Д-р Антон Койчев за случая "Дебора": От кого да взимат пример младите хора?

Според него у нас за пример са татуирани анаболни батки и силиконови красавици
7 авг 2023 23:00, Нели Христова
27

"Не допускам недобросъвестност на колега - да е видял някакви травми и да не ги освидетелствал. Броят на шевовете не е показателен, но снимките, които потресоха цяла България, говорят за изключителна жестокост и тежка перверзност", заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев, коментирайки бруталния случай с Дебора от Стара Загора.

Според него с протестите в страната самото общество се е събудило и се е огледало в себе си. Видяло е нерадостна картина, която не е от вчера и от днес, отбеляза д-р Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

Той е на мнение, че сегашното настояще е плод на много фактори - семейна среда, социално-икономическо развитие, промяна на ценностната система.

"Не може в обществена среда, която е налагала като модел на поведение татуирани анаболни батки и силиконови красавици, да очакваме да получим нещо по-различно като отношение. В същото време всички знаем, че има много достойни българи, които обаче остават встрани от общественото внимание и не получават достатъчно голямо признание. От кого да взимат пример младите хора?", подчерта общинският съветник пред Bulgaria ON AIR.

Д-р Койчев не споделя мнението, че местният вот през октомври би променил нагласите в обществото, но отбеляза, че той е много важен.

"Избирайки местна власт, вие делегирате права и отговорности на хора, които се предполага, че ще работят добросъвестно, за да подобрят средата, в която живеем. Това също има възпитателна роля. При местните избори активността е по-голяма, тъй като интересът на местната общност и самите кандидати е по-голям от парламентарните избори", обясни гостът.

Запитан за кандидата на ГЕРБ-СДС за кмет София, д-р Койчев каза: Имайте още малко търпение. Ще предложим най-подготвената и адекватна кандидатура. Ще превъзхожда всички останали. Към момента няма име, за да го кажа.

Гостът в студиото добави, че местният вот ще получи възможност да гласува за една или две кандидатури.

"Появата на проф. Лилков беше отговор, един вид реактивна реакция, на изключително тежката обида, която беше нанесена с кандидатурата на г-н Терзиев. Проф. Лилков е достоен чак, той ще вземе своите гласове, но това е по-скоро символна кандидатура", изтъкна д-р Койчев.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС не подмина и темата с Паметника на Съветската армия в София.

"Не сме разрушители. Ние сме хора, които държат на историческата истина и националното достойнство. Затова се предлага Паметникът на Съветската армия по законен начин да бъде преместен. Трябва да бъде експониран в Музея на социалистическото изкуство. Има една партия, която изразява специфичните настроения на един определен електорат. Тази партия е прокси на една външна сила, те са най-зависимите. По законов начин голяма част от хората ще одобрят това решение", коментира д-р Койчев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Поправка преди 9 месеца
Няма случай Дебора! Има житие и страдания на света Дебора Заралийска.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
" От кого да взимат пример младите хора?"Младите взимат пример от Асфалт паша ,от Цвъко(Молитвената закуска),от Сулю Паситто, от крадливата комуниестка- оная с кремовете, от Про100Кирчо,от Гнома, Ристе лодкаря, от Преродената Пастирка,от Коня и пр..Мошеници,*** и англо-краварски подлози дал Бог,а читавите хора свършиха отдавна.
20
0
 
0
 
! Отговори
всичко преди 9 месеца
е хазарт, пари, - инстаграм, фейсбуук, чалга-диско от английски, млади хора , богати , а са на фокус от управляващи . продават се законно . пиърси, татуси, изкуствени мигли, раста прически, кичури, силикон . Доктора от това печели . Хората са такива отдавна.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Игри на волята,фермата-яки пичове,умни силиконки,прайм тайм,високинтелигентна публика зад екраните!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен "Бяхме три приятелки",ама приятелката ви е баба на три внучета българчета.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
или от чуждо Посолство че се опитва да пробута феминистски ЛГБТ болести ли да взима пример?
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
от наркоманка който никой не е виждал щото е измислица на медиите (като ковид и 'невинната украйна') ли да взимат пример?
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Родителите им са с купени дипломи като гусин Костадинов. От кого да вземат пример. Бащите дават показно на синовете как да се отнасят с цени, като пребиват всекидневни майките им. Майките пък ходят заедно на чалготека с щерките и ги придружават на процедурите за нови цици.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бедността на нацията е в основата на насилието. Защо властите не го признават,? Това е ТЯХНА вина!Финснсовата зависимост все още кара много жени да търпят насилствено и унизително отношение от страна на партньорите към себе си, просто защото няма къде да отидат . Не е помощ да затвориш една жена в кризисен център, подобен на затвор, а побойникът да си живее необезпокоявано. Това е цинизъм!
13
3
 
8
 
! Отговори
Как от кой преди 9 месеца
От Веждичката, Джико, Еми Тротинетката, Киро Брейка и безброй още знайни и незнайни борци за опростачването на раята
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами взимайте пример от Бойко с пистолета, уискито и бутилката с неизвестно съдържание. Взимайте пример от плочките на Калин Вельов, от пируетите на Тома Биков, от красноречието на Цветанов, от разсъжденията на Гешев как да се правите успешно на луди, от насосването на Вежди, от побоищата на полицаи на Вежди, от катастрофата на Вежди, от милионите в КТБ на Вежди
11
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бяхме три приятелки майки на деца в 1ви клас. На две от нас децата вече не са в България - моята дъщеря е лекар в Лондон, другата преподава Химия във Франция, а третата си е тук и има 3 деца от 2ма различни мъже и не е работила един ден в живота си. Та за това сме на това положение.
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Достойните българи не са в България от години. Остана *** и неандерталци с татуси, които продават опиоиди. Който имаше мозък си го ползва другаде.
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Примерът на младите са шaфpантuuтe синоптички, чалга мисирките, подкупно продажните медийни пуйки. А основни виновници са политиците ни, съдебните чиновници взели се за Бог, НПОтата купени от тинести, антибългарски политики и интереси, образованието, което бълва неграмотни зубрачи, не начетени и рационално мислещи млади хора, семейството загубило връзка вътре в себе си и очакващо някой друг да подреди живота и взаимоотношенията му... Изобщо всеки има какво да промени към очовечаване
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От Боко и Просто!
7
1
 
17
 
! Отговори
Как от кой преди 9 месеца
От фолк миските де се клечат върху гробове, от медиите де викат бизнесмен на Митю Очите, Динко Ямболски, от простаците в парламента, инфлуенси разни примитивни, тя такава е средата.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 4. Тия пострадалите едва ли си падат по медиите. Може някой чалгаканал и толкоз.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Докато не изчистим тия, които създават законите, и тия които ги прилагат, нищо няма да се промени.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прав е, това се лансира по всички медии по сто пъти на ден, това им е примерът на младите. Училището ги учи, колко е друг въпрос, но не ги възпитава. И вкъщи същата работа при повечето семейства.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жените си избират лоши момчета и ето го резултата. А в същото време има стотици хиляди възпитани момчета, които са самотни. Жените са виновни!