Йотова: Правителството обяви война на президентската институция

Не за първи път се правели опити за агресивна политизация в системата на вътрешните работи
31 авг 2023 12:00, Нели Христова
206
Йотова: Правителството обяви война на президентската институция
Снимка: БГНЕС

"Войната обявена на президентската институция от страна на правителството, сигурно за някой има значение, но за българския народ няма", така вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти по повод оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров.

"Не за първи път се правят опити за агресивна политизация в системата на вътрешните работи. Ако някой мисли, че така ще спечели местните избори, дълбоко ще греши и ще се кае само след един месец. Не МВР ще спечели следващите местни избори. Стриктно се спазват предписанията от партийното събрание на ПП. Очевидно това е техният подход", посочи Йотова.

"Добрата новината, свързана с нашата страна днес, е откриването на мащабната инвестиция в Свилоза", добави Йотова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чак пък война, тези са некви само с представителни функции, а вицето с никви, само събира пара. Ако няма да помагат да не се обаждат и да си гледат заплатките.
101
4
 
35
 
! Отговори
@ @ @ преди 8 месеца
За какво дондуркаме доказали се рашиски слуги като Фигуранта, трътлестата му заместничка и антуража им , чиято годишна издръжка е колкото на Враца и областта и ??? Толкова ли сме богати и послушни роби на руските имперски интереси ???
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 110...А Германия 6 та в сета икономика.....Нещо по безмислено не можа ли да напишеш
99
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тетко Тодоркеее,да имате случайно лимон?!!
98
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
,Голгота "е специално изработен план в Кремъл къмбългсрскста държава.За изпълнител е соченАлексей Петров на наша територия.Планът предвиждал , българският преход да се подмени така, че хората да виждат в капитализма всичко мрачно и зло Да има кражби, бандитизъм и неработещи институции.В чийто хаос и мутри , хората да се отвратят от капитализма и да поискат връщането на комунизма.Нека помислим и кой качи Б.Б . на власт.Ето за това нашета ,,демокрация" драги граждани изглежда така крива......
97
4
 
30
 
! Отговори
за какво са ни тези преди 8 месеца
от медиите: - Над 450 хиляди лева за битови сметки са пръснати само за половин година за издръжката на резиденция Бояна, където живее и президентът Румен Радев заедно със съпругата си Десислава. Колосалната сума е похарчена за периода от 01.01.2023 до 30.06.2023 г. Само за електрическа енергия за шестте месеца от началото на годината са били платени 278 936,77 лв. .... А баламурниците да си събират стотинки за хляба и по матросовски да го защитават пред омазнените си клавиатурки..т
96
4
 
18
 
! Отговори
до 77 преди 8 месеца
Кагебейците точно това направиха в Русия! Така промиха мозъците на руснаците с пропаганда, че те днес свързват глада и престъпността от 90-те с демокрацията, а не с комунизма. Нищо, че тази мизерия им я стовари именно комунизма, а не демокрацията, която никога не са имали. Напълно логично е да са правели същото в България. Те винаги са действали в руските губернии както в Русия, защото друго не знаят и не могат.
95
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ъхъм, специална опреация
94
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ние президент нямаме. Имаме кремълски лакей
93
4
 
7
 
! Отговори
da преди 8 месеца
а най-*** е че Радев ги създаде тези шарлатани
92
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В последното си интервю, Николай Колев Босия спомена и за Алексей Петров.И за т.н. операция ,,Голгота "на Кремъл.За изпълнител той сочеше Алексей Петров на наша територия.Планът предвиждал , българският преход да се подмени така, че хората да виждат в капитализма всичко мрачно и зло Да има кражби, бандитизъм и неработещи институции.В чийто хаос и мутри , хората да се отвратят от капитализма и да поискат връщането на комунизма.Нека помислим и кой качи Б.Б . на власт.А за убийството посочи Русия.П
91
6
 
12
 
! Отговори
Даже закъсняха преди 8 месеца
Отдавна трябваше да стане
90
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 71 Така ли каза Мутрофанова?
89
3
 
16
 
! Отговори
До 82 преди 8 месеца
Очевидно нит си бил в Сащ нит си излизал от село. Седял си вселската кръчма и си се захласвал по портрета на бай Тошо
88
5
 
8
 
! Отговори
Кир чо: преди 8 месеца
Ние никога няма да правим коалиция с ДПС и ГЕРП! Ние обещаваме и обещахме!
87
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 82 Ми, хайде в Разия и Беларус на "спокоен живот".
86
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще правим избори с наше МВР,всичко е съгласувано и одобрено от посолството!Божанков : Това си е коалиция реално,на вас ви е лесно,но аз как ще се оправям с една ръка?Про100 КирчУ :Никога няма да се коалираме с Греб и с ДъПъСъ! Обещаваме!Няма да предадем избирателите си!Мравояд-Грантояд :Ъъъъ,диалогичността между нас и ъъъ либералната демократична партия ДъПъСъ...е всъщност наш...ъъъ евроатлантически надежден партньор...ъъъ важно е да се допитваме до нашите партньори в посолството...ъъъ!
85
4
 
11
 
! Отговори
!!! преди 8 месеца
Президента нали е против войната - да отстъпи, да се предаде и да преговаря за мир.
84
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До ПрезидентътВ което няма нищо лошо.
83
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бащата на тъмно синия дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!? т.е. Ивайло Мирчев е заченат от комунисти!