Отливът от ГЕРБ и ПП не е съществен

Очакван е
30 юни 2023 15:08, Росен Стойчев
29
Отливът от ГЕРБ и ПП не е съществен
Снимка: БГНЕС

"Този очакван лек отлив на подкрепа и от ГЕРБ, и от ПП-ДБ е нещо, което обичайно партии, на които се налага да влязат заедно в управление след едни доста тежки преговори, може да се наблюдава. Не бих казала, че става въпрос за съществен отлив на подкрепа.

Още по темата
От гледна точка на данните с най-голяма степен този процес се отразява на ПП-ДБ". Това коментира Геновева Петрова от "Алфа рисърч" относно последното изследване на социологическата агенция, съобщи БНР.

"Лидери като Христо Иванов, Атанас Атанасов, макар и с цялосто по-ниско доверие в сравнение с други, в този период пък регистрират известно подобрение в собствения си личен рейтинг за разлика например от лидерите Кирил Петков и Асен Василев, при които е налице лек отлив. Вътре при симпатизантите на отделните партии в коалицията също има вътрешна динамика", коментира тя.

Почти сигурно е, че София ще има нов кмет, отбеляза още социологът. По думите й обаче на този етап е много рано да се анализира потенциала на вече обявения кандидат на ПП-ДБ Васил Терзиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лидери като Христо Иванов, Атанас Атанасов, макар и с цялосто по-ниско доверие в сравнение с други а в сравнение с други Ав(ф)тори Роската си е направо ЦЯЛОСТО неграмотен!
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
прави са. 90%не са съществени....можеше да са 100% :D
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Токът и парното поскъпват от 1 юли. Това реши КЕВР. Средното увеличение за битовите потребители е 4,37 %. За Електрохолд е предвидено увеличение с 4,24 %, на ЕВН с 3,78 %, а за клиентите на Енерго Про с 5,43 %.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да бе, да. И ние ви вярваме да знаете.
3
2
 
9
 
! Отговори
Ъь преди 11 месеца
За сетен път доказваме колко сме безмозъчни, безпаметни и безпринципни!!!
2
0
 
8
 
! Отговори
Ахам преди 11 месеца
Ааа добре щом социолозите на Прокопиев казват, че няма отлив значи няма уф добре, че се бях притеснил.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ние от Възраждане сме 'против'!