МВР прати на Радев мотивирано искане за смяна на главния секретар

Пет министерства участват в подготовката на изборите
67
МВР прати на Радев мотивирано искане за смяна на главния секретар
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов вече е изпратил мотивирано искане до президентството, с което изисква смяна на главния секретар на МВР, с когото има различия за това как трябва да бъде координирана и осигурена работата в министерството, заяви премиерът Николай Денков в началото на днешното правителствено заседание.

Още по темата

„Мотивите ще бъдат разяснени от министъра след заседанието на Министерския съвет, той ще ги представи. Очакваме решението на президентството. След като получим положително съгласие, както се изисква от правилника на Министерския съвет, това предложение ще бъде внесено за решение“, разясни Денков.

„В точка втора от днешното заседание ще разпределим задачите на отговорните министерства, които са свързани с произвеждането на местните избори. Това са Министерството на външните работи, Министерството на финансите, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на правосъдието и Министерството на електронното управление“, каза още той.

„Всяко от тези министерства поема специфични отговорности, с които трябва да се справи през следващите два месеца. Тези задачи ще трябва да се изпълнят съгласувано с Централната избирателна комисия“, посочи Денков.
„Наред с опазването на обществения ред, борбата с незаконния трафик на мигранти, борбата с производството и разпространението на наркотици, осигуряване на безопасността по пътищата – Министерството на вътрешните работи ще поеме и редица нови задачи, които трябва да изпълни качествено и в срок“, обяви премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
3
 
! Отговори
999 преди 9 месеца
А как ще се развие сценарият,ако президента не подпише?,Такава вероятност разглежда ли се в МС?
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мотивирано искане трябва да има ала бала какъв по-голям мотив от това.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защо се мълчи, че в Странджа планина са открити около 15 трупа на мигранти? Кое налага това затъмнение?
30
1
 
5
 
! Отговори
ПП-ДБ преди 9 месеца
РАДЕВ ИСКАМЕ СЛУЖБИТЕ, ТОРТИТЕ НА ЛИНДА МОГАТ ДА СЕ ПРОДАВАТ САМО ПОД ПОЛИЦЕЙСКИ НАТИСК. ИНАЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГИ КУПУВА!!!!!!!!!!!!!!!
29
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Радевистите вън
28
5
 
1
 
! Отговори
БАТЕ БОЙКО преди 9 месеца
РАДЕВ ГО ПОДКРЕПИХМЕ ДА БРАНИ РУСКИ ПОТОК.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЧЕРВЕНИЯ БАРДАК "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" СОЦ ГЕЙОВЕ НАШАРЕНИ ОТГОРЕ ЗА ДИГИЗИРАНЕ В ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА КАТО НА ГЕЙ ПАРАД.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
МОТИВИРАНО ИСКАНЕ: ИСКАМЕ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР ДА Е НАШ ЧОВЕК!
25
3
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 месеца
То така се казва - МОТИВИРИНО...А га погледнеш вътре - мотиви - йок!Хипер-***-лоумното правитество няма какво друго да свърши... толко са способностите
24
1
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 9 месеца
Не можаха да се разберат за паричните потоци ли, че ще го сменят? Със смени няма да предотвратите следващите планувани убийства. Напротив, ще ги увеличите.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ОСТАВКА!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Как се извиват като мокри върви кикитата и все нарочват, че някой им е виновен за некадърността! Пишат закон за конфискацията- полицията не ги разбрала, колко са маалоумни! Убиват по мафиотски Петров- пречел им главния секретар... Това джеендерно поведение ще им помага точно още 3-4 месеца и после... да хващат канадите...
21
3
 
13
 
! Отговори
буци преди 9 месеца
Много ми хареса как -пп , се изгаври и изплю върху лицата на избирателите си -шиши , Бойко и Кире -вечна дружба
20
2
 
12
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 9 месеца
Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ОСТАВКА Бе ! - Сбироток от мазни безсрамници,наглии Бе ,гнуснии- мара,денков,кокора, кире,ристо ,а и тагаренко -Продават и Предават България - Народееее ???
18
5
 
20
 
! Отговори
Анти Тяло преди 9 месеца
Радев може да им върне мотивирано предложение за Оставка на целият МС, както и еднопосочен за Украйна при техния пряк началник да отиват!!!
17
2
 
19
 
! Отговори
хаха преди 9 месеца
А в писмото пише следното, МВР ще прави местни избори наесен със свой човек като главен секретар! Тъй разпоредиха от посолството, тъй изпълнява МВР ведомството и сглобкато като цяло!
16
4
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 9 месеца
След юдо-комунизма, т.н. "демокрация" е поредната гнусна юдео-ционистка машинация - либерален нео-троцкизъм, в най- грозния му и антихристиянски вид...
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 15, първо си изрини памперса от леглото, че вони от километри
14
4
 
17
 
! Отговори
sis преди 9 месеца
Добре де, и какво ще стане ако те си назначат главния секретар? Изведнъж ще победят престъпността, НЕ. Досегашните им назначения са на неадекватници, като почнем от Денков и Габриел.