Нинова от Шипка: 3 март е нашият национален празник и трябва да остане такъв

Социалистите се качиха на връх Шипка след националния събор на Бузлуджа
30 юли 2023 19:22, Красимир Ангелов
185
Нинова от Шипка: 3 март е нашият национален празник и трябва да остане такъв
Снимка: БСП

"3 март е нашият национален празник и трябва да остане такъв. След Бузлуджа се качихме до Шипка. Поднесохме венци в памет на героите, загинали за свободата на България", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от връх Шипка, където пред Паметника на свободата социалистите почетоха паметта и отдадоха  почит към българските опълченци и воините, отдали живота си за Освобождението на България.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, членове на Изпълнителното бюро и на Националния съвет на партията, народни представители от парламентарната група на "БСП за България", млади социалисти от младежките организации на БСП, множество членове и симпатизанти на партията се качиха на връх Шипка след приключване на националния събор на Бузлуджа.

По-рано днес лидерът на БСП призова да се наложи най-голямата строгост на Наказателния кодекс спрямо обвиняемия за насилие на 18-годишното момиче от Стара Загора. В профила си във Facebook Нинова написа, че е недопустимо „този човек да се разхожда на свобода“.

"От кое вещо лице и по кой текст от закона е решено, че зверството, извършено от Георги Николаев, е лека телесна повреда? Недопустимо е този човек да се разхожда на свобода. А още по-недопустимо ще бъде да получи споразумение или условна присъда", написа Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
06.09 или 22.09 че на 03.03 само половината била българия? Така мисля аз!
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Обзалагам се, че само за руските герои е положила венци тая смрадлива рушка вещица
48
2
 
9
 
! Отговори
Върви народе преди 9 месеца
Възродени.Какво лошо има в новото? От 11май до 24 май пия,пея и се веселя и благодаря на двамата солунски братя за азбуката.
47
8
 
9
 
! Отговори
Националния празник преди 9 месеца
На България е 24 май.Мъка,мъка, мъка за някои,ама тва е положението.Ей наш е! Баш наш!
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Върви "Македонизация на последната България". Фалшиви политичарски историчарски лъжи ще се разпространяват и промиват мозъците на остатъка от българите, които вече са малцинство в България. Османската теза за Неосвобождение ще бъде официалната и държавната.
45
4
 
15
 
! Отговори
Истински българин преди 9 месеца
До Гристо Гристов. Мнението на български руснаци не е важно.
44
5
 
22
 
! Отговори
дедо ви 2 преди 9 месеца
я некой да напише от какво са ни освободили ссср през ВСВ . тук немска войска не е имало нито фашисти . царя не е разрешил българска войска да се бие за хитлер , та от какво са ни спасили , от кмета и попа ли ??? но пък останаха едни другари нарекли се бойци против фашизма и се ползваха с яки превилегии , а България стана колония на ссср .
43
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 42 преди 9 месеца
Абе, и ти си толкова грамотен, ама карай. Курляндия е била област в Латвия, а шляхтичи са наричани благородниците, не само полските, а и литовските. И в Чехия, и в Слровакия е използвана тая дума.
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ицо Иванов обича да дели и разделя, така са го учили американските империалисти.Забележете цинизма, предложението за 24 май иде от най -некултурната псевдохристиянска общност на костовистите, именно те съсипаха християнския морал и ценности в БГ.Същите постоянно толерират латиницата и празнословят по темата.
41
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не съм очаквал че БСП наследницата на БКП ще се продаде на Царска Русия. Същата онази Царска Русия против която руските комунисти въстанаха 1917година. И Владимир Ленин за една вечер очисти царското семейство за да няма никога повече Царска Русия.
40
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щом сме им вражеска държава, що щат техни знамена на нашия национален празник. СССР-то е последната в историята държава, която ни е обявила война, септември 1944.
39
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русофилите да се сърдят на кумира си Путин, ако той не беше нападнал Украйна, русофилството в България щеше да си процъфтява на гърба на необразования ни народ, вярващ че Русия е дошла да ни освободи а не да ни зароби. Политиката на Русия към териториите на България през 19 век е съвсем същата каквато е политиката на Русия към териториите на Украйна през 21 век.
38
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Българите ще бъдем преследвани в България. Следващата промяна ще бъде в името: Османска демократична България.
37
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
3 Март е изключително съкровена дата за всички българи, апотеоза на всички дългогодишни техни битки за свобода и без Русия, руските генерали, войска и жертви, нямаше да бъдем свободни и самостоятелна държава! Това са фактите и спрете да оссирате празниците ни или да противопоставяте деня на просветата и духовността 24 Май срещу деня на Освобождението ни 3 Март и да всявате раздори, че ни писна!
36
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
3 март не е национален празник за османските партии ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ-ДПС. Останаха малко български партии. Вече сме малцинство. Както в Северна Македония, българите и българските партии ще бъдат преследвани от османските партии. 3 март е ден на национален траур за османските партии.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Празнувал съм Трети март и преди 1990-та. Нещо нямам спомени тогава да са се вяли червени знамена с петолъчки, сърпове и чукове.
34
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На Шипка трябва да се веят само българското и под него руското, ЕС и САЩ нямат нищо общо, въпреки, че французите и англичаните са помагали на турците да останем под робство поне до 20-ти век.
33
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Насила хубост не става. Всеки нормален човек няма как да обича агресора и убиеца Русия. Така че русофилите да си обират престъпния празник и да си го празнуват в двора на руското посолство заедно с върховния си началник руския посланик.
32
13
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 9 месеца
дори да нямам пари всяка година мислено сам на Шипка с всички на нашия празик 3ти март с балгарско и руско знаме и шапка!!!! истинските балгари помним нашите приатели братска Русия!!! БАЛГАРИЯ РУСИЯ ПРИАТЕЛИ ЗА ВИНАГИ
31
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
3 март след 2022 година поражда само ненавист и омраза към агресора и завоевател на чужди земи Русия. Шепата русофили които обичат насилието, убийствата и геноцида да си празнуват в техния тесен лусофилски кръг без да ни вменяват преклонение към гaдината Русия.