Балабанов: Постъпката на Борисов не е мъжка

Говори и за Иван Гешев
5 юли 2023 13:28, Росен Стойчев
34
Балабанов: Постъпката на Борисов не е мъжка
Снимка: БГНЕС

Това, че Борисов се отказа от имунитета не е мъжка постъпка. Това обяви представителят на Има такъв народ Станислав Балабанов пред медиите.

Той определи темата като панаир и че "Борисов и Пеевски могат да дишат спокойно".

Още по темата


Очаква делата на трупчета да продължат с настоящия главен прокурор. Балабанов коментира сдружението на Иван Гешев, като според него всеки в страната има право на подобно действие.

Продължава и инициативата за улесняване на референдумите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
има план преди 10 месеца
До АнонименДействително ИМА ПЛАН. Спомнете си репликата на Асен Василев от записа от 21-22 май 2023 г.: "Това правителство ще продължи до момента, до който Бойко се страхува от Гешев и от президента." Съответно - на 28 юни 52-*** от ППДБ се уговорят, въздържат се и спасяват имунитета на Борисов. При новите обстоятелства с прокурорите, вече подсигурен, той сам си подава оставката. Христо Иванов, изключително активен в изпирането на Борисов и Пеевски, от 2-3 дни се преструва на умряла лисица.
25
0
 
2
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 10 месеца
Баси бате, рядко вземам отношение, обаче вземете се разберете оZлобените путинофили. Нинова дума дето да не се откаже Баце от имунитета си не е мъжка постъпка! Тоз плондйр пък дума, дето да се откаже Баце от имунитета си не е мъжка постъпка. А земете да се разберете накрая, че нещо много гейско идва.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То пък Барабунчо ведно с всичките чалгари едни "мъжеее" - ум да ти зайде! Бива ги само да си шушукат мръсни вицове по телевизията и от трибуната на НС, та даже и за това не ги бива май1
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Темата с имунитетите си е панаир, ама знаем кой си пада по панаирите. Ся кво не е наред пак? Пак дърво. Не искате ли вече имунитети?
22
1
 
14
 
! Отговори
Опппааа преди 10 месеца
Барабанов нямаш угодия! Къде беше с барабана като беше на власт.Ей.....такава уста. Слави и сценарисчетатата нямат представа къде се намират и колоко големи глупости да изприказват.Така е когато се занимаваш с работа която не разбираш. Гела така Ви пусна на пързалката, че още си търкате д....тата на леда.
21
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега е време да се смени гл. прокурор или да се закрие тази длъжност, за да бъде разследван Борисов ...Само че едва ли. В България манталитетът , дори и на най неподкупния прокурор е такъв, слугински - да не се пипат големите акули, че не се знае какво може да му се случи . Някой да е чувал руски прокурор да разследва Путин?! Освен ако вече не му се живее.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия от ИТН нямат угодия. Властта им беше в ръцете. Да бяха направили нещо, а не само да намират кусури.
19
1
 
21
 
! Отговори
пери преди 10 месеца
Тез угода нямат. Нещастници...
18
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Толкова е жалко това същество Борисов. Цялата държава му крие престъпленията. Господ да ви прости този грях, българи
17
9
 
16
 
! Отговори
БУДА преди 10 месеца
ВСИЧКО, КОЕТО ИМАМ СЪМ ГО ОТКРАДНАЛ, САМО ДИПЛОМАТА И ШОФЬОРСКАТА КНИЖКА СИ ГИ КУПИХ !!!
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нали овладя съдебната система. Защо да не си я даде? Сега ще го оправдаят даже.
15
4
 
13
 
! Отговори
ОРфи преди 10 месеца
Махнали Гешев, нямало проблем...след случай "Къро" подобни персони нямат миг спокойствие, съзнанието, че могат да те извадят от леглото по слипове във свръхзащитеното ти жилище действа страшно обезсърчително, пържиш се в собствен сос, Борисов затова иска да е във властта, за да го пази дължавата и партньоските служби, стане ли господин никой, кандидати да си отмъстят, или да го разтоварят от бремето на милиардите му ще се намерят твърде много.
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов си дава имунитета, защото е уредил всичко останало.
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бистришкия тигър (със сърце на заек) Боко обича уговорени мачове. Ей сега съдиите и прокурорите ще си разделят кюлчетата пт нощното шкафче
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичко върви по план!Дойде удобният момент и за имунитета!След като смени Гешев, Борисов няма от кой да се страхува
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега Главен прокурор е неговият човек Сарафа Осемте джуджета. Затова стана толкова смел.
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега се отказва, след като получи уверения от лицето и.ф. главен прокурор, че няма нито да се повдигнат обвинения, нито да се задържа за 72 часа. Толкова е прозрачно, че дори не е интересно. Докато им се позволява да бъдат такива, ще бъдат такива. Борисов е мутра крадец, а и защото има влязла в сила присъда за клевета, то със сила на присъдено нещо, Борисов е лъжец клеветник, доказан за такъв в съда. Само лош път от тук нататък за Тиквата, Каскета, Фуражката, Делян и Ахмед!
9
7
 
7
 
! Отговори
Дядо яга преди 10 месеца
Че кога Борисов се е държал мъжки? Да ръмжиш на женици с микрофон,пратени да го възхваляват служебно, че иначе ще ги изгонят собствениците, платени с наши пари, или се палиш яростно и театрално,демек вижте ме как ме ядосахте, е не мъжко,а пуберско поведение. НО когато стане гаф изтиква някой,даже и най-близък,и се крие зад него..демек не съм аз,не съм разбрал,нищо не съм аз направил....също пуберско. Въобще...***
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гешев, защо като толкоз време беше главен прокурор не повдигна нито едно обвинение срещу ББ, а чак сега заговори? Май не искаше да хапеш ръката, която те храни, ама ти спряха кокалите и се разлая!
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сарафа си свърши работата, покрити са документи, потулени са разпити, и банкята изведнъж за 2 часа стана много смел и тръгна да си раздава имунитета.... Е тва е държава бате