Донев: Дано участниците в политическата въртележка да имат добър вестибуларен апарат

МС ще отчита за свършеното следваща седмица
82
Донев: Дано участниците в политическата въртележка да имат добър вестибуларен апарат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пред следващата седмица служебното правителство ще представи отчет за свършеното през последните 4 месеца, съобщи преди заседанието на МС премиерът Гълъб Донев.

Още по темата
"Не се наемам да прогнозирам до какво ще доведе поредното преобръщане в отношението между първите и вторите в политическата система. В битието си на премиер, ще кажа, че в началото е добре да се мисли не за оставката, а за работата в полза на хората, която ще се свърши преди нея.

След първия празен мандат и очакването за изпълнен втори, предлагам следващата седмица служебният кабинет да одобри на свое извънредно заседание отчет за постигнатото през последните 4 месеца. Преди да е свършило времето ни, да представим пред хората какво свършихме. Последователни сме в прилагането на основния принцип на доброто управление, защото сме убедени, че всеки който управлява държавата, е длъжен да се отчита за стореното", заяви Донев.

"Като правителство, което ще се отчита за втори път за последните 10 месеца, ще кажа, че не е страшно и не изисква смелост. Най-големият ни успех трудно може да се отчете в протоколно решение. Управлявахме в режим на нормалност, предвидимост и спокойствие. Това изглеждаше скучно на моменти.

От друга страна забавлението, което предлага играта на въртележка върви с уточнението, че е възможно да загубиш равновесие, внимание и добра видимост за детайлите. Същото се отнася за политическата въртележка. Да се надяваме, че участниците в нея ще имат стабилен вестибуларен апарат”, коментира той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
5
 
! Отговори
Магнитски преди 1 година
ТЕЯ ОТ ПП.ДБ. , СЕГА ЩЕ ГО ЯДАТ ГОЛЯЯЯМ И СОПОЛИВ...НА ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ октомври , ПП---ОТИВАТ В КАНАЛИЗАЦИЯТА...И МОГА СЕРИОЗНА ДА КАЖА--ЧЕ КРАЯТ НА ШАРЛАТАНИТЕ от 'ПП' ДОЙДЕ, СЛЕД КАТО НАПРАВИХА МАФИОТСКАТА ЗАВЕРА С ГЕРБ .
27
0
 
8
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Донев си стоеше начело на държавата и си обясняваше как от него нищо не зависело и нищо не можел да направи, щото бил служебен, а не редовен кабинет. Не е ли сладко така, а?
26
2
 
8
 
! Отговори
Архангела преди 1 година
Гълъб Донев много го е яд,че няма да остане премиер още време...хареса му да оправлява без да е избран след избори.
25
2
 
3
 
! Отговори
Факт преди 1 година
По-възрастните на по 60+ верно може да имат проблеми с вестибуларния. ОТ ЕГН-то е.
24
1
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 1 година
Ти по-добре кажи как се чувстват избирателите на "победителя" ГЕРБ, които пак не можаха да направят Правителство и им се наложи да подкрепят това на ПП-ДБ, в което Тиквата няма нито един министър ако не се брои комсомолката-жираф.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия нищо на направиха ,за намаление за хр.продукти,а пък ПП ги знаем няма да се мръднат пръста тях ги знаем 4 лв.нафта 8 лв.олио
22
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гълабе, ти пази черния дроб, вестибулара не го мисли. Че с тая развалена водка, дето я пиеш от сутринта, не си тръгнал на добре.--------Низостта на седесарите няма край. Нещо като обидите и лъжите на Ердоган към опозицията.
21
4
 
7
 
! Отговори
ТОШО КУКАТА преди 1 година
Фигуранта на Черепа (радев) вади от шапката си само свои военни кадри : тоя гълъб е кадър на горна баня, също като предния провал стефан янев = и той шапкар -нищоправец .
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Конституцията не позволява въртележки. Превърнаха държавата в пълен цирк. Накрая май пак ще ядат пердаха.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не са направили. Всички институции бездействат и чакат новите министри защото ще има промени по високите етажи
18
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Не се тревожи. Усета им за "усвояване" на средства е безпогрешен. Щом в предишния парламент въпреки "различията" успяха да пратят оръжия в Украйна, да си вдигнат заплатите и да въведат хартиените бюлетини , значи и сега ще се погрижат "за каквото трябва".
17
1
 
1
 
! Отговори
постигнатото преди 1 година
е ясно,ккато винаги,заплати и пенсии в небесата
16
3
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
много приказва тоя вместо да вдига гълъбите
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е моят пемиер. Гешев отпреди 9-ти е моят прокурор!
14
4
 
8
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 1 година
европейските ценности са такива: всеки да оноде кой фане. Хубавото е, че Буци изтакова с 200 и кирчо, и кокорчо, и брадатия мравоят, и русата правистка, и целия екелторат на ПП и ДБ! Честито евро!
13
9
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Вчера Рундю гледаше като бай Тошо на 10.11.1989г. Прехапваше устните и сричаше. Сега ще бави втория мандат, в опит да опропасти договорката за правителство. Mepзaвeц.
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гълъбе, понеже няма кой да винят за тежкото положение на държавата в момента ще те използват като те представят за главен виновник за сегашното положение. Твоите министри популисти които само говорят станаха доста досадни, оня Шишко щял да довършва Струма която трябваше да е готова за олимпиадата в Гърция 2004, има няма сте 20 години назад!
11
8
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Тоя е бил ЗКПЧ в поделението на Рундю. Срам и позор. Добре, че им дойде края на руското правителство.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на руската кокна Радев и протежето му Гълъб не им е ок сякаш.....
9
6
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Цинк , лицемер , подмазвачи , изнудвач , крадец и най-важното лъжец. Не знам кой не е добре с вестибуларния апарат , но мисля , че сте вие другарю Доневии. Ако искате да съм циничен като вас трябваше отдавна да сте си вдигнали гълъбите . Лично аз бях репресиран от вашите институции , които се саморазправиха с мен , не основателно, като ме карахте да доноснича на ваша институция (държавна) и накрая ме лишихте от право на труд не основателно и като добавка, като човек с нулев доход с 4-ри операции