Николов, "Възраждане": Асен Василев сложи розови очила, представи стария бюджет по нов начин

От партията са готови да защитят с всички законни средства референдума срещу еврото
Обновена: 29 юни 2023 23:16 | 29 юни 2023 23:00, Йоана Цонева
95

Правителството с остри реакции срещу "Възраждане", от партията с критики заради бавенето на решението за референдума за въвеждането на еврото.

"Остава една седмица докато българския парламент, управляващата коалиция е напът да наруши закона, до 7 юли е срокът за приемане на решение за референдум. Тримесечният срок от внасянето на документите изтича на 7 юли", подчерта депутатът от "Възраждане" Деян Николов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му депутати от първите две партии не влизат умишлено на заседания на комисии с  цел да саботират процеса.

"Другата седмица ще има гласуване, може да гласуват "против", ако това случи, отиваме в КС, който ще трябва да се изкаже за референдума, това може би ще отнеме 1-2 месеца", уточни депутатът.

Николов заяви, че "Възраждане" могат да организират протести и "със законови средства" да се борят за референдума за еврото. Обвиненията на правителството за подстрекателство към бунтове, той определи като "новата стратегия на американския посланик да ни изкарат толкова черни".

Относно проекта на бюджет народният представител каза: "Асен Василев сложи розови очила, представи стария бюджет по нов начин, залага мерки, част от тях са резонни, част пожелателни, не е ясно дали ще доведат до по-високи приходи."

По думите му има скрити рискове в някои сектори като енергетиката, където ако се вземе 100% от печалбата на държавните дружества "рискуваме да ги направи по-малко конкурентоспособни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
10
 
2
 
! Отговори
Започват с лъжа преди 11 месеца
Невалидни са близо 22% от подписите, които партия "Възраждане" събра за свикване на референдум за еврото.
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И как ще стане сам лев, когато е вързан с еврото? Аз съм ОК в ЕС и НАТО. От години плащаме в евро и това не е заличило БЪЛГАРСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ! Европа ни призна за най-старата (след Сан Марино) държава в Европа...за русия сме само губерния!!!
20
1
 
4
 
! Отговори
Пепа Прашката преди 11 месеца
Единственото розово нещо, което отива на Асен да сложи, знаете какво е...
19
4
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 11 месеца
ББ 20 номер, Кой ге е спрял да пътуваш? Хващай влака и заминавай, не се връщай. А спекулациите за това, че сме вързани с еврото и видиш ли, няма смисъл от референдом, са точно манипулация на масите. Първо, референдума е висша форма на демокрация и второ, ние сме за борд, а не за Еврозоната. Проблемът е еврозоната, а не хартийката евро, която скоро ще бъде само електронна. Не манипулирайте хората!
18
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Възраждане паразитират на гърба на маргиналите в България и на гърба на данъкоплатците в Русия.
17
4
 
15
 
! Отговори
Тонката преди 11 месеца
Референдом не само за еврото .А и за членството ни в Европа.
16
0
 
2
 
! Отговори
до 11 Защо Лъжеш?! преди 11 месеца
10 Октомври 2022 - Статиь - "Деян Николов, изглежда, има по-важни приоритети от това да е депутат, макар че се кандидатира за такъв и то в два района" - снимка към статия как Една Страхотна Мадама се Целува с него! Така, че нито е в "долапа", а може само да му завиждаш за мадамата!
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да, ама да пътуваш и да работиш струва други неща. А те именно са зависимостите. Бяхме съветски роби, сега сме американски роби, а някои от нас и слуги.
14
12
 
4
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До ОНЛАЙН АНКЕТАманипулация по ***...лева е фиксиран за еврото заради борда,това ни спасява през годините,това са манипулаций на руски агенти импотентни не можещи да извадят аргументи с който да ви принудят да се откажете от Свободата си!Глобалният е неизбежен!Примитевните като на пУтин го приемат като...зависимост...да пътуваш където и когато искаш...да работиш...било зависимост според руската,всеки решава сам!
13
7
 
1
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До Джон Нашуау...САЩ и Сводният в краката на...баце ви???баце ви има ли армийте и терористите на бин Ладен?парите на Садам?на Милошевич подкрепян и предаден от мАсква убиващ жени и деца в Сараево?баце ви е пътник...ако не осъзнае реалностите!!!Бог да пази САЩ и Свободният!!!доган и баце ви кога ще започнат да залагат бомби,насаждащи страхове по нареждане на путин???така е баце ти закри училището и ти насади,че като мутра си...гОУемата работа!!!да си чувал за Бог???
12
17
 
5
 
! Отговори
ОНЛАЙН АНКЕТА преди 11 месеца
Желаете ли без референдум в България да се въведе еврото? /// ДА + /// НЕ - ///
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И още. Престъпната група на Асен Киро Хазарта и т.н. няма кой да я разследва. Няма прокурор. Хазарта е самопризнат наркоман, няма кой да го привика да си изпее дилърите. Киро вероятно най малкото е попълнил документ с невярно съдържание. По поръчка. Другият такъв е Славов роден в СССР. Чужденец станал "министър на правосъдието". По третия начин. Колегите му са търсени с Интерпол заради Нексо. Престъпници представящи се за инакомислещи и троловете им тук цирикат за "възпитание". Умнокрасавци.
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като гледам платените коментари е прав. Определено има кампания от посолството за клепане. И клепането е на ниво квартална клюкарка. Нищо за това че е нарушена констутуцията и че псевдоправителството няма изобщо легитимност.
9
15
 
6
 
! Отговори
ало службите преди 11 месеца
забранете я тая партия бе !
8
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хайде първо да си образовате и възпитате избирателите, да не се държат като ***. Да не удряш и плюеш се учи в детската градина, но явно тези уроци са ги пропуснали. Като наваксате, тогава давайте високопарни изказвания.
7
7
 
6
 
! Отговори
ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗН преди 11 месеца
И Николов от "Възраждане" и Румен Христов от СДС-ГЕРБ са на един акъл за държавните енергийни дружества - да не им се изземва печалбата. ЯВНО ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ Е ПУСНАЛА ДЪЛБОКИ КОРЕНИ НАВСЯКЪДЕ. За сега само не у ПП.
6
2
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 11 месеца
Не,бе!!!Сакън ,да те не чуе Цомчо!!!
5
12
 
4
 
! Отговори
само Възраждане преди 11 месеца
до 6 - ти си най големия
4
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Конците на Из раждане се дърпат от същите кукловоди, които стоят и зад Герб и ДПС - разните библиотекарски институти и компания. Не случайно националните медии дават на Копейкин постоянно трибуна на глупостите му и изявите му. Той играе същата роля като Сидеров да отклонява протестния вот и да служи за пла шило.
3
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Глобаляги, референдума и новите избори са вашия край!