Лена Бориславова: Не можем да рестартираме преговорите с ГЕРБ от самото начало

Не вижда основание от ГЕРБ да са изненадани от чутото в записа
27 май 2023 12:36, Елка Василева
160
Лена Бориславова: Не можем да рестартираме преговорите с ГЕРБ от самото начало
Снимка: БГНЕС

От “Продължаваме промяната” изключиха възможност за промяна в постигнатата досега договореност.

Още по темата
Пред БНР Лена Бориславова коментира: “Няма как да стане, защото ние много ясно сме заявили докъде сме в преговорите. Имаше постигнато съгласие. Ние не можем да рестартираме преговорите от самото им начало на този етап”.

Бориславова не вижда основание от ГЕРБ да са изненадани от чутото в записа от заседанието на националния съвет на партията, разпространен от депутата Радостин Василев.

"Едва ли колегите от ГЕРБ са очаквали, че на наше заседание, вътрешно, което е шок за цялата му парламентарна група във връзка с решението за формулировката, под която ще сме заедно с ГЕРБ в това управление, че на това заседание те ще чуят много голяма еуфория и радост от предложения ротационен принцип”, каза Бориславова.

В нов разговор с ГЕРБ може да се влезе само, ако целите на правителството са се променили, уточни Бориславова.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП,ДБ внесоха омраза и разделение в политиката, обърнаха парламентаризма нагоре с краката, потъпкаха няколко пъти конституцията, пробушиха бюджета, влязоха в съмнителни сделки на тъмно, водиха двойнттвена външна политика, манипулираха изборите, не веднъж...ПП не трябва никога да бъдат във властта!
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горката Лена, мобинг и устроил Киро. На парапета не се вижда да държи пищов в гърба и! И не изглеждаше нещастна, залепена за него.
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля си, че Лена Бориславова би могла да се обърне към правозащитни организации, защитавайки правата на жените, които са сексуално употребени от началниците си и които са претърпяли мобинг. Вероятно, Киро просто не е оставил никакъв шанс, на Лена за съпротива...Такова е отношението му към жените в политиката. За съжаление.
80
1
 
1
 
! Отговори
Лена преди 1 година
назначават мандат на некои Мосад контрол
79
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на кои се обясняват тези корумпирани на сър дето е купил нациите
78
2
 
17
 
! Отговори
али-бали преди 1 година
Сега ще сме свидетели на това, че няма значение какво мисли народът, какво мислят политиците, какво мислят медиите...тези две партии ще направят правителство и ще гласуват каквото им каже посолствотО. Всички ще сме само зрители в тези крайни времена!
77
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Герб - Ти да не си от някоя местна администрация, назначен като главна калинка, притесняващ се за работното си място?
76
1
 
2
 
! Отговори
луда грозна ромка преди 1 година
мило ромско кокаин семейство представлявате всички нахендриха ви го ром ромка оправяйте се сами лудите сте сами ром ромка
75
7
 
16
 
! Отговори
Герб преди 1 година
Бойко не трябва да им отатъпва на тези нито сантиметър. Чухме как ни обиждаха и се гавриха с нас в записа. А се надяват да ги подкрепим. Асен Василев дори каза, че щели да прочистват герберите от администрациите без значение законно или не... Шарлатани. Бойко, не ни предавай!
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчето от Мосад тефтер на парапет пари Лена графа
73
1
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Самият факт, че започнахте преговори с Герб, че дори и сте готови с коалицията доказва, че трябва да последвате ИТН, БСП, НДСВ, Атака, ВМРО и всички останали политически трупове! С корумпирани издънки ще правите правителство и съдебна реформа, ха.
72
1
 
1
 
! Отговори
масонска секта преди 1 година
една ромка използвайте бе Мосад руски фашистки рдруга ромка ви свети махайте се ромче хомсексуални нагони на рома оправят при рома ромче ромка
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До70. Може да е глупав , но е с висше и обича много схемите с корупция. А Радо гела не у се работи като адвокат ,а си взе тлъсто подкупче.
70
4
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
изчезваи и не се показваи ти си позор
69
3
 
14
 
! Отговори
Лена на парапета преди 1 година
"Не мога да правя такива неща.."
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам каква е тази мания да популизират този пропаднал индивид
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не четете коментарите за станалото, а изслушайте целия запис. Ще ви отнеме почти 5 часа от живота ви. Не е чак толкова много, в случай че се интересувате, какво се случва в България и как. След това погледнете коментарите и ще разберете доста неща. Ако се концентрирате върху коментарите без да сте слушали записа, ще бъдете подведени в една или друга посока.
66
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие чухте ли това, което е самата истина - имат само 7% от гласовете на избирателите?70% не са гласували, а групата на тези, които са отишли до секциите, за да пуснат своя вот с изречението -не гласувам за никого, надхвърлят бариерата за влизане в Парламента -4%?Кой има претенции да ни управлява и то от "посолството"?!Спите ли, хора!?
65
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парапетковица ме стресира само свида си. После върви работи спокойно за благото на държавата.
64
2
 
7
 
! Отговори
Гл. Секретар = САЩ преди 1 година
50 000 полицаи укриват свои колеги занимаващи се с Тероризъм в района на Профилакториума град Перник и до затвора Бобов дол в град Бобов дол , тези убиват по особено жесток и бавен начин, убиват Българи и никога роми!ТОВА Е ИНКВИЗИЦИЯ!