Нинова: Време е за решения и за спасение на България, на народа

БСП била единствената българска, непредаваща България партия
29 юли 2023 13:49, Елка Василева
180
Нинова: Време е за решения и за спасение на България, на народа
Снимка: БГНЕС

Дошло е време за решения и за спасение на България, народа и на достойнството му. Това каза лидерът на Българската социалистическа партия (БСП) Корнелия Нинова на традиционния Национален събор на левицата под връх Бузлуджа.

Миналата година по това време бяхме на края на правителство, в което участвахме. Бяхме правителство в оставка. Но застанахме пред вас с гордо вдигнати чела, защото, когато БСП управлява, тя доказва на практика, с реални неща и на всеки български гражданин, че човекът е първата ни грижа. В това управление се разгърна най-мащабната социална политика и защото доказахме какво означава социална държава, каза Нинова пред симпатизантите на БСП, събрали се на поляната под върха.

Според нея за последната една година се е случила „подмяна на битката ни за промяна“ на модела на ГЕРБ, „случи се измама, спрямо тези, които повярваха в новите млади сили на промяната“.

„За една година лодката до Росенец, която акостираше там срещу корупцията, стана знаме на корупцията и предаде хиляди хора, повярвали във волята ни за промяна“, добави Нинова.

Тя заяви, че БСП е единствената алтернатива на настоящото управление. Тази една година беше за нас, българските социалисти, възможност за пореден път да докажем, че сме истинска, единствената българска, непредаваща България партия, добави лидерът на БСП.

„За тази една година арогантността, наглостта, предателството, родоотстъпничеството стигнаха до там, че решиха да предадат и продадат националния празник на България, националното достойнство на България, националните символи на България“, каза Нинова.

„Посегнаха и на най-святото за българския народ – неговите символи, символите на свободата. И каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достойнство, нашата азбука и нашия принос към световната култура, на нашия ден на освобождението. Няма да ни разделите и по този начин“, каза Нинова.

Според нея България може да бъде спасена от Българската социалистическа партия.

Ние сме партията, която е отговорна за държава и народ. Имаме нужда от съюзник, защото срещу нас са изправени големи сили. Нашият съюзник е българският народ, добави лидерът на БСП.
(БТА, Рени Никифорова, Ралица Стефанова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
7
 
! Отговори
ОНЛАЙН АНКЕТА преди 10 месеца
Днес Ви питаме: Съгласни ли сте, да се затворят Марица Изток и АЕЦ КОЗЛОДУЙ до края на 2025 година и в България да се консумира само зелена енергия и внос от други страни независимо от цената? /// ДА + /// НЕ - ///
31
0
 
7
 
! Отговори
ааа преди 10 месеца
Да! Решението е Нинова да подаде оставка.
30
0
 
9
 
! Отговори
ВРЪЩАЙТЕ ОТКРАДНАТОТ преди 10 месеца
НИНОВА ОТ БУЗЛУДЖА- НОЖЪТ Е ОПРЯЛ ДО КОКЪЛА, ИСКАТ ДА НИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО НА НАС БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ ОБРАЛИ С ТЪНЪК ФИНЕС БЪЛГАРИТЕ- ТЕ СЪС ЗАПЛАТА ОТ 3/4 ДЛ НИЕ С МИЛИОНИ
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова кога беше министър в кабинета на Киро и изнаше тайно оръжие и боеприпаси за Украйна срещу тлъсти комисиони, мълчеше като мушната гайда. Ама то с пълна уста няма как да крякаш. Сега като огладня нададе вой.
28
0
 
6
 
! Отговори
Нинова преди 10 месеца
... И затова другари, още отрече отивам и прибирам си ока от Омразните сша!.... Опс
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЧЕРВЕНАТА ДУДНЯ НИНОВА Е КУПИЛА ТЕХНОИМПЕКС ЗА 70 000 ДЛ А ТЕХНОИМПЕКСА Е ИМАЛ АКТИВИ ЗА 3 000 000 ЛВ
26
2
 
18
 
! Отговори
мужици и партенки преди 10 месеца
Целия свят знае, че България е троянския кон на фашистка Русия в Европа, благодарение на един ушат рашиски слуга oт Дондуков , зомбирани копейкаджи и изкукали пенсионери като тези на Бузлуджа... Браво !!!
25
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Време е за Възраждане, партия без коалиция, партията с най висок електорален вот, време е да си върнем България, ножа е опрял до кокъл, води се война срещу нас, на карта е заложено съществуването на България!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ето това се казва дебелоочие ,наглост подлост безбожие безродие и всичко друго негативно което може да се каже за Нинова До един в тази партия и русофилите в другите подобни партии Са долни същества Всички като че ли една майка ги е раждала. Без доблестни същества!!
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Време е да спасим България от БСПарите
22
17
 
1
 
! Отговори
Нинова е права преди 10 месеца
100 %..................не съм фен на БСП, нито на "Възраждане"................но те останаха двете истински български партии................останалите ГЕРБ, ПП , СДС и ДБ показаха предателската си антибългарската същност.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ОНЛАЙН АНКЕТА- ...И ДРУГА АНКЕТА- ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ В КАУША А С КОНФИСКУВАНОТО БГ ГРАЖДАНИ ДА УВЕЛИЧАТ СВОЕТО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ- ДА ИЛИ НЕ
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бузлуджа, Копринка, Рожен, Шипка, все места където се събират русофили-комунисти, почитатели на Русия и Путин
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аман от популистките й изказвания, "за НАРОДА това, за НАРОДА онова". Говори като селлска дасккалица на оперативка в началото на учебната година през 1978-***.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПРАВА СИ ТЕТКЕ- ХВАЩАЙ ЗА РЪКА ЮМРУК РЕШЕТНИКОВ И СЕ ПРЪЖДОСВАЙТЕ В РАША ДА ДАВАТЕ АКЪЛ НА ДЖУДЖАКА
17
1
 
8
 
! Отговори
ОНЛАЙН АНКЕТА преди 10 месеца
Днес Ви питаме: Съгласни ли сте, от началото на 2026 година всички битови абонати за ел енергия да заплащат по свободни цени (5-15 пъти повече от сега) тока? /// ДА + /// НЕ - ///
16
1
 
13
 
! Отговори
Ааа,не,мерси! преди 10 месеца
За 33 години три пъти БКП(С) ни "спасяваше" , особено през 96-97ма.Стига толкова! Да бяхме оставили Тиквуня да граби до пенсия,че като гледам какви неолибера3ткомундета ни управляват "бай ХарварТ лоу,джъст киддин"...Остана ли още нещо за крадене и за спасяване,Корни Импексова?!?!? Айде нЕма нужда,бегай с 400!
15
16
 
1
 
! Отговори
БСП преди 10 месеца
и "Възраждане" са единствените истински български партии..................останалите ГЕРБ, ПП и сателитите им ДБ и СДС са предатели...............заедно с турската патрия ДПС!!!
14
3
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Модела герб не съществува вече:)))и вие сте част от този модел...:)))
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само лустрация на комунизма може да ни спас от изчезване