Костадинов: ПП-ДБ предахоха избирателите си

Тези на ГЕРБ пък били "погнусени"
22 май 2023 16:08, Александър Попов
255
Костадинов: ПП-ДБ предахоха избирателите си
Снимка: БГНЕС

„От времето, когато Атака стана резервната гума на правителството на БСП и ДПС не е имало по-голямо предателство към избирателите от това, което сега извършиха ПП и Доносническа България. Да не говорим за това, че и избирателите на ГЕРБ са погнусени от избора на своите избраници за коалиционен партньор“, написа във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Обръщам се към всички измамени (за пореден път) от своите избраници честни и почтени избиратели на ГЕРБ и ППДБ - имате избор в лицето на „Възраждане“, посочва още Костадинов. Той добавя, че никога не предават своите принципи, не лъжат избирателите си и не си променят възгледите от днес за утре. Защото „Възраждане“ е всичко това, което другите партии не са, коментира той.

Двете коалиции се разбраха за кабинет с хоризонт от година и половина, като Николай Денков и Мария Габриел ще бъдат премиери на ротационен принцип по девет месец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още по темата: костадин костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
2
 
! Отговори
Климбо преди 1 година
Коалицията на Ники мравката и Мара жирафа(*баси дългата шия) е в ход...
148
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахах... И правителство да има, па ППЛГТ-ДУ и ГЕРБ че се скарат или заедът за нещо и пак ще се ходи на избори. Спасението е във Възраждане и Костадин Костадинов, защото само на него и партията му ги е зор за България, за доброто на народа и държавата и иска да запази традициите и да покаже на света, че и българите са силен народ и неиска да е зависим от САЩ, Русия, Ес,а не като другите партии които само искат България да е част от еВрозона, шенкен и други откачени организации от които полза нема
147
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коки псевдо възрожденеца под вода!
146
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българският етнос си заминава, Костадинов, кого ще спасяваш? Човешкият живот приключва в най-добрия случай с пенсионирането, ако човек го доживее, а България е пенсионерска държава. Хубаво е, че те има, но една птичка пролет не прави. Светът се трансформира като глобален и мултиетнически за сметка на етносите от третия свят. Европа си отива, да идват варварите!
145
8
 
1
 
! Отговори
Времето е интересно! преди 1 година
Бъдещето на България е ромският етнос: "последните ще станат първи" просто, защото по-неспециализираните видове оцеляват при криза. Българските мъже ПРИЕХА да станат гейове. Всеки има право на избор дори, когато доброволно приеме да го скопят. Не може едни старци-пътници да задържат господството над света при положение, че собствените им деца не са способни да задържат лидерските позиции дори само, защото германците например са последни в света по коефициент на раждаемост.
144
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България няма значение. Играта е 2/3 от населението на Планетата да строшат оковите си. Е, има революционна ситуация и тя е глобална т.е. Маркс позна за капиталистическия империализъм. Това мен ме кефи! Май на та им на капиталистическите империалисти, а децата на въпросните са гейове, голям кеф!
143
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де.Още преди да има избори абсолютно всички до един знаехме,че от посолството ще оженят Кирчо и Бойко.Нали така?Даже някои хора колажи направиха как Кирчо е булката,а Бойко младоженеца.Сега защо на учудени и луди се правите?Правителството ще е с хамерикански марионетки,за да може по команда да ни вкарат във война.На Бойко не са имали доверие въпреки цялото подмазване,защото е подарявал кученца и все пак му е мъчно за България,а онея с разваления английски с кеф ще ни пратят на гибел
142
8
 
7
 
! Отговори
Сера на Копейкин преди 1 година
Ясно ли е
141
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха-ха! Лилавият късоп.шко видя дебелия! Ревете, копейки, на могучее плечо на Мутрафонката! От вас нищо не зависи.
140
3
 
1
 
! Отговори
Хахаха, преди 1 година
Доносническа Бутафория ,баш демокраДци,баце!
139
6
 
11
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Тая коалиция е добре дошла за Костя. Защото провалът и е сигурен, а обясненията за пред обществото трудни. Много трудни.
138
9
 
8
 
! Отговори
One s преди 1 година
Е.ба..ти,има ли нещо за възраждане и тоя Коста 500 коментари явно добре плащаш копейко да драска за тебе
137
9
 
8
 
! Отговори
50 копейки преди 1 година
Всякакви стати има в сайта и само дестки коментари. Зачекнат ли обаче партията на Путин троловете на късопишковеца са супер активни. Тролчета - *** сте, но вие с8 гп знаете.
136
10
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Да се върне ГЕРБ на власт е най-лошото, което може да се случи в България.
135
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко знаем, че ГЕРБ са най-голямото зло за България. Сега ПП и ДБ се присъединиха към най-голямото зло.
134
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти капейка предаваш България!!!
133
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 145 - Напротив ... Започна!
132
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каза го оше преди изборите и позна. И аз не вярвах, ама ... Както и да е - ГЕРБ са все оше най-доброто за България.
131
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин- свърши ти рая
130
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя може да е Копейка и както искате му викайте, но тука е прав.