ чисто имиджово Мария Габриел е добра кандидатура.

Колегата ѝ Александър Христов припомни пред Bulgaria ON AIR, че сигналите, които от ГЕРБ-ПП изпращат в последните седмици, са разнопосочни. Затова може да се очаква всякакво развитие в търсене не възможност за съставяне на правителство.

"Виждаме протегнатата ръка на ГЕРБ-СДС към избирателите им и към ПП-ДБ. Най-вероятно на тях им е най-изгодно от гледна точка на комуникация да се случи тази сглобка. По същата логика действат ПП-ДБ - правят така, че да удовлетворят своите избиратели. За съжаление, в нашата ситуация това е контрапродуктивно. Осъзнават го и двете коалиции", заяви Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари