Сачева: Вероятно ще има отлив на избиратели

Ще предложим експерти за зам.-министри
7 юни 2023 11:08, Стела Стоянова
28
Сачева: Вероятно ще има отлив на избиратели
Снимка БГНЕС

Много от моите колеги подкрепиха с противоречиви чувства това правителство, но правителство бе неоходимо. Не очаквайте от нас обаче активни саботажи, каза пред Би Ти Ви Деница Сачева от ГЕРБ.

Вероятно ще има отлив на избиратели и от двете политически коалиции, но по-важно е какви резултати ще има от работата на това правителство, коментира тя.

Още по темата

Според нея подкрепа от ДПС не е искана, само консенсус за конситуционата реформа. Президентът не умее да нови отговорност - например за това, че създаде "Продължаваме промяната". Радев не уважава парламента, каза Сачева.

От самото начало смятахме, че трябва да има правителство на споделената отговорност, но не срещнахме разбиране. Така че отговорността ще се носи от ПП, каза тя.

Политически назначения няма да има, но ще предложим експерти като зам.-министри, каза Сачева. Тепърва ще се водят разговори за това. Според нея не е голяма драма, че служебното правителство е уволнило всички зам.-министри, някои дори се върнали на работа.  Иначе било практика политическите кабинети да си отиват.

За първия мандат Георги Свиленски от БСП беше спряган за регионален министър, а Йордан Караджов от ИТН - за транспортен министър, твърди Сачева. С тях били водени разговори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Тука е така преди 10 месеца
до1 - данъците вече са пипнати тук таме. Очаквайте изненади и за в бъдеще.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
и защо да има отлив??? Всеки нормален Българин разбира, че това са необходими компромиси в името на България.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Би трябвало да сме големи наивници да повярваме,че ще има резултата от това недоносче, както би го нарекъл Бай Тошо. Резултати може да има за вас, но за нас избирателите-никакви! А дали ще има отлив на избиратели сама си отговори. Не можеш да очакваш добив, ако си попарил зърната! А вие направо ги сварихте:)). От моето семейство вече сте с 3 гласа назад.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще има незначителен отлив от ГЕРБ и огромен от ПП. Киро прибърза с отказа от канадското гражданство.
14
1
 
19
 
! Отговори
е ся преди 10 месеца
Е тях пък какво ги притеснява. Техният електорат си е твърд. Такива безполезници от раздутата администрация. Такива, зависими от хранилката. Такива бизнесмени, които си задължават работниците да гласуват за тях. Тези от махалите, на които им плащат на всички избори. И да не забравим и фалшивите бюлетини и протоколи. Това са все доказани през годините практики от тях.
13
0
 
16
 
! Отговори
негласуващ преди 10 месеца
Писнахте ни!
12
0
 
16
 
! Отговори
Коментар по заглавие преди 10 месеца
Много прозорливо от ваша страна, госпожо Сачева. Това ви изказване издава определени намерения спрямо потенциалните ви избиратели.
11
0
 
24
 
! Отговори
Чудя се преди 10 месеца
Тази какво направи за бьлгарина като соц министър, освен, че се уяде
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това нещо е събирателен образ на думата Политик в България !Оле ,майко ! Оле !Изпята песен !
9
3
 
17
 
! Отговори
Антинатиовец преди 10 месеца
Има отлив само в избирателите на фашистките партии ГЕРБ , ПП и ДПС_. За Възръждане тепърва ще обира разочарованите от тези три партии избиратели и се очаква да бъде първа сила и нито Козяк 16 ще попречат нито гейовете в ЕП.А когато Възръждане отидат и в Брюксел ще им разкатаят фамилията на джендърите.
8
0
 
5
 
! Отговори
Мани, мани преди 10 месеца
Зам, точка, тире министри......
7
0
 
21
 
! Отговори
Joko преди 10 месеца
Савчева , да си партиец, съвсем друго е да си политик ! С тези ви гениални решения уйдохте в канала.... Сега и Пейовски ще започне да ви опъва една след друга...
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лелката си каза, дреме ни за отлива на избиратели...важното е от ПОСОЛСТВОТО да останат доволни! На всички е ясно чии интереси са на дневен ред и какво следва...а то хич не е в полза на народа
5
10
 
2
 
! Отговори
аз преди 10 месеца
До Зависи ще има ковчези към Русия.
4
2
 
17
 
! Отговори
Зависи преди 10 месеца
...дали ще има ковчези откъм Украйна... Мислете му!!!
3
5
 
7
 
! Отговори
Бай Ставри : преди 10 месеца
Тази ми я доставете като коледен подарък:измита,осолена,добре овкусена с провансалски билки,с изчистени вътрешности,с плънка ориз, дреболийки и гъбки,препечена с хрупкава коричка и с лимонче в устата... и Шардоне 41'ва за бон апети... А ушичките и краченцата - на па4а,мммммм ямиииии!
2
4
 
30
 
! Отговори
Киро преди 10 месеца
Нищо, с малко "ала-бала" ще компенсираме отлива. И без това хората не гласуват, така че даже няма да е скъпо.
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зависи дали Асеня успее да кротне дефицитът без да ни пипа данъците. Ако стане чудо и го направи, паметник ще ви строим. Но ако пипнете данъците, не паметник, а ешафод с палачи...