Сиди: Вкарахме НПО във всяка сфера

Трябва да има морал в обществото
31 юли 2023 10:06, Росен Стойчев
80
Сиди: Вкарахме НПО във всяка сфера
Снимка: БГНЕС

"Ние вкарахме едни неправителствени организации в абсолютно всеки сектор на държавността. Голяма част от промените се правят през различни НПО.

Още по темата
Сега в новия закон неправителственият сектор е много сериозно застъпен. А всъщност, това е работа на държавата – и образованието, и възпитанието, и грижата за българските граждани е работа на държавата. Не на някакви самозвани неправителствени организации." Това мнение изрази в интервю за БНР Александър Сиди от ВМРО.

"Въпросът е в липсата на здрави морални устои в обществото, за които същите тези хора 30 години наред получават пари, за да правят всякакви глупости в образование, в държава, в съдебна система."

Сиди призова "да спрем да се занимаваме с това какво иска едно или друго неправителствено сдружение или организация и да започнем да си вършим работата като държава".

"Бяха натоварени тези текстове с друг смисъл, след което Европейският съюз през всичките свои институции налага силово тази конвенция, за която българският Конституционен съд каза, че е невъзможно да бъде приета в България. Ето в това е проблемът - когато се опитваш да решиш един проблем, но в него слагаш нещо през задния вход.  Когато искаме да решим един въпрос, трябва да седнем и ребром да го решим."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: обявиАлександър Сиди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В БЪЛГАРИЯ НПО СА НОСИТЕЛИ НА ПРОГРЕСА. ФАКТ ПАРТИИТЕ СА НЕЩО КАТО ЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ ЗА ПОЛИТИКА.
50
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В неправителствените организации има далеч по-стойностни и принципни хора отколкото в партиите. Без НПО България щеше да е още едно социалистическо бунище с оскотели и изкукали ДС другари които да решават всичко.
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дневния ред и значимите теми в обществого ги определят ЗА ПАРИ само е единствено политическите партии. Те получават пари за това. НПО с това не се занимават.
48
4
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 9 месеца
Повече от похвално е, че сте вкарали НПО навсякъде. Ама вземете ги раздвижете и да притиснат държавата (пи-скоро това жалко подобие на държава) да вкара най-накрая в конституцията гей браковете! Тогава само ще може да се каже, че сте свършили някаква смислена работа!
47
0
 
1
 
! Отговори
До 47 преди 9 месеца
*** спри главните букви, естествено, че аз и всички останали членове на обществото определяме темите, ама ако ти го правиш за пари, означава, че някой иска да се възползва..., главните букви не те правят по арфументиран, вероятно се отличаваш за плащането после
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
СЕКСУАЛНО РАЗЛИЧНИ А? Я ДА ВИДИМ? БОЙКО БОРИСОВ - СТАР ЕРГЕН ЦЯЛ ЖИВОТ КАТО КУКУВИЦА КАКЪВ ПРИМЕР ДАВА? КИРО ГРИНДЪР, ДОГАН САМ КАТО КУКУВИЦА НЯМА СЕМЕЙСТВО, КОРНЕЛИЯ НЯМА СЕМЕЙСТВО.. ЕТО ТОВА СА СЕКСУАЛНО РАЗЛИЧНИТЕ.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До ДзивкоВ БЪЛГАРИЯ ПАРТИИТЕ ПОДКРЕПЯТ СЕКСУАЛНО РАЗЛИЧНИТЕ ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ СА ТАКИВА
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 40ТИ ЛИ ОПРЕДЕЛЯШ ВАЖНИТЕ ТЕМИ В ОБЩЕСТВОТО? ТИ КОЙ СИ ЧЕ ДА ГИ ОПРЕДЕЛЯШ?
43
2
 
2
 
! Отговори
Дзивко преди 9 месеца
Май не знаете какво се промени в НК след намесата на НПО, навсякъде бяха вкарани текстове за сексуално различните, демек просто казано, ако някой те пребие, може да получи година затвор, обаче ако си гей, ще получи 2 години (образно казано), и се пита не сме ли еднакви, а закона ни третира различно
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ СА ПРИМИТИВНИТЕ ПРОСТИ И ЧЕСТО НЕНОРМАЛНИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ПАРТИИ ХОРА БЕЗ МОРАЛ, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ
41
2
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 9 месеца
Пречи ми когато уж за добро се променят важните теми в обществото, променя се образованието и културните ни особености, уж за добро, а всъщност винаги в полза на друг, утопия е да мислиш, че някой налива пари в нещо от което няма да изкара ползи, дори и в далечен план, имаш добър пример в Украйна, с години влияние на НПО, страната пое политика която я вкара във война, САЩ са няляли в Украйна към 5млд, дали ей така от милосърдие
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сиди и неговите милиционерски шефове може само да го подухнат на НПО-тата
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И ФИРМИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИМ СПОРЕД СИДИ И ДА ИЗГОНИМ ИНВЕСТИТОРИТЕ И САМО СИДИ И ОНОВА ДЖУДЖЕ ДА ОСТАНАТ ДА ВЛАСТВАТ.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЧАКАМ ВМРО ДА СЪБЕРЕ ЕДИН ПРОТЕСТ ПРОТИВ НПО ДА ГИ ВИДИМ ЕДНА ТЪЛПА МАРГИНАЛНИ ВЪШКАРИ НА КОИТО ГРАЖДАНИТЕ ИМ ПРЕЧАТ.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 31Пречи ли ти запада а мръсно предателство петно, пречи ли ти САЩ и ЕС... айде марш на мама си в дупката крива.
36
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 31ТРЯБВА ДА ГИ ФИНАНСИРА РАЗБИРА СЕ, НАЛИ Е БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. ИНАЧЕ ЩЕ ГИ ФИНАНСИРА ДРУГА ДЪРЖАВА. САЩ СА СЪЮЗНИЦИ АКО ТИ ПРЕЧАТ ЗНАЧИ СИ ПРЕДАТЕЛ И ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ В ЗАТВОРА.
35
2
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 9 месеца
Кой е казал че държавата трябва да ги финансира, имаш пари работиш, нямаш не работиш, ако обаче те финансират фондации около демократите в САЩ трябва да си длъжен да го обявиш. Или с думи прости излиза Б. Б в началото на ГЕРБ и казва ние се борим за това, но парите ни идват от Германия, или Възраждане да кажат ако има пари от Русия, така ние като избиратели ще знаем че тая партия или организация прави нещо с пари от определени кръгове, а нищо не се прави даром
34
0
 
3
 
! Отговори
за 35 преди 9 месеца
До АнонименТИ ЛИ СИ ДЪРЖАВНОСТА БЕ КРАДЛИВ, НЕГРАМОТЕН СЕКТАНТ
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Време е да се забрани ВМРО и парите да се дадат на неправителствени организации за родолюбиви цели.
32
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да, това е така нареченото гражданско общество. Изискана от ЕС политика с цел разбиване на държавността.