Община Благоевград обвини Кирил Петков, че е "нахлул" в аквапарка без разрешение

На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“
27 авг 2023 20:30, Нели Христова
168
Община Благоевград обвини Кирил Петков, че е "нахлул" в аквапарка без разрешение
Снимка: БГНЕС

Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е разрешение в сградата на Аквапарка в града, която е не само публична общинска собственост, но и е затворена със заповед, тъй като е опасна за ползване, съобщават от община Благоевград на страницата си във фейсбук.

Това е не само грубо неспазване на закона, но и с действията си Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение без законово разрешение. На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“, които са опитали да предотвратят незаконосъобразното нахлуване, но са спрени от охраняващите бившия премиер служби на НСО, подчертават от общината.

От там припомнят, че общински „Инспекторат“ неколкократно е залавял крадци на мястото на опасния обект, за които сме сезирали МВР и Прокуратурата. В тази връзка, от Община Благоевград припомняме, че законите важат за всички!

Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всякакви предизборни прояви там се допускат само с разрешение от местната власт с цел именно безопасност за здравето на присъстващите. Ако такова разрешение бе поискано по установения ред, то щеше да се получи със съответните инструкции за спазване на безопасност, казват от общината.

Всеки е добре дошъл в община Благоевград, включително и Кирил Петков, стига да спазва законите и правилата, заявяват още от община Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
4
 
! Отговори
Г557дт преди 8 месеца
Мястото е символ на безстопанствеността на общината. Имотът е публична общинска собственост, който не е ограден и обезопасен. Никъде не пише, че е забранено влизането.
69
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да напомня, Христо Иванов преди говореше как ГЕРБ били лицето на корупцията и после какво стана? Яко изпиране. А на записа който изтече чухме как ГЕРБ били просто маркетингов враг и всичко било за да подлъжат избирателите.
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В българия всички басейни са опасни, празни, затворени за неопределено време. В борисовата градина в софия басеинът работи ли ?
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Алооо 90 И двете са проблем. А по-лошото е че това го използва сега за изборната кампания. Като минат изборите всичко си идва по старо му как не се научиха такива като теб не знам. Все едно гледам Волен Сидеров който търси скандал за да привлече гласоподаватели.
66
7
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 8 месеца
И що да не си прави PR, да не е забранено. Аман от трошляци за копейки.
65
3
 
0
 
! Отговори
Ела,пръдльо смел. преди 8 месеца
До Анонимен до 94
64
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Киро си прави реклама за местните избори затова е отишъл в общински имот. Иска така да повлияе на вота за местните избори. Изведнъж се сетил точно преди изборите аре бягай бе.
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 93. И най-много обичаш да удряш по-слаби от теб, нали. На дрога ли си или на други вещества? Я слез на земята малко.
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Алооо 90 Общинска и държавна собственост са две различни понятия. Явно толкова ти разбира главата.
61
0
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 8 месеца
До 88. Инфантила-психопат си ти! Във форумите е забранено да се призовава към насилие. И ако не ти стига мозъка да осъзнаеш - побоя е физическо насилие! Така че внимавай какво пишеш да не ти почукат тази вечер от н.со и да те питат кого ще пребиваш и после да се извиняваш. Айпиадреса ти се вижда!
60
4
 
3
 
! Отговори
Ralica преди 8 месеца
Е така ни се пада. Инфалтилен тип който трябва да е под лекарски контрол използва случайното си положение и държавна охрана да прави каквото си намисли. Мислете при избори и гледайте какво правят, а не слушайте празните и безсмислени бръщолевения. Веднага гласувам за партия предложила медицинско освидетелствуване на кандидат депутатите/ министрите и тест за наркотици като извършвания при кандидатстване в органите за сигурност.
59
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 88,абе малко му е
58
6
 
3
 
! Отговори
Алооо преди 8 месеца
До 84. Ще влиза където си иска! Но не в частна собственост, а там е далържавна общинска собственост. А да видим какво ще му направите. Проблемът не е, че е влязъл, проблемът е престъпната безстопанственост на община Благоевград!
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
киро ако не беше алабалист нямаше да мине 4%,няма чак толкова ***** които да се излъжат
56
2
 
3
 
! Отговори
Г557дт преди 8 месеца
До 85. Много си агресивен, пи ли си хапчетата днес или ти свършиха, обади се на психиатъра си! Насилник-***!
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
поредното национално предателче на хранилка
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Алооо 79 Току що сам доказа че и за теб законите не важат. Ако някой е народен представител това не му дава право да ходи където си иска без разрешение. По твоята болна логика може да влезе и у вас понеже "стоял" по-високо. Никъде не стои по-високо а е избран да върши определена работа.
53
2
 
3
 
! Отговори
Ало Днес преди 8 месеца
До 80. Не призовавай към насилие да не се озовеш в съда и в затвора!
52
15
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 8 месеца
Браво на Кирил Петков! Такива смели политици трябват на България да показват безотговорните кметове на другите некадърни партии.
51
10
 
5
 
! Отговори
Алооо преди 8 месеца
Кирил Петков е Народен представител в Парламента и стои по-високо в йерархията от някакви местни безделници-кметове и общински престъпници, които не стопанисват отговорно общинската собственост! Браво на Кирил Петков! Да дава гласност за такива престъпна безстопанственост! Да мислят гражданите после кого ще изберат!