Радев отказа да освободи Петър Тодоров

Калин Стоянов изпрати мотивирано искане за оставката му
30 авг 2023 12:40, Нели Христова
75
Радев отказа да освободи Петър Тодоров
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев е изпратил официален отказ за освобождаването на главния секретар на МВР Петър Тодоров, предаде Нова телевизия като се позова на свои източници.

Припомняме, че миналата седмица министър Калин Стоянов изпрати мотивирано искане за това към държавния глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не му пука, че неговите дето ги назначи навсякъде, не стават за нищо и за ***....не го интересува, че хората от цалапица са всеки ден с мъката си на протест, заради радевото секретарче, което даже не изпратило документи до Германия за издирване на убиец....Радев иска да има безредици, хаос и саморазправи със смърт, мрази държавата си.Иска да е диктатор. Кога ще поумнеят тези, които го насърчават. Смъртта е за хората на улицата, не разбират ли? Радев мислел за народа си , той заряза семейството
22
3
 
7
 
! Отговори
садфа преди 8 месеца
До Чичо ЛошоНе знам, но мисля че те пере сачмата
21
14
 
8
 
! Отговори
Чичо Лошо преди 8 месеца
Днес пак хванаха над 50 мигранти. А колко са минали без проблем??? Радев, копеейке на7ла, как според теб се справят шефовете в МВР и ДАНС????
20
20
 
10
 
! Отговори
Чичо Лошо преди 8 месеца
Отказва да освободи секретаря на МВР за да продължи да саботира националната сигурност пускайки стотици мигранти през границите на ден! Целта е Австрия да ни спре за Шенген заради границата с Турция. Не просто импийчмънт за тва руско м3к3р3, а съд за него и секретарчето му изпълнител. Докато те пускат мигранти, редовите полицаи си рискуват живота за да ги спрат! Радев-импийчмънт, съд, затвор!!!
19
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Страшно подъл и долен руски агент.По голям предател и вредител на българското развитие от 1989 до сега Историята не познава. Евала на откривателя му руския кгб генерал който бе изгонен от страната ни . Скоро ще му намерят цаката ЩЕ му ограничат правомощията драстично И неговия човек в МВР ще изхвръкне .
18
19
 
10
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 8 месеца
Тоест, почнаха да му махат назначенията и той почна да прави *** номера.
17
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Борба с фашистката хунта на Пепе и Дебе, Охлювът фашист Денков. Като членове на НАТО и ЕС, трябва да премахнем фашистката хунта, която използва плашилото Путин и Русия за налагане на нов тоталитарен ред в България.
16
5
 
17
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 8 месеца
Сега разбрах защо Денков е избран за премиер. Щото нали е сапунджия, т.е. разработва сапуни, а пък на партиите, които го издигнаха им прябва *** в промишлени количества, щото нали перат борисов и пеефски, а те са бая позамърсени в последните 15-ина години!
15
4
 
15
 
! Отговори
Галя от посолствоТО преди 8 месеца
И аз му звънях на Радев да го разкара вече тоя секретар, обаче той не ще и не ще. Наближават избори и, както ясно се чува на онези записи, "изборите ще ги правим с наше МВР" и "хората са съгласувани с посолството". Радев, обаче казва, че тая работа, да се правят избори с "наше МВР" нямало да стане. И ся са чуда кво да праа.
14
23
 
12
 
! Отговори
РАБОТЕЩ ЧОВЕК преди 8 месеца
Радев не може да спи от ярост.Зеленски го постави на мястото с въпроса и и цял свят видя какво представлява българския президент.Такъв удар не му е нанасял и Борисов.Няма друг президент в ЕС,който преди да се състави правителство след избори да иска то да се провали.Кремълските ръце яко му дърпат ушите.Това е явен саботаж срещу работата но МС.Толкова да е против европейското ни бъдеще може да бъде само обвързан с нечии интереси човек.
13
12
 
13
 
! Отговори
КИРО СИ ГО ИЗБРА... преди 8 месеца
"С ВАС СМЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ".... ИЗЛЪГА МАСА НАРОД ДА ГЛАСУВА ЗА РУСКИЯ АГЕНТ...... И СЕГА ПАК: " С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ТЕРЗИЕВ - ЗА КМЕТ НА СОФИЯ".. СХВАЩАТЕ ЛИ НИШКАТА, ФУНКЦИОНАЛНИ ГРАМОТНИЦИ..??
12
10
 
19
 
! Отговори
АЗ преди 8 месеца
сега дебарите и пепетата ще вият от мъка, че не може да манипулират изборите! Хахахах, браво Президенте!
11
13
 
20
 
! Отговори
Гъдьо преди 8 месеца
БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ !!!Б Р А В О !!Час по скоро трябва да изгоним това марионетно правителство на академичето Мрънколай!!Пълни некадърници и американски ***...Да отиват да пасат кравите....те и за това не да способни...
10
11
 
16
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 8 месеца
Това че ти, който си сглобен от ПП и ДБ не го харесващ президента, не значи чи българския народ не го харесва. Народа не е леворезбарски, като вас - избирателите на ПП и ДБ, които сега пеефски и бойко пердашат здраво!
9
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво Радев.Сега няма мърдане за ПП и ДБ.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сега ще ни залее на кикитата инфантилната истерия...
7
8
 
16
 
! Отговори
БАНко преди 8 месеца
ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ , НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ,,ДОЛНАТА КОАЛИЦИЯ " ДА ПОГРЕБЕ БЪЛГАРИЯ !!! ТЕХНИЯ РЕЙТИНГ Е 10-15 % , ПОЗОРНО ЗА ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ !!!
6
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То какъв темерут трябва да си при положение, че не те иска никой да се стоиш. Те го плюят той се прави, че вали. Ей Бойко и ти защо го направи тоя президент не знам.
5
8
 
22
 
! Отговори
БРАВО! преди 8 месеца
Браво, г-н Радев, не се давайте на сглобката - абсолютно некадърни са, и искат да превземат цялата държава, което е опасно за националната ни сигурност!
4
18
 
13
 
! Отговори
ПRигожин преди 8 месеца
Rезидента трябва да заложи на Шойгу - менторът му ще бъде доволен. Оставка, руска подлоЖко.