Нинова от Шипка: 3 март е нашият национален празник и трябва да остане такъв

Социалистите се качиха на връх Шипка след националния събор на Бузлуджа
30 юли 2023 19:22, Красимир Ангелов
185
Нинова от Шипка: 3 март е нашият национален празник и трябва да остане такъв
Снимка: БСП

"3 март е нашият национален празник и трябва да остане такъв. След Бузлуджа се качихме до Шипка. Поднесохме венци в памет на героите, загинали за свободата на България", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от връх Шипка, където пред Паметника на свободата социалистите почетоха паметта и отдадоха  почит към българските опълченци и воините, отдали живота си за Освобождението на България.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, членове на Изпълнителното бюро и на Националния съвет на партията, народни представители от парламентарната група на "БСП за България", млади социалисти от младежките организации на БСП, множество членове и симпатизанти на партията се качиха на връх Шипка след приключване на националния събор на Бузлуджа.

По-рано днес лидерът на БСП призова да се наложи най-голямата строгост на Наказателния кодекс спрямо обвиняемия за насилие на 18-годишното момиче от Стара Загора. В профила си във Facebook Нинова написа, че е недопустимо „този човек да се разхожда на свобода“.

"От кое вещо лице и по кой текст от закона е решено, че зверството, извършено от Георги Николаев, е лека телесна повреда? Недопустимо е този човек да се разхожда на свобода. А още по-недопустимо ще бъде да получи споразумение или условна присъда", написа Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
2
 
! Отговори
toti преди 8 месеца
Ама да бе,че кой ти е казал ,че се маха,кой иска си го празнува заедно с Митрофановата,но 24 МАЙ е НАЙ БЪЛГАРСКИЯ /чист и не изнасилен/
109
0
 
2
 
! Отговори
Я СТИГА преди 8 месеца
СТЕ Й ЗАГЪВАЛИ КЮШЕТАТА НА ТАЯ-ТО БЕ НИНОВА ТО Е БУЦА МАСЛО-КОЯ Е ТЯ
108
8
 
2
 
! Отговори
тройната коалиция преди 8 месеца
ДПС-ГЕРБ-ПП иска да забрани националния празник на България....3-ти март.............не знам докога ще ги търпим тия предатели!!!
107
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те се събрали двадесетина човека - цялата парламентарна група
106
11
 
9
 
! Отговори
Османска власт преди 8 месеца
Османската власт ГЕРБ-Подмяната-ДПС забранява 3 март. Отново ще има гонения и тероризъм срещу българите от Османската власт. Няма Освобождение на България. Османската власт се върна след 145 години българско управление.
105
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вечна слава на героите от Османската империя, паднали в борбата с Русия и руските орди, нападнали нашата Османска империя, заробили ни на 3 март 1878 година. Вечна слава на войниците от Османската армия, паднали за свободата ни в борбата срещу Русия.
104
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вечна слава на Османската империя, която 500 години ни пази от Русия. Османската империя беше наша закрилница срещу Русия.
103
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Слава на Османската империя, Освобождение на България няма. Слава на нашите османски ръководители от Промяната, ГЕРБ, Демобългария, ДПС, СДС! Да живее Османската империя.
102
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Улиците на София са пропаганда на Путин. Булевард Руски да се преименува. Не понасям руските улици на София. София е руски проект. Сталинистките сгради на София да бъдат съборени. Трябва София да се очисти от всичко руско. Цяла София е една реклама на Путин.
101
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Недопустимо насилие, за което лично Нинова трябва да поеме вината, след като нито позволи да бъде ратифицирана Истанбулскста конвенция за защита от домашно насилие, нито създаде стабилни местни закони срещу насилниците! С какви очи тогава има право да съди ? Що за наглост и безочие?? Няма да ни приемат в Шенген, докато не приложим ИК в българското правосъдие, това е истината!
100
3
 
8
 
! Отговори
КаскетЯ преди 8 месеца
Нали разбирате че др0гара Ре6етников е наредил така. Импексова се интересува само от военните заводи!
99
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По заповед на Кемал Ататюрк споменът за първите стъпки във формирането и развитието на нов тип отношения между Русия и Турция е увековечен в скулптурна композиция, издигната през 1928 г. на площад Таксим в Истанбул. . Бронзовата фигура на пълномощния представител на Русия С. И. Аралов заема едно от основните места в групата на лидерите на турското националноосвободително движение. И днес тази скулптура с руски генерали и Ататюрк продължава да съществува на площад Таксим в Истанбул.
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всъщност Ленин не е излъган. Той казва: "Мустафа Кемал е много добър офицер. Явно е че той се бори срещу Западния Империализъм и защитава своят народ. Той не е социалист. Но за нас е по изгодно да граничим с Турция и Проливите да бъдат под турски контрол а не под контрола на англичаните". Ленин изрича тези думи пред ръководителя на оперативния клон на Министерството на националната отбрана на Съветския Съюз и посланик в Литва Семен Иванович Аралов.
97
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съветския Съюз изпраща на Турция 300 ХИЛЯДИ ТОНА оръжие и муниции само след първото писмо на Ататюрк. Това е документирано. Последват още такива помощи но последвалите помощи в мнозинството си са храна и злато. След което Гърция е изхвърлена от Анадола. Англия също. Французи и Италианци пък са изгонени от източна Турция. Днес Турция съществува благодарение на Болшевишка Русия. Това е много интересно.
96
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво пише Ататюрк в писмото до Ленин? "Турския работнически народ е нападнат от западните империалисти които искат да го унищожат и да наложат своята власт над Турция, Черно Море и Проливите. Имаме нужда от помощ от братска Русия. Нямаме оръжия, нямаме дрехи и храна". И на пристанището в Самсун акостират руски кораби с пшеница, текстил, куршуми, оръжия и злато. Това е само преди 100 години.
95
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Османската империя е била 20 милиона от които почти половината християни. В много населени места мюсюлманите са били малцинство затова ако в един град има две джамии имало четири църкви. Руската Империя тогава е 90 милиона. В Турската република основана от Ататюрк е направено преброяване през 1923 година и се оказва, че с всички балкански бежанци Турция е само 13 милиона. А как Ататюрк печели войната? С руска помощ. Пише на Ленин и оня му праща кораби с оръжия, злато и пшеница.
94
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чета коментарите и ми става ясно че сме на крачка от гражданската война но от друга страна ми е напално ясно че само с проливане на кръв ще се излекува това изродено и болно общество
93
1
 
8
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 8 месеца
Празникът ви е 9 септември. Не лъжете хората. Но доброто е ,че БСП(БКП) е изпята песен.
92
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няколко месеца Осман Паша е защитавал Плевен от руска агресия. Недостиг на боеприпаси, населението на града полугладно с някаква мижава дневна дажба. И накрая Осман Паша е ранен и заловен от руските агресори. После го карат в Москва. Връщат му сабята и го пращат в Истанбул.
91
1
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 месеца
3 март, който раздели България на две мина.Датата е 6 ти септември.