Мустафа Емин: Възможно е да съм бил емоционален, макар да съм спокоен човек

Детето ми пада и разбива челото си на ръба на маса, обясни той
29 авг 2023 22:21, Нели Христова
163
Мустафа Емин: Възможно е да съм бил емоционален, макар да съм спокоен човек
Снимка: БГНЕС

Детето ми пада и разбива челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болницата в Люлин, откъдето ги насочват към Пирогов. Пристигнахме в Пирогов около 19 ч., където за повече от 3 часа и половина минах през 4 кабинета с детето на ръце. Това написа съветникът на министъра на отбраната Тодор Тагарев Мустафа Емин в своя фейсбук профил, след като по-рано днес медицинска сестра в "Пирогов" разказа, че Емин вдигнал скандал и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото.

"Възможно е да съм бил емоционален, макар да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, извинявам се.

Дълбоко невярно е обаче, че съм искал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко поведение, на което не съм способен. Не съм парадирал със служебното си положение, гледам на него като на възможност за служба, а не като на привилегия. Извинявам се, ако съм бил невнимателен в общуването си към някой от лекарите и сестрите в Пирогов. Вярвам, че истината излиза наяве рано или късно и съм готов да понеса цялата отговорност за всяко свое действие", допълни още той.

"Това, което не мога да допусна е дъщерите ми да растат с дори най-малкото съмнение, че баща им може да постъпил нечовешки, както се твърди. Благодаря на лекарите и екипа, който се погрижи да зашие разбитото чело на детето ми."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: ПироговМустафа Емин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Йокин преди 8 месеца
Тия жеги,ПОБЪРКАХА,ХОРАТА.СПОКОЙНИТЕ,станаа неспокойни.ужАС!!!
104
1
 
2
 
! Отговори
е,и? преди 8 месеца
какво като биела камбаните на храм паметника Невски, ако биеше на католическата църква в Септември щеше да е героиня. Сега и катедралата лу ще събаряте щото е руска или ще я преименовате, свети свети Кирил и Асен....
103
0
 
7
 
! Отговори
Този човек преди 8 месеца
ще гони корупцията? Та той той самият използва връзкарство "ще занеса документите на министъра". Такива нямат място в управлението на демократична държава.
102
0
 
7
 
! Отговори
Този човек преди 8 месеца
Сам си признава че е използвал заплаха. Казал е че е уж на шета е казал "ще нося документите при министъра", което е намек "вижте ме кой съм" и си е косвена заплаха. Само за такова държание трябва да изхвърчи. А освен това казва "Може да съм повишил тон". Сори брат, ама невротиците нямат място като съветници на военен министър. И аз съм бил в Пирогов и то за много по-сериозно нещо, чакал съм над час и половина и не съм казвал "вижте кой съм"
101
1
 
3
 
! Отговори
до 100 преди 8 месеца
плюейки по жената че била Путинофил Русофил още пи жалки ставате. А че бие камбаната тя и за вас ще я бие, наближава.
100
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
тези изкараха сестрата възрастна жена със стаж русофилка дето нарочно го набедила щито видиш ли го познала че е демократ и дай да го очерним. Пълен смях женчо мрънкало, кажи мъжки прекалих бях под афект за детето и край.
99
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Неда от Пирогов скоро ще се извини публично.камерите друго показват. Тази жена работи в спешен кабинет при деца и не вярва на медицината, само на Бог.Без коментар!!! Не бих завела детето си при тази жена и дано не се налага. С тези ненормални постове във фб, може да навреди на някой, като си мисли, че му помага...
98
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази жена бие камбаните в Александър Невски. Смята, че в предишен живот е била милосърдна сестра от миналото.Не се лекува и не вярва на медиците. Когато се разболее, само се моли...Освен всичките лудости е и путинофилка. Веднага след глупостите във фб, се появява в руските медии статия, съветник на Тагарев ......Е, колко да си ***, бе човек...Руските медии, вместо да правят пропаганда у нас, да започнат да пишат за бандите при тях.Били сме там и знаем. А сега е страшно.
97
0
 
4
 
! Отговори
Студент политолог преди 8 месеца
Емоционален! Но и лъжлив, арогантен, считаш се вече за елит. Но в сравнение с княгиня Калина (не Калинка) Емин е едно голямо нищо.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
При Христо Иванов се мотаят само някакви нахални ***.Искат да поробят отечеството.
95
0
 
2
 
! Отговори
Алек преди 8 месеца
Възможно ли е бе , вие серизно ли ! Вижте си минисърите на какво мязат ,трябва по скоро да се излезне и да се направят масови безредици и бунт!
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И ние сме се удряли и са ни слагали скоби на раната. Промиване, сулфатиацол и скоба. Какъв Пирогов. Трябва спешен кабинет във всяка клиника. Личният лекар също трябва да може да окаже такава помощ. Въпрос на заплащане и организация. Децата се удрят.
93
1
 
3
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
Оставка на всички смр. Ъдливци от гроб, ппдб, и ду пи съ.... ===))) нац предатели на посолството...
92
1
 
7
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
талибанин, съветник на министорОт на отбраната на България... Нема по тежко падение на продажниците краварски... ===)))
91
1
 
8
 
! Отговори
Mногознайко преди 8 месеца
AAAAA да усетите и вие за кво става дума. Кат те гледам къв си млад не знам какво съветваш Тагаренко, та ти самия не знаеш къде се намираш. Пази боже слупо да прогледа.
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не си само ти "емоционален" Като ни нарушат феодалните щения, тук всички ставаме емоционални. Така, че спокойно. Имаш милион подкрепа.
89
1
 
6
 
! Отговори
Джо преди 8 месеца
Ето затова навсякъде по тези институции трябва да има камери за да може да се изобличи кой в случая лъже. Е, разбира се ако беше някой с далеч по-висока позиция от този "съветник" нямаше да пречи камерите изведнъж да спрат да работят, но все пак си е едно на ум за всички, включително и докторите.
88
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Опавдава се ,като напикано дете пред майка си.
87
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Слушах го по Нова ,какъв съветник е този,тои едно изречение не може да състави.....
86
3
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 месеца
нали ще махнем 3 март а от да България имат добри турски избраници на оня къде забива знамето клоун