Проданов: От модела Борисов минахме на модела Радев

"Наяве излиза това, което говорим - за паралелната държава", посочи депутатът
30 май 2023 20:30, Росен Стойчев
18
Проданов: От модела Борисов минахме на модела Радев
Снимка: БГНЕС

Целта ни в кабинета "Петков" беше да се разгради модела на Борисов, но стигнахме до ситуация, в която изградихме модела на Радев. Няма значение дали се казва моделът на Борисов или Радев, той трябва да бъде изкоренен.

Още по темата
За 8-9 месеца, откакто действа служебното правителство, хиляди хора са освободени от работа в министерствата. Назначени са хора, които хал хабер си нямат какво се случва, обяви депутатът от БСП Христо Проданов за Нова Нюз.

"Наяве излиза това, което говорим - за паралелната държава, овладените държавни институции, които вместо да си вършат работата, правят нещо друго. Нито една от институциите не работи в момента.

След този запис трудно би могло да се състави правителство. Очевидно се дават сигнали, че уйдурмата ще продължи. Не бих казал, че мандатът е дискредитиран, президентът прави същото като хората, от които се възмущава - чистка, така че не може да е морален съдник. С нашето участие в управлението не сме допускали да има такива задкулисни ходове. След решението на Петков да изгони 70 руски дипломати, казахме, че не можем да подкрепим такъв кабинет", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва ни нова политическа класа образовани интелигенти хора без зависимости НС с Тошко Африкански злобната Столетница Нинова дрънчкащите Копейки Раздавачите на порци ДПС и Тиквите супер буломач в НС а президента ни е куха дървена Матрьошка
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бих го нарекъл трябва да се освободим от руския марионетен олигархичн модел и всичко ще е точно Кремълските марионетки бълват отвсякъде и крещят отвсякъде
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този рев от политическа партия означава че са отстранени политически назначения. Политически назначения не трябва да има, а трябва да се назначават способни и лоялни към държавата служители а не към дадена партия.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Общи приказки. Къде са тия хиляди служители? Аз за един не съм чул да си е потърсил правата. Едни дойдат на власт направят чистка и после като на тях им направят чистка реват. После става една кална борба с празни обвинения от която не излиза нищо. Има съд който да каже дали дадено уволнение е правилно или не, останалото са празни приказки.
10
0
 
2
 
! Отговори
Е каква е разликата? преди 10 месеца
И двамата са руски проекти!!!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези дето пуснаха снимките от арт инсталацията с кюлчетата отдавна проклинат себе си, от трън та на глог. Интересното е как никой не се притесни от пробива в сигурността на един министър председател и кой спусна чадър над извършителя?
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво, БСП се държат мъжки!
7
7
 
6
 
! Отговори
Ъ преди 10 месеца
БСП да се вслуша в електората си, не да се въртят като улави. При такъв скандал, те обсъждат президента. Вземете отношение по възмутителните записи, описващи порочните практики в българската политика. Такава безпардонност никога не е била. Паяжина, задушаваща целия обществен живот.
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Смехчик!
5
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Какво ревете бе, бесепари? Кой го инсталира Радев в президенството, кой го подкрепи за вторият мандат? Щом до сега не ви беше ясно, че от военен политик и управник не става, защото в главите им са само войни и борби, то няма какво сега да надигате вой. Трайте си го!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
***. Знаят, че избирателите им подкрепят Радев, но не могат да разберат, какво значи това и как трябва да се държат ...
3
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
Охъ !...И жъ си отвора адна бира.."Пиян дано аз забравя туй що вий глупци не знаете позор ли е или слава"..."Модела борисофф" бил равен на "модела Радев" ?!?!..Не нема да мога да мина с бира...Требе ми по-силно средство за да са направа на непрочел тая уникалнаШИЗОФРЕНИЯ !
2
2
 
3
 
! Отговори
Public enemies преди 10 месеца
Боко управлява с над 40 % процента победа и малък сателит, Киро направи голям панаир, изборната му победа бе малка, такъв голям пъстроцветен панаир трудно се ръководи.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изслушах ЦЕЛИЯТ запис, това което разбрах аз е, че Петков, Василев, Христо Иванов и Денков драпаха здраво да се прави правителство, и да се изпира Боко/ГЕРБ. Другите хич не бяха ентусиазирани от това нещо. Май трябваше да си останете с първото гласуване? Само се чудя никой ли не чу от журналистите изслушали записа, че пичовете искат да си ходят на островите в Тихия Океан когато приключат след 4 години. Явно със заплати ще ги купуват. Абе как да не подкрепяш ДБ и ПП. Я какво светло бъдеще се глас