Борисов се справял нелошо като премиер и без чужди езици

Нидал Алгафари и Петър Чолаков за комисиите в НС
Обновена: 14 юли 2023 18:41 | 14 юли 2023 18:37, Росен Стойчев
49
Борисов се справял нелошо като премиер и без чужди езици
Снимка: БГНЕС

„Очевидно ДПС е част от управленската формула. Те участваха в разпределението на комисиите, получиха 5 комисии. ПП-ДБ имат по-малко, ГЕРБ-СДС имат 15. Важно е да се споделя отговорността”. Това заяви политологът Петър Чолаков в Нова Нюз.   

Той изтъкна, че лидерът на ГЕРБ е станал председател на комисията по международна политика. „Няма да оспорвам познанията му по чужди езици, дипломатическия протокол и церемониали. Около Борисов има съмнения за корупционни сделки, той ли трябва да води Комисията по външна политика”, запита Чолаков.

Нидал Алгафари припомни, че Борисов беше дълго време премиер без да знае чужди езици и се справяше нелошо. „Беше добре приет и представяше държавата. Когато ти представляваш една държава, трябва да говориш на майчиния си език”, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лойко говори шопски и макецонски езици за комисия в нс
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На този сайт простотиите са нещо нормално -- как се е справял ? Той не разбира нищо не само от езици, но и от икономика. Това е измамник, който симулира някаква дейност и високата заплата си върви. Състоянието на икономиката е тема табу, за да не се разбере и не се търси кой е виновника.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лойко няма нито мандат докрай и все пада от влас и не може да се задържи. Това говори само че е некадърен а го слагат на комисия.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е как ве Алгафари, то на мутрите не им требва да знаят езици, имат си образована преводачка, то иначе не могат да му разберат какво сумти Банкянския :)) Иначе построи магистрали уж, дето се скапват на 1 месец и требва ремонт на ремонта, през летния сезон, когато идват туристи, Варна прилича на бойно поле от ремонти, напраиха некакви басйнчета около дърветата в Гръцкия квартал...списъка е дълъг :)))
9
1
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
не може човек които е бил в затвора в чехия да се занимава с политика да бъдепремиер лидер на партия това е подигравка с народа жалко е че има хора коитоне мислят и гласуват за герб подобни индивиди нанасят фатални вреди на държаватаси и рушат авторитета
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Баце е полиглот. Френския му е в кръвта.Когато се срещна с Макрон ,той го посрещна с едно звучно ДЖОМБУР.което в ушите на французина надали е звучало като БОНЖУР,ама карай! Буци философски отсече ,,Аз съм ***,и другите са прости" С папата говори половин час на езика на немите! Ватиканеца го гладеше по главата,а Бузака смирено въртеше очички! А какъв английски говори! Туй Конгрешалейшън му е достатъчно да разговаря с бабата кралица! За какво му трябва да учи 7-8 хиляди думи! Че тази глава няма.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това шега ли е, ами дай тогава да избираме все еднокнижници за премиери и президенти.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Бонго Бонго - Доста жалко е, когатонима среща между лобери, ти да си единсвения с преводач. Още в древби времена е имало един ило двя световни езика и всеки с половин мозък ги е знаел.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този дебел *** е за затвора!!! Отреп ките от ПП не могат да разберат,че да поддържаш Буци мародера е равносилно на смърт за партията! Басирам се,че с всеки изминал ден рейтинга им ще пада,а този на ГРОБ ще расте до момента в който Киро и Кокора бъдат смлени ! Каква политическа недалновидност,бих казал простотия,ама какво се чудя,като шефа на ПП му викат Простото!!!!
4
9
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Ей мушмуроци, ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ДА СЕ КЪЛЧИ НА ЧУЖД ЕЗИК. ТОЙ ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЦЕЛТА АВТОРИТЕТЪТ НА БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗГРАЖДА, КОГАТО ГОВОРИ НА БЪЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!! ИМА ПРЕВОДАЧИ. ОЩЕ НИ БЪРКАТ С БУКУРЕЩ, ЗАЩОТО НЯМА БЪЛГАРИ ДА ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ КАТО ВИСШИ ДЪРЖАВНИЦИ.МНОГО СТЕ ПРОУСТИ!!!!!!
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Преди малко гледах запис на среща Обама, Берлускони, Саркози, да не си мислите, че говореха с тъмния на английски, ами бяха с преводачки не само от национален интерес, не е нужно всеки да се излага с английския си!
2
5
 
19
 
! Отговори
обективен преди 10 месеца
Борисов прибираше милионите в шкафа , и никой копче не му казваше !!! Този не влезе ли в затвора ,държавата и крачка напред няма да мръдне !!
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това ако не е виц, не знам просто, добре че преводачката му превежда, щото той едва говори български :))) И той като Киро уж си дава имунитета, ама нъцки :)))